Skocz do zawartości

Zimowe Igrzyska Soczi 2014

Featured Replies

Opublikowano

waaaat? pinć zero? nokia rozwalili ju es ej? najpierw ruskich pocisnęli, teraz hamburgerów. wow. może będzie leciał jakiś replay to looknę. ogólnie lipa bo jutro znowu cały dzień na uczelni i (pipi) zobaczę. zakończenie z odtworzenia albo na  YT obejrzę.

• Odpowiedzi 232
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I wszystko jasne. Nigdy bym nie pomyślał, że Stoch aż tak się rozwinie. No cóż, czapki z głów i czekamy na dużą skocznie, a także na skoki drużynowe.

• Gość osiol
    Gość osiol

Złoto dla Justyny Kowalczyk!   Z radością mimo wszystko się wstrzymam i poczekam na post ogqozo. Nie chcę popełnić takiego faux pas, jak ze Stochem, kiedy to cieszyłem się z medalu, nie wiedząc, że

• Jak można skoków nie oglądać. Co za niepolak

Opublikowano

Amerykę jak i Rosję zniszczył bardzo wczesny mecz między sobą. Grali jak o złoto cały mecz i spuchli niemiłosiernie. Zabrakło pary.

Putin może powoli odtrąbić sukces. Rosja po fatalnym Vancouver ( 3z 5s 7 b ) prowadzi w tabeli medalowej ( 11 10 8 ). Największe szanse na prześcignięcie gospodarzy ma Norwegia.

Cholerni Francuzi zepchnęli nas na 11 miejsce.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Mamy jeszcze szanse na jakiś medal?

1. Kowalczyk 30 km

2. Sztafeta Biathlon (kobiety)

3. Łyżwiarstwo szybkie - sztafeta (kobiety)

4. Łyżwiarstwo szybkie - sztafeta (mężczyźni)

Jak to zwykle bywa przy szansach, wykorzystuje się połowę i tak też udało się

Opublikowano

potęgą są kraje zdobywające kilkadziesiąt medali na jednej imprezie a nie 6.

• 3 lata później...
Opublikowano

Leci w ogóle curling w tv z tych igrzysk? Kórva no tydzień i nie widziałem tego a to najlepsze co jest na zimowej olimpiadzie.

Opublikowano

Na eurosporcie często puszczają curling przynajmniej na brytyjskim.