February 6, 201412 yr Jesteście zainteresowani zimowymi igrzyskami? Macie jakieś ulubione dyscypliny, które będziecie śledzić? Ja czekam głównie na skoki i biegi narciarskie kobiet, bo tu mamy największe szanse na medale. Ciekaw też jestem jak wypadną panczeniści, bo ostatnio o nich głośno.
February 6, 201412 yr Curling mistrz. Mam nadzieję, że TVP będzie transmitować więcej niż jeden, finałowy mecz. Edited February 6, 201412 yr by XM.
February 6, 201412 yr Alpejskie. Zjazd, slalom, slalom gigant Bobsleje Hokej Solistki w lyzwiarstwnie figurowym Snowboard. Halfpipe i slopestyle Skoki Jest na co patrzec
February 6, 201412 yr Przede wszystkim hokej bo to jedyna szansa na 4 lata by zobaczyć czołowe kraje w najsilniejszych składach. Ponadto biathlon, łyżwiarstwo szybkie, curling, biegi narciarskie, narciarstwo alpejskie i skoki (zobaczymy jak czas pozwoli na oglądanie)
February 9, 201412 yr Po pierwszej serii skoków prawie nie zeszedłem. Kuźwa jeszcze jeden, dobry skok Kamil!
February 9, 201412 yr Ale odpalił, jak kiedyś Adasko. Pięknie. Mysle że taka przewaga jest nie do stracenia na tym rozmiarze skoczni.
February 9, 201412 yr Jak nie naoglądał się Kubicy i nie przeda(pipi)e albo wpadnie w zaspe na drugim skoku musi być złoto.
February 9, 201412 yr <znawca skoków od zawsze> Doskonały skok Kamila (mój kumpel to po imieniu), wiedziałem, że go na to stać. Chyba aż włączę TV na ostatni skok.
February 9, 201412 yr Oqqozo ogląda tyle sportów na raz i ma tyle kontaktów, że już brakuje czasu na skoki
February 9, 201412 yr Myslalem ze sie os,ra w drugiej serii i bedzie 'tylko' medal ale nie zloty ale jednak pokazal ze jest twardziel i tylko ja sie os,ralem a on na pewniaku! W takiej formie to tylko tragedia moglaby mu odebrac medal na duzej skoczni, a i w druzynowce moze pociagnie zioberow i kotow i zakreca sie kolo podium. Wrocila mi chec do ogladania tych igrzysk
February 9, 201412 yr Oglądajcie snowboard damski, zayebiste laseczki, że aż oczu niekiedy nieszło oderwać A także moja faworytka z dzisiejszego narciarstwa Edited February 9, 201412 yr by Guest
February 9, 201412 yr I wszystko jasne. Nigdy bym nie pomyślał, że Stoch aż tak się rozwinie. No cóż, czapki z głów i czekamy na dużą skocznie, a także na skoki drużynowe. Edited February 9, 201412 yr by agst
February 10, 201412 yr No to widze, że skoki znowu beda naszym sportem narodowym. Siatka i reczna już się znudziły.