Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Znowu słabo. Oferta Tygodnia Xbox One:

FIFA 15 Deluxe Edition - 107,99 zł

FIFA 15 - 120,59 zł

EA SPORTS NBA LIVE 15 - 55,00 zł

Madden NFL 15 - 120,59 zł

EA SPORTS UFC - 59,40 zł

NHL 15 - 120,59 zł

Borderlands: The Handsome Collection - 187,59 zł

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 346,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Deals With Gold Xbox One 8/11 - 8/17

Project CARS Digital Edition - $40.19 (33% off)
Mortal Kombat X - $44.99 (25% off)
Thief - $12.00 (60% off)

Opublikowano

Thief - $12.00 (60% off)

oraz:

The LEGO Movie Videogame - $5

Never Alone - $7.50

ScreamRide - $23.99

Max: The Curse of Brotherhood - 70/80% off, ceny nie widzę bo mam kupione

TRIVIAL PURSUIT LIVE! - $7.50

JUST DANCE 2015 - $20

Zoo Tycoon - $12

MONOPOLY FAMILY FUN PACK - $20.09

Beach Buggy Racing - $6.69

Opublikowano

Średni. Ściągnij sobie demo zanim kupisz

Opublikowano

Thief - $12.00 (60% off)

oraz:

The LEGO Movie Videogame - $5

Never Alone - $7.50

ScreamRide - $23.99

Max: The Curse of Brotherhood - 70/80% off, ceny nie widzę bo mam kupione

TRIVIAL PURSUIT LIVE! - $7.50

JUST DANCE 2015 - $20

Zoo Tycoon - $12

MONOPOLY FAMILY FUN PACK - $20.09

Beach Buggy Racing - $6.69

biorę :) Kto jeszcze nie ma Maxa może śmiało brać. Gra jest dobra.

Podejrzewam, że Thief wkrótce trafi do GwG, także odpuszczam :cebula:

Opublikowano

Można z poziomu PC zakupić te gry przecenione? LEGO kusi!

Można, ale jak chcesz kupić z regionu USA to musisz mieć na koncie USD ze zdrapki, lub dodanego paypal'a/karte z adresem na USA

Opublikowano

Max i LEGO na pokładzie. 2,40 i 8,00 funtów. :banderas:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Kto nie gral jeszcze w Maxa to polecam.

Opublikowano

Kto nie gral jeszcze w Maxa to polecam.

Dostałem w Goldzie i chyba będę musiał w końcu przejść, bo co rusz widzę jak ktoś chwali :)

Opublikowano

dosc sceptycznie podchodzilem do Maxa, a okazal sie jedna z  lepszych / ciekawych platformowek ostantich lat imo strasznie zostala nie doceniona

Opublikowano

Max czeka odkąd był w goldzie. kiedyś się ruszy. lego w sumie kusi żeby się znowu pobawić (ograłem na x360) ale brakuje mi... 5 zeta :yao: nie chce mi się kupować doładowania, hajs poczeka na coś innego ale jak ktoś nie grał to śmiało bo the movie rewelacja.

Opublikowano

meh. to już zostawię na jakieś dlc albo arkejda, może never alone, zastanowię się.

Opublikowano

Max czeka odkąd był w goldzie. kiedyś się ruszy. lego w sumie kusi żeby się znowu pobawić (ograłem na x360) ale brakuje mi... 5 zeta :yao: nie chce mi się kupować doładowania, hajs poczeka na coś innego ale jak ktoś nie grał to śmiało bo the movie rewelacja.

Serio? Ile trwa to Lego? W sumie ostatnia gra z tej serii w, którą grałem to chyba Lego Indiana Jones na... PlayStation 2.

Opublikowano

z 30-40h na calaka, typowo dla lego. 15 lvl, każdy level to jakieś ~30 minut. jak coś to bierz. humor jak to lego, fajna odsłona bo jest spory mix klimatów :)

Opublikowano

Colin never alone to jest kupsztal na dwie godzinki. Bierz jezeli zalezy ci tylko na szybkim i latwym calaku.

Opublikowano

z 30-40h na calaka, typowo dla lego. 15 lvl, każdy level to jakieś ~30 minut. jak coś to bierz. humor jak to lego, fajna odsłona bo jest spory mix klimatów :)

Ok dzięki. Pomyślę na nią ;)

Opublikowano

Ja wciągnąłem to LEGO w sumie w ciemno bo nigdy żadnej poważnie nie pograłem (parę rundek u śwagra w któreś z części) ale, że sam film był elegancki, a na półce hoduję Sea Cow'a grzechem byłoby za te 8 funi nie wciągnąć.

Opublikowano

Killer Instict dali darmo? Chcialem zagrac sobie w demko, ktore kiedys sciagnalem i wyskoczyl update 28gb

Opublikowano

Tam co jakiś czas coś wyskakuje do tej darmówki z jedną postacią, nie trzeba mieć fulla.