Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

World of Tanks: Xbox 360 Edition

Featured Replies

Opublikowano

Gra w końcu wystartowała - pierwsze 7 dni można grać bez abonamentu Gold.

Ktoś już gra? Jak wrażenia? Gdzie kończy się darmowa zabawa, a gdzie zaczynają się opłaty :)? Po pierwszych kilku godzinach z tego co udało mi się ogarnąć, to wynika, że można swobodnie grać bez płacenia ani złotówki i na wszystko można zarobić poprzez uczestnictwo w rozgrywce i stabilny progres.

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 17,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spokojnie mozna pograć bez płacenia ale po pewnym czasie pojawi sie problem z miejscem w garażu i bardzo dużą ilością wymaganego xp do następnego tieru.

Ale prawie wszystko można spokojnie wyfarmić tylko chwilę to potrwa.

I chyba coś skopali bo mapki wczytują się wieczność(2-3min) :pinch:  a w becie wszysko śmigało błyskawicznie.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Spokojnie mozna pograć bez płacenia ale po pewnym czasie pojawi sie problem z miejscem w garażu i bardzo dużą ilością wymaganego xp do następnego tieru.

I chyba coś skopali bo mapki wczytują się wieczność(2-3min) :pinch:  a w becie wszysko śmigało błyskawicznie.

? wczoraj grałem 5h i wszystko wchodziło błyskawicznie.

Opublikowano

No kurde grę znajduje w sekunde,powrót do garażu też działa szybko ale mapka sie wczytuje za każdym razem po 2-3 minuty sprawdzane ze stoperem. Może serwery dzisiaj nie wyrabiają albo coś się u mnie posypało po aktualizacji z bety.

Opublikowano

Dzisiaj mam zamiar z godzinkę-dwie pograć i dam znać jak to u mnie wygląda. Może faktycznie popularność ich przerosła. A ilu widziałeś ludzi w kolejkach? Ja wczoraj wieczorem najwięcej miałem ponad 800 osób.

Opublikowano

Najwięcej było ponad 1200  a tak to między 600-800. Do którego tieru wbiłeś?

Opublikowano

Nie mam pojęcia, ale chyba nie dużo bo na początku nie zrobiłem samouczka i przez połowę gry nie wiedziałem, że można mega zoom robić przez co kończyłem z zerowym wynikiem ubitych przeciwników. Jak załapałem motyw z zoomem to zacząłem robić 2-5 ubić na mecz :P

Czym się zmienia amunicję podczas walki?

Opublikowano

Nie mam pojęcia, ale chyba nie dużo bo na początku nie zrobiłem samouczka i przez połowę gry nie wiedziałem, że można mega zoom robić przez co kończyłem z zerowym wynikiem ubitych przeciwników. Jak załapałem motyw z zoomem to zacząłem robić 2-5 ubić na mecz :P

Czym się zmienia amunicję podczas walki?

Z tego co pamietam ,to chyba (A)

Opublikowano

Pierwszy mecz faktycznie wolniej niż wczoraj, ale nie 2-3 minuty na wczytanie mapy  - 1 minuta w lobby i jakieś 20-25 sekund wczytywania mapy.

Edyta drugi mecz błyskawicznie - 10 sekund w lobby + z 15 s wczytywania mapy

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ehh muszę zainstalować od nowa,musiało sie posypać po aktualizacji,fragmentowanie z poziomu gry też nie pomaga.:/

A xp dostajesz też za zadane obrażenia więc nie musisz polować na fragi.

Opublikowano

Ale serwery też nie wyrabiają, miałem mecz gdzie w lobby było do 1300 os. i lobby siedziało półtorej minuty.

Generalnie jak jest ok. 500 os. w kolejce to szybko wchodzą mecze, jak jest 800+ to już trzeba dłużej poczekać.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Pograłem trochę jeszcze w becie i wydaję mi się że bez płacenia można spokojnie sobie pograć. Ogółem to jak na tytuł f2p gierka wypada całkiem nieźle i od czasu do czasu na pewno będę ją odpalał. Fajnie, że uczestnicy bety dostali ciężki czołg premium V Tieru. :)

Opublikowano

Ja byłem pewny, że gra mi nie podejdzie jak pozostałe F2P na X360 i nie marnowałem czasu na ściąganie bety. Teraz żałuję bo wyszło jednak, że to gra, w po którą sięgam mając w domu nówki Infinite czy Rising i to nie dlatego, że gra jest darmowa :P Czołg piątego poziomu by się przydał, chociaż w dwójce też całkiem nieźle koszę.

Wczoraj podczas jednej bitwy 15 vs 15 śmiesznie się trafiło jak chyba z 90% luda było świeżakami i wszyscy walili na otwartą polanę gdzie garstka pozostałych ich ściągała jeden po drugim z pozycji startowych :P

Niezłe emocje nieraz są. 

Opublikowano

Potwierdzam Malinówka z nowymi graczami to kopalnia xp wszyscy pałują prosto na otwarty teren.

Z resztą większość początkujących robi rajdy na flagę jak w fpsach.

Pociesznie to wygląda jak padają całą drużyną w połowie mapki :whistling:

Zamiast tego czołgu z V tiera to jednak wolałbym żeby dali mi chociaż połowę golda którego nazbierałem w becie od groma...

Kurde wiem jak to się skończy pogram na tym 7 dniowym trialu który skończy się gdy kupię/zbliżę sie do ukochanego Tigera i tylko sie wkoorwie.

Opublikowano

Hmm ja grałem na wszystkich 7 więc moze miałeś tylko pecha z losowaniem.

Strasznie mi brakuje map z gęstymi zabudowaniami może niedługo wrzucą.

No i nareszcie odmuliła mi gra po reinstalce oczywiscie i wpadły pierwsze odznaczenia asa pancernego <duma>

Opublikowano

Niby jest 7 map tak? Bo miałem wrażenie dzisiaj, że w kółko ze 3 te same wrzuca.

Map jest faktycznie więcej ale na losowym wyrzuca w 95% te same trzy mapy dzisiaj miałem jedynie po razie pustynię i mapę ze śniegiem :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pograłem sporo więcej i teraz już losuje regularnie wszystkie mapy. Jestem pod wrażeniem dopracowania tej gry od strony technicznej. Rozegrałem 160 meczów i nigdy nie było poważniejszych lagów, nigdy nie utraciłem połączenia, nie spotkałem się z jakimiś bugami, a wyszukiwanie jest natychmiastowe.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś tutaj jeszcze w to gra? Bo w sumie całkiem mi się spodobało i pograł bym z kimś :D

Opublikowano

Od cholery ludzi w to gra,po prostu odpal grę i graj.

Edytowane przez pic3k

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Warto zbierac na tigera? PZIV mimo wszystko jest i tak swietny, tylko zastanawiam sie czy jednak warto poswiecac czas na tygrysa, bo nie niestety WoT to nie symulator.