Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A ja pamiętam jak na ludziach to nie robiło wrażenia :D

Nigdzie na świecie nie ma tak wymagających użytkowników jak na POLSKIM forum w dziale Console Wars 

Najbardziej śmieszy, że część użytkowników, którzy sobie tutaj radośnie jeżdżą po nadal bardzo ładnym Watch_Dogs, zamknie forum, włączy konsolę i odpali jakieś Dead Rising 3 albo innego Titanfaila :turned:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

nie ogarniam tego. Co się stało?

MS sypnął groszem więc skalują w dół do poziomu x-box1 :(

Opublikowano

Najbardziej śmieszy, że część użytkowników, którzy sobie tutaj radośnie jeżdżą po nadal bardzo ładnym Watch_Dogs, zamknie forum, włączy konsolę i odpali jakieś Dead Rising 3 albo innego Titanfaila :turned:

Widzę, że Twoja persona nie ogarnia dlaczego są takie hejty na W_D. No cóż, skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem to raczej nikt nie jest Ci w stanie pomóc, trzeba było nie uciekać z języka polskiego. :unknown:

Opublikowano

Nigdzie na świecie nie ma tak wymagających użytkowników jak na POLSKIM forum w dziale Console Wars 

Mamy bekę z zestawienia buildu z e3 2012 z "dzisiejszą" wersją. Tak ciężko to pojąć? Gdyby Titanfall czy Dead Rising 3 też na e3 wyglądały jak Crysis 4, a potem wyszłoby z tego to, co wyszło, to również byśmy mieli bekę.

Opublikowano

7CddmOH.jpg

To będzie chodzić w 30 fpsach? Na ps4 i iks-bonerze? Aż człowiek zwątpia w full hd i 60 fpsów dla konwersji GTA V. Nieźle.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

To nie może tak wyglądać na PS4/Xbox One. NIE MOŻE. Byle gówniana gra z tej generacji jest ładniejsza od tej papki. Dalej uważam, że to z PS3/X360. Nikt nie wypuściłby takiego śmierdzącego kloca na nowe konsole...

Opublikowano

Człowieku, jakiej papki? Zdajesz sobie sprawę, że to jest zrzut z kiepskiej jakości filmiku? Wygląda na to, że wybuchy poszły do tyłu, być może coś jeszcze, ale w tych materiałach nadal jest masa rzeczy, których PS360 nie pociągnie w korytarzyku, a co dopiero w sandboxie. Macie nauczkę, żeby nie traktować całkowicie poważnie debut trailerów kilka lat przed premierą, a gra i tak wygląda bardzo ładnie. Z pewnością najładniejszy sandbox zaraz po inFamous - jak na cross-gena klepanego na sześć platform to świetny wynik. Teraz tylko trzymać kciuki, żeby reszta elementów zagrała.

ibtAnGuwing9ii.gif

Wrzuciłbym większe, ale wam przeglądarki pozwisają.

Opublikowano

Człowieku, ta gra wygląda syfiasto. Wcale nie "bardzo dobrze jak na cross-gena" a po prostu syfiasto. Nie wiem jaki będzie gameplay, muzyka, dźwięki - to może być spoko. Ale graficznie to cholerny słabiak jeżeli chodzi o next-geny. Być może po premierze to odszczekam, albo wypłyną materiały lepszej jakości, ale z tego co jest aktualnie dostępne wygląda to słabo. Jako tako robią efekty cząsteczkowe.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=EtBh4QzZKz4

Jeżeli gra wyjściowa nie będzie wyglądać mniej-więcej jak na tym filmiku Ubisoft dostanie kolejnego karnego kut.asa do mordy.

Poza tym gra nawet jak i będzie wyglądać syfiasto to i tak Iras&Juras poklepią firmą po wirtualnym ramieniu i krzykną "Good job!". ;)

Opublikowano

Iras widzę jak prawdziwy konsolowy zakuty łeb udaje że deszcz pada jak dev na niego pluje. Właśnie tacy jak ty przyczyniają się do rosnącej popularności kalkowanych gier, masowych ilości DLC i robienia graczy w ciula. "Kupie bo da się grać". Low standard gamer.

Obczaiłem dokładnie te trailery i wydaje mi się że na tym nowym materiale nie ma teselacji oraz przede wszystkim efektów związanych ze światłem i cieniami które są obecne na starych trailerach.

Poza tym ta miejscówka niszczy swoją brzydotą i sterylnością, mogli jej nie wrzucać do promo gameplayu :P

AB62Pku.jpg

Opublikowano

Iras nie moze sie pogodzic z tym ze jakas gra na ps4 wyglada slabo (oczywiscie na podstawie obecnych materialow)

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=EtBh4QzZKz4

Jeżeli gra wyjściowa nie będzie wyglądać mniej-więcej jak na tym filmiku Ubisoft dostanie kolejnego karnego kut.asa do mordy.

Poza tym gra nawet jak i będzie wyglądać syfiasto to i tak Iras&Juras poklepią firmą po wirtualnym ramieniu i krzykną "Good job!". ;)

Nie zesrej sie, bo mnie tyle ta gra co twoje łezki.

Opublikowano

7CddmOH.jpg

maxresdefault.jpg

...idź być klapem gdzie indziej...

Opublikowano

Kolejny BF w tym roku.

Finally, Jorgensen said Battlefield will be a

"key" franchise for EA going forward and

teased that the franchise will be "critical" to

EA's fiscal year 2015, which begins next

month. A Battlefield game for 2014 has not

been announced, though a police-themed entry in the series from Visceral Games is

rumored to launch this year.

www.gamespot.com/articles/ea-battlefield-s-

rocky-launch-did-not-damage-the-

franchise/1100-6418131/

Opublikowano

(pipi)e te ich niedorobione gry. Chyba ze dadza bad company 3, bc2 to bylo najlepsze multi poprzedniej generacji.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

A pamietacie tweety ze PS4>>>Xbox>>>>>>> Wii U?

Ja tu widze PS4=Wii U. Cos insajderzy slabo dzialaja :(

Opublikowano
“Wait till Watch_Dogs :). PC>>PS4>>>>Xbox One>>>>>WiiU,” tweeted  Rasheed (viaGamingBolt ).   

pamiętamy

Opublikowano

Więc PC = Wii U oraz Wii U >>>>> X1?

Opublikowano

no nie nie no serio ktoś tutaj tego broni? Najpierw dev wypuszcza trailer-killer, a jak się potem okazuje, że model jazdy i szczegółowość tekstur to GTA San Andreas to przymykamy oko? Przecież to wygląda okropnie. Kiedyś w którymś statusie Adi ładnie napisał, że jak się popatrzy z boku na tę grę to mamy kolesia w świecie przyszłości, który w pelerynie biega po mieście i smartfonem hakuje otoczenie aby łapać złodziejaszków, których nikt inny nie łapie. No crap jak ch,uj. Nadzieją był świetny gameplay, ciekawe patenty, sandbox oraz świetna grafika. Jeśli tego nie będzie to co tej grze pozostanie? Chyba tylko wspomnienie zajawkowego trailera

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

w Ryse modele postaci i mimika rypie mózg.

igD23ciDL1kTb.gif

Edytowane przez Observer

Opublikowano

no nie nie no serio ktoś tutaj tego broni?

Wybacz, że nie uczestniczę w zbiorowej psychozie :rolleyes:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Co do Trettona to M$ ostatnio sie chwalil jakas wielka niespodzianka na e3 wiec sie nie zdziwie jak tam wyladuje.

Opublikowano

Byłby wtedy sabotaż razy dwa ze strony Sony w MS.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.