Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Coś przeczuwam, że na GDC Sony pokaże VR i to właśnie wtedy znów zobaczymy Driveclub.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Sony to niech lepiej się skupi na gierkach niż na kolejnym gadżecie, który zdechnie po paru miesiącach od premiery.

Opublikowano

VR to będzie pewnie takie przedlużenie generacji, tak jak zrobiło to Move i Kinect.

Opublikowano

VR to będzie pewnie takie przedlużenie generacji, tak jak zrobiło to Move i Kinect.

Aha i ty w to wierzysz? :teehee:

Już nie wspominając o tym, że Move przy Kinect'ie to tylko czysta popierdółka. Sony po prostu nie umie wypromować swoich dodatkowych gadżetów do konsol albo samych konsol (hello Vita XD) .

Opublikowano

Aha i ty w to wierzysz? :teehee:

Już nie wspominając o tym, że Move przy Kinect'ie to tylko czysta popierdółka. Sony po prostu nie umie wypromować swoich dodatkowych gadżetów do konsol albo samych konsol (hello Vita XD) .

Nom, wierzę. Move stało w cieniu Kinecta, ale oba sprzedały się dobrze. Wiem że Move do dzisiaj jest kupowane, rodzinne janusze ciagle odwiedzają sklepiki i pytają o te cuda.

Opublikowano

Conviction był słabiutki. Blacklist jest świetny akurat.

No ja akurat jestem innego zdania, o ile w Convi grało mi się wybornie o tyle Blacklista nie dałem rady nawet skończyć mimo tego genialnego killing in motion. 

Opublikowano

Ten rak naszej branży jest wszędzie obecny niestety.

Opublikowano

W nieSławnym Drugim Synu przeciwnicy ponoć "Moc Betonu" używają. Botki? lol

Klapki? lol 

Opublikowano

Beton w grze na PS4. Hehe, ciągnie swój do swego. :yes:

Opublikowano

Beyond Good Evil też mogliby odkopać, tak mi się wydaje. 

Sequel ponoć od dłuższego czasu się robi i robi i robi...

Opublikowano

6 lat. Gra już pewnie dawno gryzie piach.

Opublikowano

Ubi teraz jest zayebane po uszy cyklem produkcyjnym AC i innych marek (na pewno powstaje już kolejny Far Cry). Nawet nie liczę już na powrót Księcia Persji, który w minionej generacji nie wojował tak jak za czasów trylogii.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Przez te ciągłe ploty o edycji PS4/X1 jeszcze Rockstar specjalnie nie wyda.  A jeśli tak to kto kupi Watch_Dogsy? A ja debil wierzyłem w to co pokazali na tamtych zwiastunach. Gadki producenta, że jest inaczej mnie nie przekonują po tym co widziałem dwa dni temu.

A może im się przedwczoraj poebało i wrzucili jakieś urywki z pre-alfy?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Wlaczam youtube a tam juz reklamy Watch Dogsa wlasnie z tego trailera. Biednie to wyglada a na koncu jest napisane PS3/PS4....

Ubi [*]

Opublikowano

Watch Dogs calkowicie mnie przestal interesowac, jak nie bedzie nic do ogrania to wole kupic InFamous niz karmic partaczy z Ubi  :turned:

Opublikowano

Mnie intryguje na co poszlo te 50 baniek, chcialbym zobaczyc kosztorys w_d. O ile w takim gta od 1 trailera bylo widac rozmach, tak tutaj troche slabo.

Opublikowano

W nieSławnym Drugim Synu przeciwnicy ponoć "Moc Betonu" używają. Botki? lol

Nie ma to jak spoilery nie?

"Ponoć".

Informacja została potwierdzona, a tłumaczenie jest luźne od tłumacza, dlatego sama moc może nazywać się inaczej ;)

Opublikowano

Dla mnie liczą się Arkham Knight, Evil Within i Phantom Pain. Reszta może w tym roku nie wychodzić. I szczerze mam w du.pie, że ktoś woli grać indie i uważa to za ekskluzywny towar. Każdy niezależny twórca gier zasługuje na szacunek bo niby pokazuje, że ma gdzieś wielkie firmy i wydawców ale nowej konsoli nie kupię po to aby ogrywać tylko takie produkcje.

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.