Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tak wracając do podawanych przez ciebie tytułów to sa ciekawe perełki, takie kilkudniowe "zabawki" ale nie powiesz mi ze strategia zrobiona przez jednego zioma czy tez Papers Please to wyznaczanie przyszłości branży

nie obchodzi mnie przyszłość branży.

To niech lepiej zacznie gdyż grasz w te wszystkie garażowe "innowacyjne" tytuły tylko dlatego ze kolosy branży wymyśliły technologię, silnik gry i inne narzędzia, z których teraz mogą sobie korzystać panowie z depresją wieku średniego którzy wpadają na pomysł "zrobię grę".

A i tak najlepszy mindfuck to fakt, ze pare postów wyżej pokazałeś grę twórców FEAR która jest aż tak ciekawa i innowacyjna, że jest kolejnym FPSem :D

Obejrzyj indie game the movie to może zrozumiesz, że te gry są zrobione przez pasjonatów dla pasjonatów a nie dla niedzielniaków dla których jedyne gry to halo oraz cod.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

MW zniszczylo fpsy.Pojawienie sie glupich lvli,unlockow i innego badziewia.

Zamist pingu jakies yebane kreski,hitboxy na pol ekranu.Perki,chuye muje w powietrzu.Platne mapki do multi.

TF nastepca MW Juz sie boje.

Gra w ktorej zabija cie pistol aimbot i strzelasz do botow ktorzy potrafia tylko stac i czekac na kulke.

Jeszcze wh i niewidzialnosci brakuje

Opublikowano
  • Autor

Zamist pingu jakies yebane kreski,hitboxy na pol ekranu.Perki,chuye muje w powietrzu.Platne mapki do multi.

Gra w ktorej zabija cie pistol aimbot i strzelasz do botow ktorzy potrafia tylko stac i czekac na kulke.

Frustu Frustu 

A w sygnaturce BF który jest podobną chvjozą jak nie gorszą xD która na dodatek zrzyna z CODa co tylko się da.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Titanfall zbiera wysokie oceny - trzeba się odwołać do codów sprzed 5 lat (notabene od tych samych twórców) żeby pokazać że gra ma mniejsze cyferki  :yes:  Iras dostarcza. To że te same cody mają lepsze oceny od 98% exów na ps3 i wszystkich na ps4 jakoś ci uciekło uwadze  :thumbsup:

Opublikowano

Jeszcze wh [...] brakuje

Jest podobno w formie umiejętności (czy jak to się nazywało). Przez krótki czas, ale jednak.

Opublikowano

Ale Yetiego i spółke boli ten Titanfall :D

Wielka szkoda ze nie ma tak genialnej gry ani odpowiednika na PS4 :(

That-70-s-Show-image-that-70s-show-36165

Haha, rozbawiłeś mnie, serio. Jakbym chciał zagrac w tego crapa dla casuali, to bym zagrał na moim pc.

Co do gifów, widzę, że boli dupa, xboty już żyją z świadomością, że ich "next gen" nie pociągnie takiej grafiki jak np. Order. Wydali 2200zł na sprzęt, gdzie chodzą takie graficzne killery jak TF w 792p i jeszcze gubią klatki. Takie jest życie ludzi drugiej kategorii.

Opublikowano

Skoro zniszczyło to chyba jesteś masochistą że spędziłeś 124 godziny w BF4 z podobnymi rzeczami.

Opublikowano

Zamist pingu jakies yebane kreski

Typowy xbot nie wie czym jest ping - stąd kreski.

Opublikowano

Jednego nie mogę pojąc, jak osoby, które grały w Halo3, najlepszy, najbardziej skillowy i wymagający multiplayer na konsole, teraz jarają się taki gównem jak TF? Gdyby ta gra wychodziła też na PS4, to połowa xbotów twierdziłaby, ze to casulowe (pipi), a ci wychowani na CoD klaskaliby uszami. Rzeczywistość jest taka, że wszyscy posiadacze tej technologicznej pomyłki jaką jest xbone, pieją z zachwytu, bo dostali kalkę CoD, gdzie pofragują z botami. xDDDDDDDDDD

11/10

TO_JEST_GRA_DLA_PEŁNOSPRAWNYCH_GRACZY (czeka na Destiny)

Opublikowano
  • Autor

Jednego nie mogę pojąc, jak osoby, które grały w Halo3, najlepszy, najbardziej skillowy i wymagający multiplayer na konsole, teraz jarają się taki gównem jak TF? Gdyby ta gra wychodziła też na PS4, to połowa xbotów twierdziłaby, ze to casulowe (pipi), a ci wychowani na CoD klaskaliby uszami. Rzeczywistość jest taka, że wszyscy posiadacze tej technologicznej pomyłki jaką jest xbone, pieją z zachwytu, bo dostali kalkę CoD, gdzie pofragują z botami. xDDDDDDDDDD

http://www..com/watch?v=leLmVYwupIc

11/10

TO_JEST_GRA_DLA_PEŁNOSPRAWNYCH_GRACZY (czeka na Destiny)

Gdyby bungie dalej robiło exy na X1 to chyba czytałbym teraz posta o pe.dalskich krasnalach HEHEHE

A tak Yeti znów zmienia fronty xD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Bo widzisz yeti, bardzo dobrze się w nią gra. Kocham H3 i żaden fps mi nie podchodził mi w multi po premierze trójki. No żaden, ani Bad Company, ani BF3, ani żaden COD. A Titanfall bardzo mi się podoba. Może tobie też by się spodobał?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

TLOU wprowadzi(ło - mam nadzieję) trend jak tworzyć kompleksową i dojrzałą historię (+ wiarygodne charaktery), oraz jak dopiąć gameplay by nie przeszkadzał w story flow'ie. Poza tym przypomniało o apteczkach i survivalu.

Aha, czyli historia + bohaterowie to jakikolwiek krok naprzód w grach w 2013 roku. To jest tak bardzo złe na tak wielu płaszczyznach.

ch.uj z tym historia juz 5 tysięcy razy taka była w ksiązkach i filmach, ale sony=goty.

Czy ktoś może podać mi choć 2 podobne tytuły gier, gdzie ludzkość przegrywa na skutek:

człowieczeństwa

A ono samo ukazane jest jako słabość?

A gameplay to wyżyny konsolowego gejmingu strzelanie do zombie i noszenie drabiny, no mają czego uczyć ludziki w ND. 

Jaki % współczesnych gier action-adventure/ survival-horror (Dead Space, Resident Evil, Silent Hill) położył taki nacisk na pozostanie w ukryciu i ciszy, aby przeżyć? (jedyny prawilny poziom hard i wyżej)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano
  • Autor

Kwestia czasu i na PC TF sie spie.rdoli za pomocą trainerów/glitchy/cheatów i zostanie jedyna słuszna wersja na X1

Zaraz czyli DriveClub będa klepać od nowa? :D.

Tak xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Hehe, znowu Titanfall i Destiny. Ani w jedno ani w drugie nie grał ale yeti wie co lepsze.J

Jak widać na przykładzie yetiego nawet BF4 jest fajne o ile na ps4 wyjdzie.

Opublikowano
Gdyby bungie dalej robiło exy na X1 to chyba czytałbym teraz posta o pe.dalskich krasnalach HEHEHE

A tak Yeti znów zmienia fronty xD

Najpierw trzeba posiadać minimum inteligencji aby odróżnić trolling, od pisania na serio. Od czasu pierwszego Xboxa i H2, dla którego kupowałem ljwa z Australii, bo u nas nigdzie nie można było dostać, twierdziłem i twierdzę, że to najlepsze multi na konsolach.

Opublikowano

Kwestia czasu i na PC TF sie spie.rdoli za pomocą trainerów/glitchy/cheatów i zostanie jedyna słuszna wersja na X1

Zaraz czyli DriveClub będa klepać od nowa? :D.

Tak xDDDDDDDDDDDD

Nie xDDDDDDDDDDDD

Tak to jest jak się na gafie przeczyta tylko nazwę tematu  :whistling:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

A Ty byś się czepił kolegi ze swojej partii ? 

Opublikowano

Hehe, znowu Titanfall i Destiny. Ani w jedno ani w drugie nie grał ale yeti wie co lepsze.J

Jak widać na przykładzie yetiego nawet BF4 jest fajne o ile na ps4 wyjdzie.

Weź mnie nie rozśmieszaj. Jak ktoś gra w gry wideo od kilku ładnych lat, to wystarczy mu kilka minut aby stwierdzić czy jakiś fps jest skillowy czy nie. Dobrze o tym wiesz i nie udawaj głupiego. Skillowości w TF tyle co w CoD, albo i jeszcze mniej. Najmocniejszy punkt tej gry to dynamika i wykorzystanie ścian, tylko to pozwoli odróżnić dobrych graczy od słabych. W sytuacji jak jakiś n00b skoczy ci na plecy i zacznie pierwszy strzelać, będziesz miał tyle szans wyjść zwycięzko co w CoD/BF.

Nigdy nie pisałem, że BF4 jest skillowy.

O Destiny jestem spokojny, po pierwsze to gra Bungie, może nie będzie tak wymagająca jak H3, ale na pewno nie będzie to casulowa papka pokroju CoD/TF. Poza tym dziennikarze już widzieli multi i przypomina bardzo to z Halo.

Opublikowano

No ale z którego Halo? Bo jeżeli z Reach, to niech (pipi)ją.

Opublikowano

@Soul

A "w tedy" odezwał członej innej partii :turned:

Tak to jest jak się na gafie przeczyta tylko nazwę tematu <_<

Figaro tak robi nikt się go nie czepia.
Zdefiniuj "nikt"... Bo raczej sporo jest tutaj takich "niktów" ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Bo widzisz yeti, bardzo dobrze się w nią gra. Kocham H3 i żaden fps mi nie podchodził mi w multi po premierze trójki. No żaden, ani Bad Company, ani BF3, ani żaden COD. A Titanfall bardzo mi się podoba. Może tobie też by się spodobał?

To teraz mi napisz jak bardzo TF jest wymagającym tytułem w porównaniu z Halo.

Opublikowano

Eksperci od skillowych FPSów po obu stronach. Śmiechłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.