Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Gears of War - gra na xboxa, tlou musi byc lepszy

Co do reszty, nie wypowiem się... :)

fixed

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

To sa tylko gry z tej generacji :D

no to chyba że, ale też bym sie nie zgodzil, ze są to gry lepsze od TLOU, Z tego co wymieniłeś jedynie drugie Gyrosy i Bioschock'a bym dał na rowno z TLOU. Reszta dla mnie odpada w przedbiegach.

Ale wiadomo, gusta guściki.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

bot = kazdy kto napisze cokolwiek negatywnego o playstation i sony

Tak sobie tłumacz. Wrzucam info o nagrodach BAFTA, a jakiś śmieszny Ficuś wyskakuje z tekstem o ołtarzykowaniu Sony, najlepszej grze ever, gimbazie i sonoklapkach. Jeśli tak wygląda poziom tego forum, to sorry, ale ja do niego "dorastać" faktycznie nie zamierzam.

smieszny to jesteś ty randomie

Lista gier lepszych od TLoU

Red Dead Redemption

GTAV

Dragon's Crown

Castlevania: LOS

Castlevania: LOS2

Uncharted 2

Gears of War 1 2 3 

Dead Space

Bioshock 

To tak na szybkosci DYSKUTUJMY

Okami najlepsza gra ever. Zamykam temat.

a nie bo zelda

no i możemy tak do usr.anej smierci i po co to komu?

Opublikowano

Mendrek

Noszenie drabin i dwa rozdzialy w srodku TLoU to za to kwintesencjia miodu i prowadzenia scenariusza w celu unikania monotoni 

Wypisalem tylko gry fabularne ( poza DC ktore jest dla mnie gra generacji ) przy ktorych nie ziewalem przez 8h gameplayu :D Jak bym chcial byc nieobiektywny to bym tu jeszcze z 8 bijatyk wpisal :D

Opublikowano

Lista gier lepszych od TLoU

Ja bym do tego dodał całą serię Souls jeszcze, ogólnie zgadzam się z listą co do wszystkich tytułów, w które grałem.

Opublikowano

Moim zdaniem MGS5 jeśli będzie miał wszystko to co obiecuje Hideo,  a  po ograniu GZ mogę napisać ze wszystko jest dokładnie tak świetne jak mówił, to gtav zostanie strącone z 1 miejsca podium gier generacji. Obejrzałem po tym jeszcze te trailery i wierzę że on znowu to zrobi, rozpier,doli rynek.

Opublikowano

w ogole jakim trzeba byc klapem lub po prostu beznadziejnym prowokatorem by wyzywac mnie lub innych od botow choc napisalem" ze tlou i u2 to dwie najlepsze gry odchodzacej generacji w jakie gralem" , no ale nie uwazam ze tlou jest najlepsza gra ever wiec to juz czyni mnie fanatyka microsoftu i osobe, ktora deprecjonuje ta gre.

Takie życie, ja jestem klapkiem chociaż wielokrotnie mówiłem dobrze o Xboxie, ale kogo to obchodzi. Taki urok CW. Natomiast określenie kogoś gimberem i klapersem, jeżeli TLOU jest dla niego najlepszą grą ever to trochę przegięcie. W tym zalewie wszystkich produkcji ciężko znaleźć jedną najlepszą grę, bo jest ich multum ;) Ja bym sobie życzył, by na tej generacji powstały twory tak wybitne jak TLOU czy GTA V. Swoją drogą Naughty Dog będzie miało bardzo trudne zadanie, bo wiele osób oczekuje teraz od ich kolejnej gry czegoś lepszego od TLOU. Nawet podświadomie... pewno porównań nie unikną, a w recenzjach niejednokrotnie przewiną się teksty, że TLOU było lepsze/bardziej magiczne, czy bardziej urzekające.

Opublikowano

no i możemy tak do usr.anej smierci i po co to komu?

CW w pigulce  :teehee:, a jednak i tak wszyscy wojują.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ficuś, a Twoim zdaniem jaka gra jest najlepsza ever? :) I środek gry nie wiem czemu wydał Ci się nudny. W zasadzie to gra miała tak zajefajny flow, że nawet nie umiem powiedzieć gdzie był środek :P Dla mnie ta gra to jedna, kompletna, udana całość... :)

napisalem strone temu jakie gry sa wg mnie lepsze i jaka jest moja ulubiona.

A słabsze framgmenty wrzuce w spoiler:

. Od zimy aż do końca przygody gra jest arcygenialna, jesień z wydarzeniami gdy na koniu szukamy Ellie wśród leśnych i wiejskich klimatów też jest super. Ale praktycznie całe lato jest nudne - przebijanie się godzinami przez Pittsburg trwa zbyt długo - przydało by się jakieś urozmaicenie badz bardziej rozbudowana fabuła w tym momencie, pod koniec już miałem dość tego miasta

Akcja w hotelowej piwnicy, zwiedzanie plaży oraz zagłębienie się kanały i historię komuny żyjącej w niej do czasu upadku, zabawa w snajpera, śmierć Henrego

też nudna? No weeeź.

Opublikowano

teddy dodane zapomnialem o DC T_T

Demon's Souls super ale Dark Souls mnie tak na PS3 w(pipi)ilo klatkowaniem ze nie dalem rade tego ukonczyc i przeszedlem na PC 

Opublikowano

Słyszeliście? Amazon usuwa niepozytywne recenzje Titanfalla na swojej stronie, beka z MS, beka z Dona, tego nowego hinduska, beka ze wody niegazowanej, beka ze wszystkiego

Opublikowano

Dead Space  to w zasadzie shooterko-slasherek.

Aha, na wyższych poziomach trudności to z pewnością shooterek-slasherek :teehee:

Imo jedna z niewielu gier jakie można nazwać straszącą w tej generacji. Szkoda, że seria się tak zeszmaciła i raczej już nic jej nie uratuje.

Opublikowano

Ficuś, a Twoim zdaniem jaka gra jest najlepsza ever? :) I środek gry nie wiem czemu wydał Ci się nudny. W zasadzie to gra miała tak zajefajny flow, że nawet nie umiem powiedzieć gdzie był środek :P Dla mnie ta gra to jedna, kompletna, udana całość... :)

napisalem strone temu jakie gry sa wg mnie lepsze i jaka jest moja ulubiona.

A słabsze framgmenty wrzuce w spoiler:

. Od zimy aż do końca przygody gra jest arcygenialna, jesień z wydarzeniami gdy na koniu szukamy Ellie wśród leśnych i wiejskich klimatów też jest super. Ale praktycznie całe lato jest nudne - przebijanie się godzinami przez Pittsburg trwa zbyt długo - przydało by się jakieś urozmaicenie badz bardziej rozbudowana fabuła w tym momencie, pod koniec już miałem dość tego miasta

Akcja w hotelowej piwnicy, zwiedzanie plaży oraz zagłębienie się kanały i historię komuny żyjącej w niej do czasu upadku, zabawa w snajpera, śmierć Henrego

też nudna? No weeeź.

hotelowa piwnica to jedyna fajna akcja w całym pitbsburgu - wszystko wczesniej to jeden wielki ziew, kanały plaża, snajper i śmierć murzynka to wydarzenia po Pitsburgu

Opublikowano

szuterekslaszerek z laserowymi kapiszonami mendreknieogralboniebylowplusie niewiemalesiewypowiem

Opublikowano

Myslicie, ze GTAV w wersji na PS4 bedzie mialo wiecej drzew i krzakow? Ale by bylo!

Opublikowano

teddy dodane zapomnialem o DC T_T

Demon's Souls super ale Dark Souls mnie tak na PS3 w(pipi)ilo klatkowaniem ze nie dalem rade tego ukonczyc i przeszedlem na PC 

No Dark Souls na ps3 faktycznie tragedia, na x360 o wiele lepiej mi chodziły. Na pocieszenie powiem, że druga część chodzi znacznie płynniej, ale wygląda jak sraka

Opublikowano

Tłumoki od sieciowych shooterów zarzynają branżę - TitanFall i jakiś dziwny hype na niego potwierdzi. BioShock Infinite pozamiatało, ale ciemny lud kupował je tak, że Irrational Games poszło to piachu. I teraz się nie dziwcie, że Konami wypuszcza MGS V: Ground Zeroes w takiej, a nie innej formie, skoro kapucha od plebsu i tak pójdzie w bezmózgie "szczelanki", a do odległej premiery The Phantom Pain za coś trzeba jeść. Już nawet abstrahując od samej jakości TitanFall na tle swoich konkurentów.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Fajnie, że MS w ogóle coś na wyłączność dla XO robi, tyle że za dwa lata "aut" na current-genach będą setki.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Słyszeliście? Amazon usuwa niepozytywne recenzje Titanfalla na swojej stronie, beka z MS, beka z Dona, tego nowego hinduska, beka ze wody niegazowanej, beka ze wszystkiego

Beka hahaha. NIE,

Gdybys choć troche ogarnął temat to wiedziałbyś na jakich zasadach amazon usuwa niepozytywne recenzje

Problem jest taki że klapki dostały wścieklu macicy i upust nerwów wylewają w postaci jednogwiazdkowych recenzji, najlepsze jest to ze wszystkie te recenzje pisane sa przez osoby które nie zakupiły TF.

Od jakiegoś czasu mozna łatwo to sprawdzić, przy nicku osob które zakupiły produkt i piszą recenzje jest pomarańczowy napis Amazon Verified Purchase, dziwnym trafem niepochlebne recenzje TF sa bez tego napisu :(

Opublikowano

Tak jak teraz? A co istnieje poza Forzą? Skostniałe Gran Turismo? Falujące poziomem Need for Speed?

Opublikowano

TLoU to wystarczajacy powod do dumy dla klapkow a dla botow dobry powod by kupic PS3. To bardzo dobra gra i tak dobra jak wiele innych produkcji ktore polaczone sa z indywidualnym gustem, dla mnie lepsze od TLoU jest Forza Horizon czy nawet Far Cry 3 ale inny mnie zapluje smiechem, przestancie wiec (pipi)i-c i wyzszosci go-wna nad szambem.

No ok, z Far Cry pojechalem za bardzo, no ale to i tak dobra gra.

Opublikowano

Beka hahaha. NIE,

Gdybys choć troche ogarnął temat to wiedziałbyś na jakich zasadach amazon usuwa niepozytywne recenzje

Problem jest taki że klapki dostały wścieklu macicy i upust nerwów wylewają w postaci jednogwiazdkowych recenzji, najlepsze jest to ze wszystkie te recenzje pisane sa przez osoby które nie zakupiły TF.

Od jakiegoś czasu mozna łatwo to sprawdzić, przy nicku osob które zakupiły produkt i piszą recenzje jest pomarańczowy napis Amazon Verified Purchase, dziwnym trafem niepochlebne recenzje TF sa bez tego napisu :(

Oczywiście, bo jeżeli ktokolwiek tę grę hejtuje, to zaraz muszą być klapki. Inni z pewnością doceniają jak wybitna to produkcja. Zazdrośnicy z Sony, wszystko ich wina.

Opublikowano

Beka hahaha. NIE,

no to ja też polecam wgłębić się w temat i dowiedzieć się, że Amazon w tym przypadku usunął też opinie zweryfikowanych kupców, pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.