Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

z innej beczki zastanawiałem sie czemu MS nie chce wywalic kinekta z zestawu XO, i myśle że oprócz zwykłej niechęci i wmuszania w graczy kamerki jest też jeszcze jeden problem - z tego co od dawna było mówione wynika że XO ma zarezerwowaną część mocy na obsługe kinecta - to może być kłopot gdyby zdecydowali się wydac konsole bez niego - co wtedy zrobić? zostawić bezsensowną blokade mocy? a może ją wywalić - i wtedy XO bez kinecta byłby nieco silniejszy od tego z kinectem - i pojawia sie problem który w branży konsolowej nie powinien miec miejsca - każda konsola powinna dawać takie same możliwości twórcom i takie same efekty graczom - nie może być tak że gra wyglądała by lepiej na konsolach bez kinecta i słabiej z kinectem

jedyne rozwiązanie to zniesienie stałej blokady odgórnej i wprowadzenie możliwości jej wyłączania przez twórców przy konkretnych grach - albo twórcy chcą dać funkcje kamerkowe i rezerwują moc konsoli na kamerke albo olewają jakiekowliek funkcje kamerki i pełną moc przeznaczają na gre

ale to też nie jest idealne rozwiązanie bo może spowodować

- spore róznice w wyglądzie gier ze znaczną przewagą gier bez kinekta, a co za tym idzie obrzydzić gry na kinekta

- spowodować odejście większości twórców od kinekta i co z a tym idzie jego śmierć

itp, a MS pewnie nie chce zabijać kientka skoro wpakował w niego kase, a możliwość wyboru dana twórcom i graczom może doprowadzić do jego smierci i zepchnięcia na margines (a przecież nawet gdy jest dodawany przymusowo jest na marginesie)

dlatego wątpie czy dostaniemy wersje XO bez kamerki, a nawet jesli to prawdopdobnie będzie ona i tak miała zablokowaną pełną moc tak żeby nie różnić sie od kamerkowej wersji, a to też bedzie źle wygladać w oczach graczy i twórców - konsola która mogła by zrobić wiecej ale nie może ponieważ część mocy idzie w gwiznek na nieobecnego kinekta

A jak bylo na 360? Kinect nie byl wrzucany na sile a jakos dzialal. Ogolnie MS szykuje wywalenie Kinecta - malo kto o nim juz gada, Spencer pisal ze na E3 skupia sie na grach nie na sprzecie I nawet ostatnio ktos z Rare sie wypowiadal ze dla corowych graczy Kinect jest zbedny...

Nelson jak bronil Kinecta I DRM jeszcze przed premiera a teraz siedzi cicho I komentuje kolejne uptady do dasha...widac ze gada co mu kaza..

Mattrick narobil syfu, mam nadzieje ze Spencer to wszystko posprzatam

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 626,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

MaZZeo ta spina przejdzie dopiero po pierwszych recenzjach, lub bedzie jeszcze gorzej jak bedzie 88 na MC

Dlaczego akurat 88 ?

Opublikowano

@bluber - mój błąd.

Opublikowano

woda w gta5 ładniejsza, a panorama fajna ale te góry to tło, a w gta5 integralna czesc mapy gry

ale w gta:

wmxFwYV.jpg

Rdhrvow.jpg

Co jak co ale główny bohater w Infamous to porażka.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

88, bo Titanfall ma 87 czy tam 86.

Opublikowano

Titanfall ma 86 jak coś. X1 - 86, PC - 88.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

88 to świetna ocena. Dla mnie kazda gra powyzej 70 jest grą do ogrania

Dla mnie liczy się tylko gamerankings, ktoś tu kiedyś pisął, że metacritic bierze jakieś dziwne recenzje jakiś mało znanych i mało znaczących portali i zestawia je na równi z ocenami np IG|n

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

kurde serio nie rozumiem blubera - vege-hipstera który hejtuje faceta w rurkach, każdego innego bym zrozumiał, ale blubera nie rozumiem :confused:

pozatym w infamous dla mnie najwiekszą wadą był bohater - kompletny random, nie podobny do nikogo, łysa pała, nijaka morda, jakaś kurteczka

wGhV9.jpg

nowy bohater może i nosi rurki i jest młodzikiem w czapce ale przynajmniej ma jakiś styl, nie jest kompletnie nijaki jak poprzedni bohater

inFamousSecondSon-1.jpg

i tak uważam że wygląda znacznie lepiej niż dante z nowego DMC. obaj są zrobieni w bardzo podobnym stylu - młodego modnego obecnie nastolatka, tylko że dante ma morde jak szpadel (jak ten typek ze zmierzchu) i ogolnie jest zmianą na gorsze. a tymczasem facio z nowego infamous rzeczywiście swoim stylem może nie trafiać w grono polskiej patriotycznej młodzieży , ale przynamniej jakoś wygląda

Edytowane przez Yano

Opublikowano

bartezo tylko tutaj troluje, sam p(pipi) w vansach i rurkach.

Opublikowano

chodzę w dresie prosto, ziomek weź mnie nie obrażaj

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no racja, po co cie obrażać skoro sam zrobisz to najlepiej

dsc1163g.jpg

240zł za takie spodnie, które w PRLu kupowało się na bazarku za kilogram ziemniaków

Edytowane przez Yano

Opublikowano

zawsze to lepsze niż kręcone rude włosy

Opublikowano

bluber trolluje. 90% społeczności ludzi w dresach PROSTO uważa, że vege = gej więc tak się droczy troszkę. 

Opublikowano

tutaj panorama już normalnie.

LHC.jpg

Opublikowano

MaZZeo ta spina przejdzie dopiero po pierwszych recenzjach, lub bedzie jeszcze gorzej jak bedzie 88 na MC

Dlaczego akurat 88 ?

Bo Titanfall ma 87

Edit: 86 XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

201403160405191eb9y.jpg

w nocy next gen, za dnia past gen? beka

to wygląda jak GTA V xD

wckg7ng.jpg

a, przepraszam, modele pojazdów w inFamous SS to obraza dla GTA V

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Krzaczki już nie są kwadratem #nextgen #nadkonsola

Opublikowano

Dobrze, że przynajmniej Infamous chodzi w 60fps, w końcu next-gen :sorcerer:

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Infamous jest w 30 FPS. 

Opublikowano

Wiemy, daj nam się pobawić. I tak na razie nie zagramy.

Opublikowano

Akurat drzewami nikt się chyba nie jara.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.