Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jedynke splatynowalem jak dali w plusie. Nic specjalnego, takie 7+/10 ale za granie z polskim dubingiem sony powinno mi wyplacac rente do konca zycia.

Mate ty sie chyba zakradales do zolnierzy galka xD MGS3 najlepsza czesc. Takze daj juz spokoj, od awangardy i wybrzydzania mamy na forum blubera i styknie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Takze daj juz spokoj, od awangardy i wybrzydzania mamy na forum blubera i styknie.

a ogórek? :(

i nie mgs3 to nie jest najlepsza część. 

Opublikowano

Mate ty sie chyba zakradales do zolnierzy galka xD MGS3 najlepsza czesc. Takze daj juz spokoj, od awangardy i wybrzydzania mamy na forum blubera i styknie.

Jeszcze Paliodor i Suavek, chcę dołączyć do tej grupy, chcę się zaszufladkować jak inni.

Opublikowano

Takze daj juz spokoj, od awangardy i wybrzydzania mamy na forum blubera i styknie.

a ogórek? :(

i nie mgs3 to nie jest najlepsza część. 

Ogor? No co ty.

A ktora najlepsza?

Opublikowano

Uważajcie xboty, nadjeżdża prawdziwa gra next genowa! Only on Playstation! :D

isdfvfMHHOf8v.gif

ISS_1.jpg

Opublikowano

Myślę, że odpowiedź jest oczywista czyli Metal Gear Solid na PSX. 

Opublikowano

Co takiego niesamowitego jest w tych screenach? Bo nie widzę. Gram teraz w Tomb Raidera na PS4 i wygląda o wiele lepiej

Opublikowano

gdzie ty w tomb raiderze masz takie oświetlenie?

Opublikowano

MGS1

+ scenariusz

+ postacie (glownie bossowie)

+ malo pie.przenia przez codec

- zero interakcji

- radar (czyli pac-man)

MGS3

+ Scenariusz

+ historia

+ brak radaru (czyli nie ma pac-mana)

+ codec (rozmowy z para-m)

+ walki z bossami

+ kamuflarze

+ dzungla

+ salutowanie nad grobem c'nie

- bezplciowi bossowie

- survival i leczenie moglyby nie istniec

- plecak

Opublikowano

Co takiego niesamowitego jest w tych screenach? Bo nie widzę. Gram teraz w Tomb Raidera na PS4 i wygląda o wiele lepiej

open world > korytarz

Opublikowano

W Tomb Raiderze nie ma aż takiego korytarza jak w Uncharted. Miejscówki są większe, nawet sporo. A co do oświetlenia, nie zwróciłem uwagi. Za to płomienie wyglądają bosko

Opublikowano

Ej czy mózgi sonoklapkow są w stanie pojąć po co wkleilem te konkretne screeny? Bynajmniej nie miały na celu kolejnego bezcelowego przekrzykiwania się o exy ludzi z jedną platformą.

ej a ty wiesz, ze to akurat zrozumiałem i specjalnie wkleilem screeny produkcji prezentujacych czysty fun i za(pipi)istą odmiennosc gameplayu, takze z produkcji posadzonych o QTE, np multi U2 and 3 ? ^_-

<Ech>

Desperaci ;]

MEJM

The Boss, młody Ocelot, Volgin i The Sorrow tez bezpłuciowi??? Acha.

Opublikowano

Ej czy mózgi sonoklapkow są w stanie pojąć po co wkleilem te konkretne screeny? Bynajmniej nie miały na celu kolejnego bezcelowego przekrzykiwania się o exy ludzi z jedną platformą.

ej a ty wiesz, ze to akurat zrozumiałem i specjalnie wkleilem screeny produkcji prezentujacych czysty fun i za(pipi)istą odmiennosc gameplayu, takze z produkcji posadzonych o QTE, np multi U2 and 3 ? ^_-

<Ech>

Desperaci ;]

MEJM

The Boss, młody Ocelot, Volgin i The Sorrow tez bezpłuciowi??? Acha.

ehh, nie miałem też samych qte na mysli ehh. Acha ok. 

Opublikowano

Eche. Wszyscy wiemy co prezentować miały te screeny z U3, Gow3, the order itp. -_-

Opublikowano

Tak dzisiaj przechodząc koło półki z moimi grami na PlayStation 3, gdzie mam praktycznie same exy (oprócz trzech części Modern Warfare xD) zdałem sobie sprawę, że tyle tego na X360 chyba nie miałem ;___;. A do tego jeszcze na dysku.

przepraszam bardzo, co tu się (pipi) dzieje

właśnie wyraziłem swój szacunek do marki i nie dostałem ani plusa, ani oklasków, ani hasła do tajnego forum rodziny PlayStation, ani nawet nie dostałem talonu (na kur,wę i balon)

Opublikowano

Tak dzisiaj przechodząc koło półki z moimi grami na PlayStation 3, gdzie mam praktycznie same exy (oprócz trzech części Modern Warfare xD) zdałem sobie sprawę, że tyle tego na X360 chyba nie miałem ;___;. A do tego jeszcze na dysku.

przepraszam bardzo, co tu się (pipi) dzieje

właśnie wyraziłem swój szacunek do marki i nie dostałem ani plusa, ani oklasków, ani hasła do tajnego forum rodziny PlayStation, ani nawet nie dostałem talonu (na kur,wę i balon)

Farbowanych lisow nie akceptuja

Opublikowano

Daj 9- dla U2, a dostaniesz uścisk dłoni od samego Mendrka.

Opublikowano

I napisz że koleś z infamousa ma fajne spodnie i czapke.

Opublikowano

Kiedy beda jakies wieksze targi/konferencja zeby mozna bylo spotkac sie na czaterii i posmiac z microsoftu?

Opublikowano

nie no bez przesady że oprócz orientacji konsolowej mam zmienić też tą seksualną

Opublikowano

skończ Demons Souls i Valkiria Chronicles, a dołączysz do naszego bractwa onego.

Opublikowano

nie no bez przesady że oprócz orientacji konsolowej mam zmienić też tą seksualną

Co do tego sackboy polubił ten styl :

1985318554.jpg

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Uważajcie xboty, nadjeżdża prawdziwa gra next genowa! Only on Playstation! :D

Ale wiesiek 3 bedzie tez na pc i xone

Opublikowano

Trzeba wkleić żeby nie było tak fajnie

Tqvk4xn.gif

#popup

pamiętaj że to z funkcji share.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.