Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jedynke splatynowalem jak dali w plusie. Nic specjalnego, takie 7+/10 ale za granie z polskim dubingiem sony powinno mi wyplacac rente do konca zycia.

Mate ty sie chyba zakradales do zolnierzy galka xD MGS3 najlepsza czesc. Takze daj juz spokoj, od awangardy i wybrzydzania mamy na forum blubera i styknie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 661 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Takze daj juz spokoj, od awangardy i wybrzydzania mamy na forum blubera i styknie.

a ogórek? :(

i nie mgs3 to nie jest najlepsza część. 

Opublikowano

Mate ty sie chyba zakradales do zolnierzy galka xD MGS3 najlepsza czesc. Takze daj juz spokoj, od awangardy i wybrzydzania mamy na forum blubera i styknie.

Jeszcze Paliodor i Suavek, chcę dołączyć do tej grupy, chcę się zaszufladkować jak inni.

Opublikowano

Takze daj juz spokoj, od awangardy i wybrzydzania mamy na forum blubera i styknie.

a ogórek? :(

i nie mgs3 to nie jest najlepsza część. 

Ogor? No co ty.

A ktora najlepsza?

Opublikowano

Uważajcie xboty, nadjeżdża prawdziwa gra next genowa! Only on Playstation! :D

isdfvfMHHOf8v.gif

ISS_1.jpg

Opublikowano

Myślę, że odpowiedź jest oczywista czyli Metal Gear Solid na PSX. 

Opublikowano

Co takiego niesamowitego jest w tych screenach? Bo nie widzę. Gram teraz w Tomb Raidera na PS4 i wygląda o wiele lepiej

Opublikowano

gdzie ty w tomb raiderze masz takie oświetlenie?

Opublikowano

MGS1

+ scenariusz

+ postacie (glownie bossowie)

+ malo pie.przenia przez codec

- zero interakcji

- radar (czyli pac-man)

MGS3

+ Scenariusz

+ historia

+ brak radaru (czyli nie ma pac-mana)

+ codec (rozmowy z para-m)

+ walki z bossami

+ kamuflarze

+ dzungla

+ salutowanie nad grobem c'nie

- bezplciowi bossowie

- survival i leczenie moglyby nie istniec

- plecak

Opublikowano

Co takiego niesamowitego jest w tych screenach? Bo nie widzę. Gram teraz w Tomb Raidera na PS4 i wygląda o wiele lepiej

open world > korytarz

Opublikowano

W Tomb Raiderze nie ma aż takiego korytarza jak w Uncharted. Miejscówki są większe, nawet sporo. A co do oświetlenia, nie zwróciłem uwagi. Za to płomienie wyglądają bosko

Opublikowano

Ej czy mózgi sonoklapkow są w stanie pojąć po co wkleilem te konkretne screeny? Bynajmniej nie miały na celu kolejnego bezcelowego przekrzykiwania się o exy ludzi z jedną platformą.

ej a ty wiesz, ze to akurat zrozumiałem i specjalnie wkleilem screeny produkcji prezentujacych czysty fun i za(pipi)istą odmiennosc gameplayu, takze z produkcji posadzonych o QTE, np multi U2 and 3 ? ^_-

<Ech>

Desperaci ;]

MEJM

The Boss, młody Ocelot, Volgin i The Sorrow tez bezpłuciowi??? Acha.

Opublikowano

Ej czy mózgi sonoklapkow są w stanie pojąć po co wkleilem te konkretne screeny? Bynajmniej nie miały na celu kolejnego bezcelowego przekrzykiwania się o exy ludzi z jedną platformą.

ej a ty wiesz, ze to akurat zrozumiałem i specjalnie wkleilem screeny produkcji prezentujacych czysty fun i za(pipi)istą odmiennosc gameplayu, takze z produkcji posadzonych o QTE, np multi U2 and 3 ? ^_-

<Ech>

Desperaci ;]

MEJM

The Boss, młody Ocelot, Volgin i The Sorrow tez bezpłuciowi??? Acha.

ehh, nie miałem też samych qte na mysli ehh. Acha ok. 

Opublikowano

Eche. Wszyscy wiemy co prezentować miały te screeny z U3, Gow3, the order itp. -_-

Opublikowano

Tak dzisiaj przechodząc koło półki z moimi grami na PlayStation 3, gdzie mam praktycznie same exy (oprócz trzech części Modern Warfare xD) zdałem sobie sprawę, że tyle tego na X360 chyba nie miałem ;___;. A do tego jeszcze na dysku.

przepraszam bardzo, co tu się (pipi) dzieje

właśnie wyraziłem swój szacunek do marki i nie dostałem ani plusa, ani oklasków, ani hasła do tajnego forum rodziny PlayStation, ani nawet nie dostałem talonu (na kur,wę i balon)

Opublikowano

Tak dzisiaj przechodząc koło półki z moimi grami na PlayStation 3, gdzie mam praktycznie same exy (oprócz trzech części Modern Warfare xD) zdałem sobie sprawę, że tyle tego na X360 chyba nie miałem ;___;. A do tego jeszcze na dysku.

przepraszam bardzo, co tu się (pipi) dzieje

właśnie wyraziłem swój szacunek do marki i nie dostałem ani plusa, ani oklasków, ani hasła do tajnego forum rodziny PlayStation, ani nawet nie dostałem talonu (na kur,wę i balon)

Farbowanych lisow nie akceptuja

Opublikowano

Daj 9- dla U2, a dostaniesz uścisk dłoni od samego Mendrka.

Opublikowano

I napisz że koleś z infamousa ma fajne spodnie i czapke.

Opublikowano

Kiedy beda jakies wieksze targi/konferencja zeby mozna bylo spotkac sie na czaterii i posmiac z microsoftu?

Opublikowano

nie no bez przesady że oprócz orientacji konsolowej mam zmienić też tą seksualną

Opublikowano

skończ Demons Souls i Valkiria Chronicles, a dołączysz do naszego bractwa onego.

Opublikowano

nie no bez przesady że oprócz orientacji konsolowej mam zmienić też tą seksualną

Co do tego sackboy polubił ten styl :

1985318554.jpg

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Uważajcie xboty, nadjeżdża prawdziwa gra next genowa! Only on Playstation! :D

Ale wiesiek 3 bedzie tez na pc i xone

Opublikowano

Trzeba wkleić żeby nie było tak fajnie

Tqvk4xn.gif

#popup

pamiętaj że to z funkcji share.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.