Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Byl.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Mam po Mazzeo kolejnego antagonistę w temacie - Alberta "AAA" Weskera :confused:

?

Opublikowano

W wielu rzeczach racja a 7/10 to dobra ocena, ale nie rozumiem po co się przychrzaniać do tego czym gra nie jest.

"JOE JEDYNY MA RACJĘ RESZTA PRZEKUPIONA 9 i 10 DLA TEJ GRY TO KPINA", poważnie?

Niektórzy mają głupie przeświadczenie że gra powinna być oceniana pod każdym kątem i porównywana do innych, taki Counter-strike GO też ma dostać po czapie za to że nie ma singla? Mało map? Mało broni? Albo Left 4 Dead za to tylko że ma 4 krótkie kampanie?

Oceniajmy za to czym gra jest a nie za to czym gra nie jest. Wielkie zdziwko że fabuły nie ma w Titanfall, o boże straszne.

Może jeszcze Killzone ma dostawać wyższe oceny bo ma singla i grafikę?

btw. screeny z Ground Zeroes są ŻAŁOSNE

hola hola panoczku, mimo że uwazam ze angry joe robi dobre recenzje to jedak nie uważam ich za jakąś ogromną wyrocznie prawdy objawionej

tak jak napisałem we wcześniejszym poście joe potrafi pochwalić zalety i zjechać wady, i każdy rozumny widz będzie umiał w swoim rozumie ocenić czy wymienione wady są dla niego wadami nie do przełknięcia czy może są bzdetem

w tym wypadku ja osobiście też nie popieram jego ataku na brak singla, ponieważ uważam że single w takich strzelankach jak COD i BF (i TF) jest zbędny dla mnie, ja go osobiście nie odpalam , chyba że na chwile gdy net zdechnie, więc osobiście w pełni popieram brak singla.

jednak rozumiem doczepianie się "kampani" obecnej w grze, - mogli dać tylko standardowe tryby PVP i osobiście uznał bym to za zalete, ale jeśli dali już jakąś "kampanie" w dodatku wymaganą do rpzejścia jeśli sie chce odblokować wszystkie mechy to jednak w pełni rozumiem atak na to że kampania jest do dupy i np mecze są wygrane lub przegrane kompletnie niezaleznie od tego jak sobie radzimy, tylko i wyłącznie podyktowane fabułą - no to jest debilizm, grasz nędznie ale i tak wygrywasz bo fabuła tak mówi, grasz cudownie niczym mersi-booster i przegrywasz bo fabuła nakazuje - przecież to jest głupota, skoro już dają kampanie to mogli chociaż odrobine przemyśleć sytuacje

i kolejna sprawa - mimo że całkowicie popieram olanie singla, i wszelkie strzelanki sieciowe bym kupował tylko tryb multi gdyby była taka możliwość (chyba kiedyś sprzedawali killzona 3 tryb multi osobno) - to jednak zarazem uważam że jeśli się odpuszcza singla to trzeba ten zaoszczędzony czas poświęcić na zrobienie za(pipi)istego multi, a okazuje sie że w TF multi ma mało głębi - sama walka może i daje frajde ale rozwój postaci jest słaby (a on przecież przyciąga na długi czas), mało broni dla ludzi, jeszcze mniej dla mechów, tylko kilka rodzajów mechów, praktycznie brak customizacji czegokolwiek!! tylko 15 map! no (pipi) to są wady jak w morde strzelił!

i mimo że nie zgadzam sie z joem na temat braku singla bo dla mnie to dobre rozwiązanie, to w pełni zgadzam się z tym że jak sie robi strzelanke w multi to powinna ona mieć odpowiednią głębie i odpowiednio dużo zawartości!

wyobraźcie sobie CODa i BFa - gry za ponad 200zł wychodzą nie mają singla, nie mają customizacji niczego, mają 10 broni na krzyż i kilka map - no kurfa! to jest skandal! obie te serie (mimo że CODa nienawidze) mają bardzo dużo zawartości, nie dość że singla (dla mnie zbędny ale jednak jest) to ilość broni, mapek, customizacji, wszelakiego rozwoju jest na znacznie lepszym poziomie niż w TF który nastawia się tylko na multi, coś tu jest nie tak

i btw zanim ktoś wyskoczy - tak counter strike też nie ma customizacji ani nawet rozwoju postaci, ale to jest stara gra dla gimbazy na starych zasadach, tak samo jak w diablo ludzie grają do dziś to jest inna bajka wiec odpuścice sobie przywołanie CSa

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Mam po Mazzeo kolejnego antagonistę w temacie - Alberta "AAA" Weskera :confused:

?
W wielu przypadkach, jesli gra nie ma duzego budzetu i nie jest w tpp (nie daj boze jest dwuwymiarowa), to nazywasz ja po(pipi)ka niegodna twojego czasu. Osobiscie nic do ciebie nie mam, ale to jest CW, wiec moje alter ego w tym temacie toba gardzi.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Znowu nie wiesz o czym mówisz. Kup i zagraj zanim masz zamiar rozpisywać się na parę akapitów.

i btw zanim ktoś wyskoczy - tak counter strike też nie ma customizacji ani nawet rozwoju postaci, ale to jest stara gra dla gimbazy na starych zasadach, tak samo jak w diablo ludzie grają do dziś to jest inna bajka wiec odpuścice sobie przywołanie CSa

SROTFL, mówię o nowym CSie. Yano gonna Yano.

Opublikowano

?
W wielu przypadkach, jesli gra nie ma duzego budzetu i nie jest w tpp (nie daj boze jest dwuwymiarowa), to nazywasz ja po(pipi)ka niegodna twojego czasu. Osobiscie nic do ciebie nie mam, ale to jest CW, wiec moje alter ego w tym temacie toba gardzi.

Niekoniecznie. Uwielbiam Raymany, Shadow Complex, Limbo. Ale to są po prostu świetne gry. A większość tych "perełek" to po prostu crapy, którymi podniecają się fanboje, bo grafika ma trzy kolory i jest taaaaaaaki klimatm retro i w ogóle alternatywa. Rzyg

Opublikowano

A większość tych "perełek" to po prostu crapy, którymi podniecają się fanboje, bo grafika ma trzy kolory i jest taaaaaaaki klimatm retro i w ogóle alternatywa. Rzyg

Daj jakiś przykład

Opublikowano

Jeszcze parę godzin do VR od Sony. Choć nie będzie livestreamu, ludzie od Sony nagrają event i może opublikują. Może zademonstrują Drivecluba przy użyciu VR? Będą też szefowie MM, więc może i oni coś pokażą?

Opublikowano

Podoba mi się, jak Yano zarzuca Titanfallowi, że ma tylko 15 map. Tylko 15 xd. Sprawdź sobie, ile map mają inne strzelanki, które żeś wymienił.

Komentarz o CSie przemilczę.

Opublikowano

A większość tych "perełek" to po prostu crapy, którymi podniecają się fanboje, bo grafika ma trzy kolory i jest taaaaaaaki klimatm retro i w ogóle alternatywa. Rzyg

Daj jakiś przykład

No to sobie popatrz na indie zapowiedzi na PS4

Opublikowano

Będą tekstowe livestreamy od IGN itd.

W sumie mam nadzieje że jakoś to VR wypali bo niepowodzenie tak dużej korporacji w temacie VR odrzuci ludzi od tej technologii i będzie jeszcze więcej nieuświadomionych gości twierdzących że VR to popierdółka.

W takie coś bym pograł w VR :D

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Nie będzie streama ? Łee to szkoda, z chęcią poczekałbym do 1 w nocy, zawsze ten hype jest spoko, nawet jeżeli konferencje są słabe.

Opublikowano

Ja tam nie wiem, trochę się boję tego nowego i nie będę się smucił, jak Sony odpuści VR.

Opublikowano

Daj jakiś przykład

Towerfall - bardzo dobry indyk

Swapper - dobry

Daylight - zapowiada się dobrze

Home - bez rewelacji ale porządnie

Savant - nie grałem ale na metacritic 8.6

Co jeszcze wychodzi?

Ja tu crapów nie widzę.

Opublikowano

Ja tam nie wiem, trochę się boję tego nowego i nie będę się smucił, jak Sony odpuści VR.

Też tak sądzę. Sony inwestuje na potęgę i się restrukturyzuje jednocześnie, moim zdaniem powinni odpuścić na jakiś czas bardziej ryzykowne/niszowe projekty.

Gogle do filmów od Sony wyceniono na 5 450 zł. A mówimy ,, tylko " o filmach.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Daj jakiś przykład

Towerfall - bardzo dobry indyk

Swapper - dobry

Daylight - zapowiada się dobrze

Home - bez rewelacji ale porządnie

Savant - nie grałem ale na metacritic 8.6

Co jeszcze wychodzi?

Ja tu crapów nie widzę.

Z tych co wyszły? Contrast, Blacklight, Tiny Brains, Warframe, Super Motherload, Dead Nation, Espace Plan, Doki-Doki. Zapowiedzi indyków nie śledzę, jak wyjdą i okażą się świetne jak Limbo na przykład - chętnie się zainteresuję

Opublikowano

Cena X1 w Neonet

http://www.neonet.pl/?p=microsoft_xbox_one

IaLG69W.gif

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Też tak sądzę. Sony inwestuje na potęgę i się restrukturyzuje jednocześnie, moim zdaniem powinni odpuścić na jakiś czas bardziej ryzykowne/niszowe projekty.

Gogle do filmów od Sony wyceniono na 5 450 zł. A mówimy ,, tylko " o filmach.

Jeśli VR od Sony będzie droższe niż 600$ to czuje porażkę. Ciekawe też jak sobie poradzili z headtrackingiem (nie wyobrażam sobie aby wydawali gogle bez tej funkcji) bo jeśli tak jak w Oculusie to potrzebna będzie kamerka (a nie wiem czy kamere dodają do każdej konsoli?).

Z tych co wyszły? Contrast, Blacklight, Tiny Brains, Warframe, Super Motherload, Dead Nation, Espace Plan, Doki-Doki. Zapowiedzi indyków nie śledzę, jak wyjdą i okażą się świetne jak Limbo na przykład - chętnie się zainteresuję

W Contrast nie grałem, Warframe po łatkach jest ok, Dead Nation jest dobre, reszty nie znam. Z tych co wyszły najlepsze jest Don't Starve i Binding of Isaac

Opublikowano

Oculus ma ile kosztować? 300$ czy więcej?

Zapowiedzieli wersję komercyjną za 499 $ na targach w Las Vegas

Opublikowano

400 za PS4 + kamerka + VR...te gogle nie moga kosztowac wiecej niz 200-300 dolcow...bo cena robi sie kosmiczna..

Ogolnie nie ogarniam Sony, PS4 ma wszystko zeby powtorzyc sukces PS2 I zamiast sie skupic na jednej plarformie to lapia sie za wszystko...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No Brother, to chyba jedyna gra, która stara się iść w tym kierunku, szkoda, że gameplay jest słaby.

Kiedyś ten trailer robił spore wrażenie.

Ten robił większe:

400 za PS4 + kamerka + VR...te gogle nie moga kosztowac wiecej niz 200-300 dolcow...bo cena robi sie kosmiczna..

lol

Gogle zastępują telewizor, więc cena około 2000 będzie odpowiednia. I nie wiem po co do tego kamera.

Edytowane przez Iras

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.