Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jestem bardzo ciekawy tego patentu i wykorzystania w grach. No i samej daty premiery, ceny i tytułów, które będą to obsługiwać. Dam sobie głowę uciąć, że jednym z nich będzie DriveClub.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano
Oh, by the way - the slide that's illustrating that is using a Colossus from Shadow of the Colossus. Read into that what you will.

omg

Opublikowano

Ej kurde, aż sobie wyobrażam Journey w tych goglach z pierwszej osoby. MEGA przeżycie byłoby.

Co nie zmienia faktu, że oculus bardziej do mnie trafia, chyba, że Sony udostępni gogle także na PC

Opublikowano

- VR is going to be pervasive, and what I mean by that is it's going to be used for all sorts of things you might not think it would be used for.

Po przeczytaniu całego zdania musiałem się upewnić, czy przypadkiem zamiast "pervasive" nie napisano tam "perversive". To znaczy, że chyba pora spać. ;)
Opublikowano

chcę poczuć to wszystko

Wystarczy wyjść poza dom w odpowiednie miejsca. ;) Do tego nie potrzeba gogli VR.
Opublikowano

chcę poczuć to wszystko

Wystarczy wyjść poza dom w odpowiednie miejsca. ;) Do tego nie potrzeba gogli VR.

Nie trzeba być takim ironicznym forumowiczem. Nie sądzę bym spotkał w realu potwory czy przeżył scenariusze jak z większości horrorów.

Opublikowano

dolna wilda awaits!

Opublikowano

Nie trzeba być takim ironicznym forumowiczem. Nie sądzę bym spotkał w realu potwory czy przeżył scenariusze jak z większości horrorów.

Proponuję zejść mniej więcej o tej porze w okolice pierwszego lepszego mniej zaludnionego monopolowego. ;)
Opublikowano

Crytek pewnie zrobi Ryse 2 z obsluga VR ;)

Opublikowano

łazarz ehh, zuzanno  ;/

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Geoff Keighley ‏@geoffkeighley 42s
Developers who have used Project Morpheus tell me the fidelity of the image and experience is superior to Oculus Rift.

uuu :>

7upLnIS.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Zupełnie to do mnie nie przemawia. Niech Sony lepiej pompuje kasę w gierki.

Opublikowano

znowu sony cos zapowiada i nie wiadomo kiedy sie pojawi.

Przynajmniej nie mydla oczu jak  ztymi wyscigiami na D, pewnie będzie w packu  z  guardianem.

Opublikowano

Ciężko by to do Ciebie przemawiało, skoro jeszcze nie wypróbowałeś. Mówimy o VR.

Opublikowano

What's the significance of Project Morpheus as a name? "We decided on this name last week." Serio Sony? :D

Opublikowano

What's the significance of Project Morpheus as a name? "We decided on this name last week." Serio Sony? :D

Przecież to tylko code name :)

Opublikowano

Oglądam na dwóch streamach ;) To żart, podobnie jak później śmiali się, że nazwa nie pochodzi z Matrixa ;)

Opublikowano

Myślę, że kluczowy w tym jest człon "Project". Nazwą zajmą się spece od marketingu, kiedy już zaczną planować premierę.

Opublikowano

Ciężko by to do Ciebie przemawiało, skoro jeszcze nie wypróbowałeś. Mówimy o VR.

Postrzegam to jako zwyczajny gadżet. Ja rozumiem, że to coś może w niektórych grach wytworzyć większą immersję, ale w większości gatunków byłoby pchane na siłę. Znając Sony skończy się na gierkach będących popierdółkami nie wartymi ogrania, a co dopiero wyłożenia sporej kasy. Gdybym jarał się tym VR, zdecydowanie bardziej kierowałbym się ku Oculusowi.

Opublikowano

Pokazali ładnie wyglądający sprzęt i przedstawili VR jako przyszłość gier więc jest ok.

Zawiodłem się tylko na tym że pomimo 3 lat prac na goglami nie podali ceny ani przybliżonej daty premiery. Oculus VR jako firma nie ma jeszcze 2 lat a mamy od nich bardziej konkretne info.

Sama specyfikacja jest dosyć standardowa. 1080p, headtracking 100hz ale nie podjęli tematu samego wyświetlacza. Obie konsole są zablokowane na 60hz więc pewnie na tym się skończy.

Początek VR na konsolach może być trudny ze względu na brak community contentu tak jak na PC. Sony musi dostarczać gier żeby to się udało.

Nikt tu nic nie pisze a między słowami Eve Valkyrie zostało zapowiedziane na PS4 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.