Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Znowu wszyscy oczekują dziesiątek zapowiedzi i bóg wie czego? :o

Bo tak było na evencie w Stanach, dostaliśmy Uncharted (co i tak było zaskoczeniem), ale ludzie oczekiwali poziomu niemal targów E3 (niektórzy).

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Bo tak samo było na evencie w Stanach, dostaliśmy Uncharted (co i tak było zaskoczeniem), ale ludzie oczekiwali poziomu niemal targów E3 (niektórzy).

Gdzie? Gdzie ktokolwiek czegokolwiek oczekuje z tego eventu? Pokaż choc jednego posta.

Opublikowano

Tylko pytam i nie mówię o Tobie ;)

Rany, te oklaski i gwizdy rzeczywiście dograne jakieś, aż to drażni :/

Opublikowano

Śmieszny ten event, łysy koleś krzyczący WOOO, dziwne piosenkarki, dziwny gitarzysta, japonka-naukowiec grajaca w Killzone.... W montażu pokazali KH 3, a nie FFXV, który wyjdzie wcześniej. Połączyc to z faktem, ze gościem eventu bedzie rezyser FFXV... Nowy trailer? Nie obraziłbym się.

Opublikowano

Rany, chrzanić tego Killzone'a i nową FIFĘ, liczyłem że pooglądam jakieś Japońskie gierki, zobaczę może coś nowego z tematu o którym nic nie wiem, a póki co ten event to tragedia - cholernie nudny... i te oklaski i gwizdy, porażka.

Opublikowano

Bo tak samo było na evencie w Stanach, dostaliśmy Uncharted (co i tak było zaskoczeniem), ale ludzie oczekiwali poziomu niemal targów E3 (niektórzy).

Gdzie? Gdzie ktokolwiek czegokolwiek oczekuje z tego eventu? Pokaż choc jednego posta.

To po co to oglądać, skoro nic nowego się nie dowiesz? Wiadomo, że każdy liczy na zapowiedzi.

Opublikowano

To po co to oglądać, skoro nic nowego się nie dowiesz? Wiadomo, że każdy liczy na zapowiedzi.

Nadzieję zawsze można miec, nic w tym złego. Ja tam oglądam z ciekawości i nadziei, że może pokażą coś nowego z FFXV.

lol, ten mecz xD no i ta laska...

00248d69_medium.jpeg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ja przestałem oglądać, jak chcieli zacząć rozgrywać ten mecz w FIFĘ (nudy, nudy, nudy). To zbyt wiele jak dla mnie :/

Opublikowano

Zaraz chyba będzie Deep Down, jak kogoś to jeszcze interesuje.

[EDIT]

Nie, to było tylko krótkie nagranie. Właśnie weszli na scenę ludzie z Segi, w tym Nagoshi od Yakuzy...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Wow, koleś od amerykańskiego (?) sony mówi po japońsku.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Śmieszny ten event, łysy koleś krzyczący WOOO, dziwne piosenkarki, dziwny gitarzysta, japonka-naukowiec grajaca w Killzone.... 

W koncu to Japonia tam wszystko jest dziwne 

Opublikowano

Sprzedadzą każdą konsole jaką mają, ale ciekaw jestem ile ich tam dojechało.

To też ciekawa informacja w kontekście sprzedaży:

PlayStation 4 sprzedaje się niezwykle dobrze od momentu swojej premiery w listopadzie 2013 roku. Ostatnie raporty mówią o grubo ponad 5 milionach sprzedanych konsol, co czyni ją najszybciej sprzedającą się maszynką do grania Sony. Ma to jednak swoje wady. Od samego początku występują problemy z dostępnością konsoli.

W rozmowie z MCV UK szef PlayStation Zjednoczonego Królestwa i Irlandii - Fergal Gara wspomina, że sprzedaż PS4 wyszła daleko poza oczekiwania firmy, a sprzedawcy na całym świecie ustawicznie wyprzedają całe zapasy, które są do nich wysyłane. Sony spodziewa się, że ten stan pozostanie bez większych zmian mniej więcej do kwietnia 2014 roku.

Jak mówi Fergal Gara:

Nie mogę tego dokładnie przewiedzieć, ale bazując na tym co widzieliśmy do tej pory, sytuacja pozostanie dość trudna do okolic kwietnia. Może się zdarzyć, że przez 1 - 2 tygodnie dostępność będzie większa, ale do swobodnych dostaw powinniśmy powrócić około kwietnia. To nasza najlepsza opcja. Może to potrwać troszkę krócej, lub zająć ciut więcej czasu, ale z pewnością w końcu się uda.

http://www.pssite.com/news-31260-problemy_z_dostepnoscia_playstation_4_potrwaja_do_kwietnia.html

No cóż, konsol było dużo kilka dni temu w Warszawie, ciekaw jestem ile ich znajdę jak dzisiaj tam skoczę, ale u nas chyba już taki pierwszy BOOM minął, teraz można normalnie dostać czarnulkę i ceny też się normują ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

>Bundle z Knackiem

>ludziki z niebieskimi szalikami

>jakiś gruby żołnierz

>Kojima oddelegowany do drugiego rzędu

>plajsejszon foo

A to jedynie ostatnie pięć minut jakie włączyłem. Jeszcze mi streama rwało...

Tradycyjnie okropny event w wykonaniu naszego ulubieńca.

To jaką sprzedaż obstawiacie w pierwszym tygodniu?

Jeśli się sprzeda to chyba tylko, żeby wesprzeć narodowego ducha Nipponu, bo na pewno nie dla zachodnich gierek. Bez japońskich szrotów konsola nie zawładnie sercami skośnookich.

Opublikowano

Jest Strider, Yakuza Ishin i Knack darmowy (który jest od Japońców). Mają tam jeszcze ze dwie gry tylko dla siebie - sprzeda się ;)

Opublikowano

Sony pokaże zestaw rzeczywistości wirtualnej na konferencji GDC - raport

Sony zaprezentuje własny zestaw rzeczywistości wirtualnej dla PlayStation 4 już w przyszłym miesiącu, na konferencji GDC - wynika z nieoficjalnych doniesień.

Serwis TechRadar informuje, że oczekiwane urządzenie zobaczymy na rozpoczynającej się 17 marca w San Francisco imprezie.

Podobnie jak Oculus Rift, zestaw od Sony zawiera dwa wyświetlacze, tworzące ekran zakładany na głowę. Jednak technologia Sony jest już podobno bardziej dopracowana i na rynek nie trzeba będzie wypuszczać kilku wersji rozwojowych.

„Sony świadomie nie śpieszy się, dopracowując i szlifując szczegóły przed ogłoszeniem” - mówi anonimowe źródło. „Ludzie na pewno będą pod wrażeniem konstrukcji.”

Eurogamer jako pierwszy informował o planach Sony w kwestii rzeczywistości wirtualnej, we wrześniu ubiegłego roku. Dowiedzieliśmy się wtedy, że pierwotnie zapowiedź planowano na targi Gamescom w 2013 roku.

„Nie rozmawiamy o tym” - odparł w ubiegłym roku Shuhei Yoshida, szef Sony Worldwide Studios, zapytany o urządzenie.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-02-21-sony-pokaze-zestaw-rzeczywistosci-wirtualnej-na-konferencji-gdc-raport

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.