Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Observer jest idealnym przykladem betona, o ktorym wczesniej pisalem. Ciekawe gdzie pisalem o M$ buraczku.

EDIT:

lol myslalem, ze to Observer a to Irasik. Jedno i to samo tak na dobra sprawe. 

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Drugiego takiego buca jak Iras to ze świecą szukać. Nie jarają cię gierki sony? Jesteś blacharzem i xbotem :woot:

fixed ;)

Opublikowano

Jak mozna nie rozumieć ze kogos jakas gra nie inreresuje?

gdybym dostal 360 za darmo to napewno bym nie kupil zadnego halo - kosmiczne strzelanki mnie nie interesuja (nie lubie nawet gwiezdnych wojen). Nie kupil bym tez forzy. Mimo ze czasem gram w wyscigi to raczej sporadycznie i ogolnie mnie nie kuszą.

Co bym napewno kupil? Trials evolution - ta gierka mnie ciekawi i chetnie bym zagral.

być moze zastanowil bym sie nad gow bo ma ciężki krwawy klimat (wole kogos ciachnac piłą niz strzelic laserkiem)

Moooze bym obczail fable

i co i tyle. Jedna gra ktora mnie ciekawi (cyfrowa) i dwie które "bym sie zastanowil" - a to i tak w przypadku gdybym dostal 360 za darmo i już mial go w domu. Wiec serio jesli ktos uważa mnie za dauna bo nie kupilem 360 ma problemy z oceną rzeczywistości i brzmi jak beton

Opublikowano

Observer jest idealnym przykladem betona, o ktorym wczesniej pisalem. Ciekawe gdzie pisalem o M$ buraczku.

Ból dupy promieniuje na oczy, już nie widzi komu odpisuje.

Wybacz, ze odpisuje ale kto mnie pojechal ?

Maciomaniak cie znokautował argumentami, ale w sumie sam się ośmieszyłeś najbardziej.

Opublikowano

Yanek, ale lubisz chińskie bajki (w końcu jesteś rudy) więc nie zapomniaj o dwóch za(pipi)istych Naruto!

Opublikowano

A jak mozna nie rozumiec, ze ludzie nie sikaja na widok roznorodnych exow na PS3, gdy maja ogrom ciekawszych multiplatform do ogrania ? Tak to wlasnie zawsze wygladalo w tym temacie - nie szanujesz exow na PS3 => jestes xbotem lub blacharzem.

Opublikowano

A jak mozna nie rozumiec, ze ludzie nie sikaja na widok roznorodnych exow na PS3, gdy maja ogrom ciekawszych multiplatform do ogrania ? Tak to wlasnie zawsze wygladalo w tym temacie - nie szanujesz exow na PS3 => jestes xbotem lub blacharzem.

Teraz juz nie trzeba sikac na widok exow od Sony, wystarcza lepsze multiplatformy I indyki

Opublikowano

Ból dupy promieniuje na oczy, już nie widzi komu odpisuje.

Wybacz, ze odpisuje ale kto mnie pojechal ?

Maciomaniak cie znokautował argumentami, ale w sumie sam się ośmieszyłeś najbardziej.

No ale wytlumacz mi klapiczku czym mnie pojechal ? Bo napisal sama prawde, tylko nie mialo to nic wspolnego z tym co napisalem. Kup to PS4 i zagraj w Infamous, Sucker Punch ewidentnie stworzylo moc betonu specjalne dla jednostek takich jak ty.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ins nie dostał nowego memo i nasrał do ixbociego gniazda. Tak to jest jak sie 3 dobę siedzi na forum odpisując na każdy post.

A jak mozna nie rozumiec, ze ludzie nie sikaja na widok exow na Xboxone, gdy maja ogrom ciekawszych multiplatform do ogrania ?

Fixed.

Opublikowano
  • Autor

Zresztą Marcinimaniak i tak nie szanował sony bo Ps4 nie chciało mu działać od początku. Marny z ciebie klapek sorry :(

Opublikowano

No fajny fixed, ale co ma to do mnie ? xD Jaki ty jestes przykry Observer.

PS. Przygotuj sie na caly tydzien odpisywania. Wykorzystuje zalegly urlop wiec z checia bede patrzyl na twoj bol du.py.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Za przekręcanie ksywek jest ban z tego co pamiętam.

Nigdy nie dążyłem do tego, żeby być klapkiem, już tym bardziej podkreślając zalety Xboxa One i gloryfikując X360 w porównaniu do PS3. Niestety mając do czynienia z niektórymi ludźmi tutaj po prostu nie da się inaczej, bo każda obiektywna opinia jest zjadana przez betonów i celowo pomijana, bo liczy się tylko to, żeby zrobić możliwie największe (pipi) z tego tematu i cisnąć drugiemu na przekór swoim poglądom, opiniom czy zasadom. Bo to WOJNA. No tak. Wojna na poziomie.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Knack jest dobra gra. Nie moja wina, ze takie nieogary jak ty hejtuja ta pozycje. Niezla desperacja jest nazywanie xbota klapem i wytykajac mu robienie platyny w exie Sony xD

Opublikowano
  • Autor

Sam sobie długa ksywe wymyśliłes nie zamierzone przekrecenie.

Ale wracając do.tematu najbliższą gra na ps4 która jest warta uwagi to 1886?

Opublikowano

Nie no codziennie przeciez zapowiadaja nowa gre

Opublikowano

Nie no codziennie przeciez zapowiadaja nowa gre

Do(pipi)e się w myśl filozofii tego tematu:

Nie zczaiłeś o co mu chodzi, kolejnej gry wartej uwagi na PS4 już nie będzie.

Opublikowano

Knack jest dobra gra.

Czekam na komentarz Mazzeo i Daddiego, bo nie wiem czy można uznać to za oficjalne stanowisko wszystkich forumowych gimbów.

Niezla desperacja jest nazywanie xbota klapem i wytykajac mu robienie platyny w exie Sony xD

xD xD xD

Edytowane przez Observer

Opublikowano

najbliższe miesiące to same indyki, z tym że na Xbonie wyjdzie ich kilka, na PS4 cała masa <bezradny>. No ale kupiło się next gena w pierwszym roku, to się ma. W międzyczasie posiadacze Wii U mają przed sobą Mario Kart 8 w maju i Bayonettkę w wakacje :)

Rampage w Sony kontynuowany. Kolejne zwolnienia, tym razem w Sony London, Guerilla Cambridge i Evolution Studios. :ninja::nuke: :nuke: :nuke::verymad::whistling:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Co tam Observer ? Jak tam sloma w butach ? Widze, ze nadal uwiera. Bedziesz mial w koncu cos ciekawego do napisania czy nadal bedziesz jednym z najslabszych klapow tutaj. Masz wielki bol du.py co do mnie, bo wciskales mi juz np. brak zycia towarzyskiego (konkretny wywod z tego co pamietam) bo gram w gierki na premiere, teraz wyzywasz od gimbow prawie 30letniego kolesia. Zdecyduj sie w koncu.

Opublikowano

Yanek, ale lubisz chińskie bajki (w końcu jesteś rudy) więc nie zapomniaj o dwóch za(pipi)istych Naruto!

oglądałem pare odcinków naruto ale jakos mnie nie wciągnęło

Opublikowano
  • Autor

najbliższe miesiące to same indyki, z tym że na Xbonie wyjdzie ich kilka, na PS4 cała masa <bezradny>. No ale kupiło się next gena w pierwszym roku, to się ma. W międzyczasie posiadacze Wii U mają przed sobą Mario Kart 8 w maju i Bayonettkę w wakacje :)

Rampage w Sony kontynuowany. Kolejne zwolnienia, tym razem w Sony London, Guerilla Cambridge i Evolution Studios. :ninja::nuke: :nuke: :nuke::verymad::whistling:

Indyki nikogo.

(pipi)a Sony nigdy sie nie nauczy rozpoczynać next gena z buta w morde :/

Opublikowano

bo wciskales mi juz np. brak zycia towarzyskiego (konkretny wywod z tego co pamietam) bo gram w gierki na premiere

Proszę o cytat. 30-letniemu typowi calakującemu Knacka bym mógł to słusznie wytknąć, ale wtedy tego nie wiedziałem.

Dziwne to forum:

Jeden typ mówi że PS4 nie ma co kupować, bo nie ma ciekawych gier, a Knack to gówno - ten typ jest zdaniem forum klapersem.

Drugi typ kupuje PS4 na premierę chociaż nie ma gier, platynuje Knacka i broni na forum zajebistości tej gry - ten typ jest zdaniem forum botem.

Wszystko wam się poprzestawiało na tym forum ostatnio :confused:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Taki mlody, a skleroze ma. Dobrze wiesz, ze mam racje, ale nie zmusisz mnie do przeszukiwaniu setki stron. Idz rob kariere na gameonly. Pasujesz tam idealnie.

Opublikowano

po zwolnianiach w santa monica, naughty dog i anulowaniu nowej gry santa monica przyszla kolej na kolejne teamy, tym razem europejskie:

Multiple Sony studios have been hit by layoffs this morning, SCEE has confirmed to VideoGamer.com.

UK studios Evolution Studios, Guerrilla Cambridge and SCE London Studio have each been affected, and while total numbers have yet to be confirmed, VideoGamer.com understands that numerous people from each studio have been made redundant.

"Regular reviews take place throughout SCE Worldwide Studios, ensuring that the resources that we have in such a competitive business can create and produce high quality, innovative and commercially viable projects," a Sony spokesperson said.

"As part of this process, we have reviewed and assessed all current projects and have decided to make some changes to some of our European Studios. As a result of this, there will be a focused restructure within London Studio, Guerrilla Cambridge Studio and Evolution Studio to ensure that the SCE WWS is in the best position to achieve their goals going forward.

"Our first party development studios are key to our creative strategy and we are very excited about the future projects being worked on."

Evolution Studios is currently developing much-delayed PS4 racer DriveClub, with Guerrilla Cambridge having wrapped up work on Vita shooter Killzone Mercenary last year. SCE London Studio, meanwhile, completed work on PS4 freebie The Playroom last year and is rumoured to have been working on an unannounced PS4 title.

It isn't clear how the layoffs may affect the development of DriveClub.

The layoffs follow a wave of redundancies at Sony Santa Monica last month after the studio's unannounced new IP was cancelled.

Choć pewnie zaraz ktoś napisze, ze przeciez zaraz koncza prace nad driveclubem, skonczyli nad the room i killzone mercenary wiec to logiczne ze po skonczonym projekcie zwolnili ludzi, a beda zatrudniac do nastapnych....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.