Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

MaZZeo - ludzie maja problemy z BFem (wciąż twierdze ze glownie na PC) - ale nie takie ze 10 meczy z rzedu nie mogą rozpocząć.
Naval Strike ma spore problemy ze stabilnoscia, ale podstawka i pozostale 2 dodatki dzialaja.
Tak trafiają się lagi (2 mecze na 10) !

Ficus-nextgena oplaca się kupic w każdym momencie, jak ktoś lubi grac w multi. Jak ktoś ogrywa tylko single to jeszcze sporo czasu upłynie, zanim pojawia się prawdziwe hity.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Na dzien dzisiejszy z gier typu AAA The Evil Within jest chyba ostatnim swiatelkiem w tunelu dla gatunku SH, jak to sie nie sprzeda to mozna juz lapac za lopate i zakopac ten zacny gatunek. Dzisiaj lepsze wybuchy i multiplayer, niestety.

Nie wiem czy widziałeś gameplay z Evil Within, ale to co pokazali (oprócz obiecującego poczatku) wygląda mega żenująco.

Opublikowano

Na dzien dzisiejszy z gier typu AAA The Evil Within jest chyba ostatnim swiatelkiem w tunelu dla gatunku SH, jak to sie nie sprzeda to mozna juz lapac za lopate i zakopac ten zacny gatunek. Dzisiaj lepsze wybuchy i multiplayer, niestety.

Nie wiem czy widziałeś gameplay z Evil Within, ale to co pokazali (oprócz obiecującego poczatku) wygląda mega żenująco.

dużo zayebistych gier ma to do siebie, że chu.jowo wyglądają na filmikach. wierzę w boga Mikami.

Opublikowano

Multi KZZ:SF, multi NFS, Infamous SS, Assasin Creed 4, Outlast, najlepsza wersja Tomb Raidera dla tych, którzy odpuścili wersji na ps360, dla nizszej klasy BF4, a dla growwwych rednecków COD z Szarikiem.

I ludzie wciąż narzekają że nie ma w co grać? Z poprzednią generacją w pierwszym półroczu było znacznie gorzej.

Opublikowano

Ja kupiłem BF 4 i coś czuję że dzięki multi nie odczuje tej posuchy na początku nowej generacji przez kilka dobrych miesięcy.

Opublikowano

Przypominam jak świetnie zapowiada się The Forest:

No ale nie będzie miał pudełkowego wydania na ps4 więc nie ma hajpu

e: Ależ nie lubię określenia "indyk". Kojarzy mi się z tymi brudnymi konsolomaniakami, którzy odkryli "niezależne" gry tylko dlatego ich nowe konsole nie mają żadnych dobrych gier, których nie byłoby na pc.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

jestem graczem singlowym i z calego serca napisze ze w chwili obecnej oferta vity przebija na glowe to co oferuje ps4 choc pewnie wielu mnie wysmieje. Na ps4 nie ma ani jednej singlowej gry klasy dragon's crown, final fantasy x/x-2, persona 4golden czy za chwile football manager 2014, nie wspominajac o indykach, ktore karykaturalnie wygladaja na duzych tv (sprawdzalem cross-buyowe hotline miami, super frog hd itp - bitch pliss...to gry do malych ekranow a nie przekatnych 40-60cali).

Niech pierw wyjdzie kilka swietnych gier singlowych, wtedy bede kupowac ps4 (czyli np wiedzmin i batman)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

jestem graczem singlowym i z calego serca napisze ze w chwili obecnej oferta vity przebija na glowe to co oferuje ps4 choc pewnie wielu mnie wysmieje. Na ps4 nie ma ani jednej singlowej gry klasy dragon's crown, final fantasy x/x-2 czy persona 4golden czy za chwile football manager 2014, nie wspominajac o indykach, ktore karykaturalnie wygladaja na duzych tv (sprawdzalem cross-buyowe hotline miami, super frog hd itp - bitch pliss...to gry do lamych ekranow a nie przekatnych 40-60cali).

Niech pierw wyjdzie kilka swietnych gier singlowych, wtedy bede kupowac ps4 (czyli np wiedzmin i batman)

wow, szok, 2 letni sprzęt ma więcej gier od 3 miesięcznej konsoli :o ALE... ALE JAK?

Opublikowano

To samo miałem napisać. PS4 ma dopiero trzy miesiące. Po trzech miesiącach na PS3 nie było praktycznie nic. Na 360 troszkę lepiej, ale też marnie. Growo Wii (Zelda), Xbox (Halo) i N64 (Marian) miały lepszy start. Na PS4 jest cudny Tomb Raider, jest kilka solidnych multiplatform, jest ten nieszczęsny inFamous. Da się przeżyć. Wiadomo, jak ktoś ma zaległości na past genach to jest teraz królem życia. Ale jak ktoś jest na bieżąco to też nie musi się hibernować. Ja w każdym razie bardziej narzekam na brak czasu niż na brak gier

Opublikowano

Multi KZZ:SF, multi NFS, Infamous SS, Assasin Creed 4, Outlast, najlepsza wersja Tomb Raidera dla tych, którzy odpuścili wersji na ps360, dla nizszej klasy BF4, a dla growwwych rednecków COD z Szarikiem.

I ludzie wciąż narzekają że nie ma w co grać? Z poprzednią generacją w pierwszym półroczu było znacznie gorzej.

Najlepiej oceniany ex na ta generacje - Resogun, jest jeszcze Don't Starve I gry Free2play...

Nie zaluje ani pensa wydanego na PS4...

Opublikowano

e: Ależ nie lubię określenia "indyk". Kojarzy mi się z tymi brudnymi konsolomaniakami, którzy odkryli "niezależne" gry tylko dlatego ich nowe konsole nie mają żadnych dobrych gier, których nie byłoby na pc.

Urodziny: Grudzień 4, 1994

Dziecioku, gry niezależne ogrywałem jak ciebie nie było na świecie, były na Amidze, były na konsolach (spytaj starszych co to Yaroze). Ale gimb dostał od rodziców komputerek do nauki, odkrył steama i mu się gry niezależne z eksami na pece i humble bundlami tylko kojarzą, których "brudni konsolowcy" nie są godni.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Amiga? Nie znam tej gry, moją pierwszą konsolą był Xbox 360.

Opublikowano

Nawet ja mialem Amige. Pamietam tylko 3 gry ;( SuperFroga,Lotusa i taka jedna co sie latalo helikopterem i ratowalo sie ludzi. Szkoda ze nazwy nie pamieteam eh

Opublikowano

desert strike

amiga to moja najukochansze czasy grania <3<3<3<3

amiga>wszystko

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Nawet ja mialem Amige. Pamietam tylko 3 gry ;( SuperFroga,Lotusa i taka jedna co sie latalo helikopterem i ratowalo sie ludzi. Szkoda ze nazwy nie pamieteam eh

wiem o jaką grę ci chodzi :D amiga dobry komputerek był. naturalnie gralem piratami.

Opublikowano

To samo miałem napisać. PS4 ma dopiero trzy miesiące. Po trzech miesiącach na PS3 nie było praktycznie nic. Na 360 troszkę lepiej, ale też marnie. Growo Wii (Zelda), Xbox (Halo) i N64 (Marian) miały lepszy start. Na PS4 jest cudny Tomb Raider, jest kilka solidnych multiplatform, jest ten nieszczęsny inFamous. Da się przeżyć. Wiadomo, jak ktoś ma zaległości na past genach to jest teraz królem życia. Ale jak ktoś jest na bieżąco to też nie musi się hibernować. Ja w każdym razie bardziej narzekam na brak czasu niż na brak gier

Greg ty po tym jak sprzedałeś mi Finala X twierdzac, ze gra stracila calkowicie swoja magie i jej epickosc to juz tylko sprawa nostalgii straciles u mnie sporo jesli chodzi o gust growy bo prawda jest taka, ze wlasnie teraz po latach dopiero mozna docenic jak genialny jest to tytul na tle wspolczesnych pozycji pomimo tego ze jest o wiele bardziej liniowy niz czesci z psx.

Teraz juz tylko mozesz sie wkupic w moje laski jesli nastepnym razem sie spotkamy i podjedziesz infinity, a nie sluzbowka :P;)

Opublikowano

desert strike

amiga to moja najukochansze czasy grania <3<3<3<3

amiga>wszystko

Tak to to

Jeszcze kilka innych gier gralem ale szkoda ze malo co pamietam :<

Opublikowano

Amiga to była bardziej konsola niż dzisiejsze konsole - bez instalacji, patchy, problemów - wkładałeś dyskietkę i grałeś. Ile (pipi)enia wtedy na pc było żeby cokolwiek odpalić, jeszcze w czasach dosa, to gimby nie pamiętają. Już wtedy wybrałem swoją drogę. Tylko konsole.

Opublikowano

E tam. Pamietam ze na pc wkladalem dyskietke z prince of persia pisalem

cd /a

Runme.bat

i gralem

to bylo jeszcze przed norton comanderem

pierwszy pc w domu. Procek 286, ram 0.5mb, hdd 5mb

Edytowane przez Yano

Opublikowano

W zasadzie na PS4 też można grać od razu, o ile nie ma day1 one patcha. Anyway, goście w Microsofcie muszą sobie pluć  brodę jak zyebali z always online -  afera na 120 fajerek, a przecież patche day1, łatki i DLC same robią krecią robotę.

<alejajestemmondryjaniemoge>

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

nowy dzień, nowy ex na PS4

tym razem Air Conflicts: Vietnam

13450272923_db44731c94_z.jpg

13450272563_78970a06cd_n.jpg

Wydanie: Spring 2014.

Opublikowano

Figaro tutaj jesteś niesprawiedliwy. Sprawdziłem i na X ONE też zapowiedziano nowości, nawet kilka exów:

także może sprawdź na drugi raz, CO?

Opublikowano
nowy dzień, nowy ex na PS4

uff czyli jednak titanfall i plantsy to ex na xbona 

Opublikowano

PS4-logo.png 94,748 72,389 31,516 220,349

3DS-logo.png 36,228 34,113 37,757 120,699

XOne-logo.png 81,107 23,037 N/A 112,513

PSV-logo.png 5,627 10,399 37,179 65,434

PS3-logo.png 12,389 18,038 15,246 60,106

WiiU-logo.png 17,918 8,514 9,834 39,376

X360-logo.png 15,930 10,953 268 29,371

PSP-logo.png 809 4,480 3,215 12,044

Ekh Total domination ? Przy obecnym na rynku Titanfall i I:SS w USA . Sony wyprzedza ponownie XO w USA. Europa to juz przepaść

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Greg ty po tym jak sprzedałeś mi Finala X twierdzac, ze gra stracila calkowicie swoja magie i jej epickosc to juz tylko sprawa nostalgii straciles u mnie sporo jesli chodzi o gust growy bo prawda jest taka, ze wlasnie teraz po latach dopiero mozna docenic jak genialny jest to tytul na tle wspolczesnych pozycji pomimo tego ze jest o wiele bardziej liniowy niz czesci z psx.

Teraz juz tylko mozesz sie wkupic w moje laski jesli nastepnym razem sie spotkamy i podjedziesz infinity, a nie sluzbowka :P;)

Nie ma sprawy. A co do Finala to po prostu jRPG są nie dla mnie, o czym przekonałem się, mam nadzieje, po raz ostatni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.