Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

gHobDJs.jpg

Szybko Drugi Syn stanial

nie ma to jak pisac głupoty nawet nie sprawdzając o co chodzi. Wejdź na ich stronę to się przekonasz. Sprawdź coś dokładnie zanim napiszesz.

jakby ktoś tutaj tego przestrzegał lol

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ktorys klapek powolywal sie na oceny PSXE tutaj nie ? Nobody ? Dobrze pamietam ? Jak teraz zapatruje sie ta jednostka na oceny Titanfalla i Infamousa z jubileuszowego numeru ?  

No chyba, ze MaZZeo sciemnia z ocenami, ja nie kupuje tego kupska od lat wiec nie mam jak sprawdzic.

Opublikowano

Ktorys klapek powolywal sie na oceny PSXE tutaj nie ? Nobody ? Dobrze pamietam ? Jak teraz zapatruje sie ta jednostka na oceny Titanfalla i Infamousa z jubileuszowego numeru ?  

No chyba, ze MaZZeo sciemnia z ocenami, ja nie kupuje tego kupska od lat wiec nie mam jak sprawdzic.

Mazzeo nie sciemnia, sam kupiłem ten numer i mam ostrą beczkę.

Opublikowano

szprota - nfs na vite - gramy wspolnie?

Zapraszam

Opublikowano

8- dla Syna Reserved

9- dla Tytana jesieni

Opublikowano

Kolejny dowód, że grafika to nie wszystko skoro gry siedzą gameplajem w starej generacji. To samo z The Order będzie, sony trochę za pózno złapało zajawke na to żeby mieć swoje gearsy na playstation, jakoś o generację.

Opublikowano

Gearsy na PS3 już się przecież ukazały, Quantum Theory czy jakoś tak :D Na X'a też, ale mniejsza z tym.

Opublikowano

Kolejny dowód, że grafika to nie wszystko skoro gry siedzą gameplajem w starej generacji. To samo z The Order będzie, sony trochę za pózno złapało zajawke na to żeby mieć swoje gearsy na playstation, jakoś o generację.

tak jakby Ttanowy janusz wprowadzał coś nowego i ciekawego. Dobra jest ta kampania multi , ale jak każdy kto grał wie jest to niezłe kupsko.

Żyjemy w takich czasach, że teraz na prawdę ciężko aby jakas gra zaskoczyła nas czymś nowym i śiwerzym.

Opublikowano

tak jakby Ttanowy janusz wprowadzał coś nowego i ciekawego. Dobra jest ta kampania multi , ale jak każdy kto grał wie jest to niezłe kupsko.

Żyjemy w takich czasach, że teraz na prawdę ciężko aby jakas gra zaskoczyła nas czymś nowym i śiwerzym.

Kevin-Butler-Mind-Blown.gif

Opublikowano

Dobra teraz napiszę pierwszego posta na serio w tym temacie.

Recka Titanfall pisana przez jakiegoś randoma którego pierwszy raz widzę na oczy. Infamous pomijam, nie grałem, nie wypowiem się. Titanfall daje masę tak zwanego fanu, ale nie mogę ignorować (pipi)owej jak na te czasy grafiki i braków od strony technicznej. Brak singla i z(pipi)ana kampania online ktora trzeba przejsc tez nie ratuja sytuacji. Moim zdaniem gra nie zasługuję na tak wysoką ocenę. Czekam na drugą część, bo pewnie bedzie wiecej wszystkiego.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Kto pisal recenzje TF i PWR?

Opublikowano

Titanfall recenzował jakiś rozbo.

Opublikowano

Recke Titana pisal jakis beton i fanboj CoDa wiec wiadomo skad taka ocena.

O Infamous za to pisal jakis skrajny prawicowiec, ciemnota i wstretny Katolik ktory nie rozumie indiwidualnosci kazdego czlowieka a rurki uwaza za dzielo szatana. Tak naprawde Second Son to GOTY wiec spokojnie mozecie wracac do skakania po Seattle  :yes:

Opublikowano

Dobra teraz napiszę pierwszego posta na serio w tym temacie.

Recka Titanfall pisana przez jakiegoś randoma którego pierwszy raz widzę na oczy. Infamous pomijam, nie grałem, nie wypowiem się. Titanfall daje masę tak zwanego fanu, ale nie mogę ignorować (pipi)owej jak na te czasy grafiki i braków od strony technicznej. Brak singla i z(pipi)ana kampania online ktora trzeba przejsc tez nie ratuja sytuacji. Moim zdaniem gra nie zasługuję na tak wysoką ocenę. Czekam na drugą część, bo pewnie bedzie wiecej wszystkiego.

Przeszedłeś singla w BFBC2 albo w BF 3/4?

Opublikowano

Tak, jak miałem problemy z netem.

Opublikowano

I jak super gry goty kur.wo?

Opublikowano

Całkiem spoko, ale single z modern warfare bardziej mi sie podobaly.

Opublikowano

Singiel w BC2 byl bardzo przyjemny. 

Opublikowano

bc2 miał fajny singiel którego odpaliłem dopiero jak nie miałem neta, czyli gdzieś po pół roku, poza tym jak wyżej, cod nie ma tutaj równych jeśli chodzi o kampanie 

Opublikowano

Nie rozumiem zaskoczenia oceną w PE - przecież już na porównaniu konsol napisali że Xbox One to lepsza konsola a MS miał lepszą konferencję na E3. Kto to czyta poza największymi betonami jak bluber?

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Dla mnie totalnie irrelewantne były te single (o ile jeszcze luzackie podejście w Bad Company było do zniesienia tak, te wypchane patosem wspólczesne pola bitwy w singlu to najgorsze rzeczy) i wolałbym tysiąc razy bardziej żeby DICE skupiało się tylko na multi.

Opublikowano

Tak rozbo random xD rozbo pisze od dłuższego czasu i przynajmniej gra w multiplayery (raz go spotkaliśmy na Halo 4), a reckę niesławnego drugiego syna pisał soq fan PS.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.