Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby plejak4 dostał pada od xboxa1.

<marzenia>

P.S: ktoś mi powie czemu robi (pipi).owe pady?

(w sensie z każdą odsłoną konsoli są coraz to gorsze)

Nie dzięki :P Najgorszy pad ever.

Xbox-Duke-Controller.jpg

Proponowałbym zmniejszoną wersję, z którą kupiłem swoje X-pudło (świetny pad):

Xbox-s-controller.jpg

To jest wersja S z 2002 roku. Niezawodny jak dla mnie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

jak takie cuś się w ogóle sprawdza w bijatykach??? 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

nie sprawdza.

Opublikowano

Od razu widać, że nie grałeś xD. Sprawdza się bardzo dobrze. Zarówno jak grałem w Soul Calibura II czy DoA3 pad sprawdzał się wybornie. I z pewnością lepiej sprawdziłby się do wszelkiej maści mordobić 2D. Nie wiem czy jakieś się pojawiły alee ten krzyżak znacznie lepiej radziłby sobie z wszelkimi specjalami. W takim Marvel vs. Capcom na trudniejszych ustawieniach praktycznie każdy atak specjalny wymaga wciśnięcia kierunku na ukos i do tego jakiś przycisk. Przy Dual Shocku czasem taka kombinacja połączona z podobnymi schematami ciosów nie zawsze się uda. Krzyżak od X'a był tak zrobiony, że raczej nie stanowi to problemu - a wszystko dzięki tym jakby łączeniom kierunków. Bez problemu wciśnięcie np. ukosu w prawo nie będzie problemem. Na PSX trza było wciskać jednocześnie dół + prawo. Strasznie to irytowało mnie ostatnio nawet w Mvs.C 3. A grałem na normalnych ustawieniach bo Beginner jest dla ciot.

Przynajmniej tak mi się wydaje xD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano
Od razu widać, że nie grałeś xD

Grałem ;) Akurat w pierwszego Xboxa dużo pocinałem.

Nie wiem czy jakieś się pojawiły alee ten krzyżak znacznie lepiej radziłby sobie z wszelkimi specjalami.

Eee.... what.

W takim Marvel vs. Capcom na trudniejszych ustawieniach praktycznie każdy atak specjalny wymaga wciśnięcia kierunku na ukos i do tego jakiś przycisk. Przy Dual Shocku czasem taka kombinacja połączona z podobnymi schematami ciosów nie zawsze się uda. Krzyżak od X'a był tak zrobiony, że raczej nie stanowi to problemu - a wszystko dzięki tym jakby łączeniom kierunków. Bez problemu wciśnięcie np. ukosu w prawo nie będzie problemem. 

:|

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pisałem o tym wcześniej. Zamiast konieczności wciskania dół + prawy krzyżak żeby wsadzić ukos na padzie od X'a ten manewr wydaje się prostszy mniej frustrujący w trakcie rozgrywki. W większości bijatyk 2D do użycia ataku specjalnego są właśnie takie kombinacje czyli krzyżak na ukos i jakiś przycisk. Tak było w Marvelu, MK Trilogy czy nawet w Guilty Gear na DC. O Street Fighter Alpha 3 nawet nie wspominam.

Jak nie zrozumiesz to wybacz - już późna godzina a niedawno wróciłem.

Dobra, kończę temat bo się nie dogadamy xD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

nie sprawdza.

Chciałem posłuchać tłumaczeń.  8)

Opublikowano

Napisałeś jasno, niemniej i tak dziwna opinia :) Nigdy się z taką chyba nie spotkałem. Ale kto wie, może masz rację.

Opublikowano

10168128_503053733133425_1477093799_n.pn

ten zabieg przydalby sie xbotom, moze w tedy przejrzeliby na oczy ;-)
Opublikowano

Napisałeś jasno, niemniej i tak dziwna opinia :) Nigdy się z taką chyba nie spotkałem. Ale kto wie, może masz rację.

A chvj z tym. Każdy czasem ma prawo do bycia "innym". Niemniej odnosiłem się do modelu "S" bo krzyżak w pierwszym padzie do X'a jest dla mnie nieporozumieniem.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

10168128_503053733133425_1477093799_n.pn

ten zabieg przydalby sie xbotom, moze w tedy przejrzeliby na oczy ;-)

że dual shock to gówniany pad?

Opublikowano

To spróbuj tego s(pipi)ysyna:

Sega_Dreamcast_Controller_(PAL).png

Oj, pamiętam turniej Tony Hawka 2. Przygotowywaliśmy się z kumplem, grając na PlayStation non stop w jeden level - hangar. Na tej planszy miał być turniej.

Okazało się, że turniej odbędzie się, ale na dreamcascie, żeby było trudniej. Dla mnie było megatrudno, wtedy też pierwszy raz zmacalem tego wielkiego pada. W domu robiłem po 400 000 punktoe, tam jakoś o połowę mniej.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

W hangarze na PSX robilo sie ponad 2 mln punktow :P

Opublikowano

ED447A4C-3588-42DB-BCB6-9BE54297D13B_zps

Przeciez to byl najlepszy trolling dnia wczorajszego ...

EA chyba nie chce aby fani Ninny glosowali na nich jako najgorsza firma USA - bedzie beka jak po raz trzeci "wygraja" :teehee:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie wygrają, odpadli w pierwszej rundzie, pewnie wszystkim swoim pracownikom kazali glosować na przeciwnika.

Opublikowano

Polyphony będzie musiało chyba trochę bardziej niż zwykle spiąć tyłek przy 7 części GT żeby im ta gra fanów nie zjadła:

Szczególnie polecam wyścig GT class pod koniec filmiku ;)

Tymczasem w GT brum brum

Opublikowano

Project CARS

PC

PC Master Driving Race

Wszystko sie zgadza. To jedyny sim na ktorego czekam w chwili obecnej, do pelni szczescia chcialbym jeszcze Forze Horizon lub DriveGuardian

Opublikowano

Project CARS

PC

PC Master Driving Race

Ma już zapowiedzianą wersję na Morfeusza na PS4.

Wszystko sie zgadza. 

Opublikowano

Project CARS

PC

PC Master Driving Race

Ma już zapowiedzianą wersję na Morfeusza na PS4.

Wszystko sie zgadza. 

Tu chodziło chyba o skrót bo chyba każdy wie, że gra wychodzi nawet na WiiU ;)

@Bansai

Sprawdź sobie Assetto Corsa, jeden z lepszych simów jakie są.

Opublikowano

Zamiar żartobliwy, ale na maxa naciągane.

Watch Dogs PC 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lVDBfGSvqac

Dyskutujmy

Also, Infamous w 3 dni wycisnął 700k na świecie (hype), Titanfall spadł do 200k ( pokazali już wersję na 360 ? ) Poza tym rządzi demko od Kojimy i remaster fajnala.(cancel hype)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zamiar żartobliwy, ale na maxa naciągane.

Po prostu nie zatrybiles, bo twoja konsolowa glowa na akronim PC od razu sraczki dostaje zamiast chwile pomyslec. Kazdy wie ze ta gra bedzie na next-genach, ba, nawet na Wii U (jakies cuda).

Co do materialu z WD, fajne odbicia, bardzo ladna woda, jednak jest to kolejny statyczny material z ktorego dowiaduje sie tyle co nic, pokazaliby w koncu gameplay z PC'a i konsol, cos na wzor porownania MGS:GZ jakie Konami zrobilo i kazdy mialby mniej wiecej obraz tego co faktycznie dostanie, ale Ubi najwyrazniej z calego tego "downgrade-gate" nie chce wyjsc z twarza.

@Adi

Dzieki za przypomnienie o tej pozycji !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Po prostu nie zatrybiles, bo twoja konsolowa glowa na akronim PC od razu sraczki dostaje

Dziękuję za komplement.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wierzycie, że to wyjdzie na WiiU? Żarty...

Opublikowano

Wyjść wyjdzie, ale bida panie będzie. Zarówno z WD jak i Cars. Co pan zrobisz nic pan nie zrobisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.