Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tez sie zastanawiam co ma na mysli piszac o jakosci exow, na bank nie pisze o stronie technicznej, bo juz widac ze skazani sa na 720p i 30fps.

Ze strony technicznej wiadomo ze zaden ex MS nie dorowna Sony bo PS4 najprosciej w swiecie jest o wiele mocniejsze. Co oferuje Xboz to wieksza roznorodnosc exow z lepsza grywalnoscia. Odpowiednika Forzy czy KI na konsoli konkurencji nie uswiadczyny. Takie brzydkie kaczatka jak DR3 czy TitanFall udawadniaja ze grafa nie zawsze idzie w parze z dobra zabawa. Co wiecej kazda gra oferuje jakis komponent online wiec mozna przedluzyc sobie fum grajac z ekipa a I placenie za Live robi sie bardziej uzasadnione.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano
  • Autor

Dobrze ze Gran Turismo 7, God of War 4 (5 czesc) i Uncharted 4 to nie sa odgrzewane gry

Tyle ze to nie Sony jedzie na 3 seriach na generacje.

Różnorodność exow hmmmm

Jak na x360

Racery fpp i tpp? I różne ich wariacje

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Dobrze ze Gran Turismo 7, God of War 4 (5 czesc) i Uncharted 4 to nie sa odgrzewane gry

Tyle ze to nie Sony jedzie na 3 seriach na generacje.

Różnorodność exow hmmmm

Jak na x360

Racery fpp i tpp? I różne ich wariacje

MS tez nie jedzie na trzech seriach a 4 flagowe IP sa o wiele lepsze niz jakakolwiek serie gier od Sony.

Prawie kazda gra na konsole jest z widoku tpp lub fpp wiec rozumiem ze taki Wiedzmin 3 to wariacja czego? Dead Rising czy Ryse?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jak mnie rozpyerdalają te boty. Jeszcze w poprzedniej generacji mieli wyebane na różnorodne exy które oferowała PS3 bo i tak w nikt nie nie grał, a teraz jednak mają one znaczenie, bo podobna sytuacja jest na Xbox One.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jak mnie rozpierdalalaja te klapki, jeszcze w poprzedniej generacji nie liczyla sie rozdzialka I FPSy a tu nagle kazdy gra w BF4 bo 900p

Opublikowano

A mnie rozpie*dala twoja nie umiejetność czytania ze zrozumieniem, większość różnorodnych exow na ps3 to była zwykła kupa

TYLKO XBOX

Opublikowano

Tez sie zastanawiam co ma na mysli piszac o jakosci exow, na bank nie pisze o stronie technicznej, bo juz widac ze skazani sa na 720p i 30fps.

Ze strony technicznej wiadomo ze zaden ex MS nie dorowna Sony bo PS4 najprosciej w swiecie jest o wiele mocniejsze. Co oferuje Xboz to wieksza roznorodnosc exow z lepsza grywalnoscia. Odpowiednika Forzy czy KI na konsoli konkurencji nie uswiadczyny. Takie brzydkie kaczatka jak DR3 czy TitanFall udawadniaja ze grafa nie zawsze idzie w parze z dobra zabawa. Co wiecej kazda gra oferuje jakis komponent online wiec mozna przedluzyc sobie fum grajac z ekipa a I placenie za Live robi sie bardziej uzasadnione.

Troszkę takie (pipi)enie bo takie Ryse spokojnie można postawić w pierwszym rzędzie z Killzonem pod względem oprawy.

Opublikowano

oj tam wszyscy wiedzą że definicją mocy xbona jest titanfall a nie ryse wypuszczony na premierę konsoli

Opublikowano

Jak mnie rozpierdalalaja te klapki, jeszcze w poprzedniej generacji nie liczyla sie rozdzialka I FPSy a tu nagle kazdy gra w BF4 bo 900p

Jak mnie rozpierdalaja xboty, jeszcze w poprzedniej generacji liczyła się rozdziałka i trawa w mafii a teraz liczy sie fun.
Opublikowano

Haven nie trolluj tak bardzo bo to zbyt śmieszne

"4 flagowe serie ms lepsze od wszystkich exow sony" hahahahah skiskłem

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Fun sie zawsze liczyl i dlatego podstawowa konsola byla 360tka.

Opublikowano

A mnie rozpie*dala twoja nie umiejetność czytania ze zrozumieniem, większość różnorodnych exow na ps3 to była zwykła kupa

TYLKO XBOX

Ale dales, exy z PS3>>>>wszystko co póki co pojawiło się na Xbox One (moze poza Forza)

Niestety.

Edytowane przez easye

Opublikowano

TYLKO XBOX

Ale dales, exy z PS3>>>>wszystko co póki co pojawiło się na Xbox One (moze poza Forza)
Niestety.

Tak samo exy z X360>>>wszystko co pojawilo sie poki co na PS4.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To ta gra o ktorej juz nikt nie pamieta?

o infamous kazdy pamieta

zeby sprzedac jak najszybciej zanim bedzie po 50zl

Opublikowano

TYLKO XBOX

Niestety.

Mam nadzieje ze dobrze pamietasz te czasy bo #thisiswaiting u Sony ciagle jest aktualne. No ale w sumie BF co roku tez dobrze c'nie?

Opublikowano

No pewnie że tak, obydwa nextgeny są w (pipi)e jeżeli chodzi o gry, a zaklinanie rzeczywistosci przez paru zaslepionych fanboyow nie ma nic wspolnego z rzevzywistoscia. Xbox Onex tyle gier, że chłopaki grają w Mgs czy Raymana, którego równie dobrze mogli zaliczyć na 360 (w tej samej rozdzialce i grafice) ale to granie w nextgenowego BFa jest passe. Czekam na start beki do 11 kwietnia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

W tamtej generacji warto bylo miec X360 jako konsola glowna a PS3 do ogrywania swietnych exow.Nie podlega to dyskusji, pad rowniez byl wygodniejszy od X360(wyjatki stanowily osoby ktorym przeszkadzal rozklad galek)

Na dzien dzisiejszy warto miec tylko PS4, Forza 4 > Forza 5, Ryse jest fajnym pokazem mozliwosci konsoli ale Killzone i Infamous go zjada.

Bijatyki rowniez sa lepsze wciaz na X360 czy PS3 niz KI 720/30fps.

Kinect raczej nikogo(poza Daddym)

DR3 moze jest ciekaw ale czy to System seller?

No w Titanfalla mozna ograc na PC, jak widac w temacie i internecie to kazdy juz o tej grze zapomnial, pare wyjatkow ktorzy nie maja w co grac.

Multiplatformy ktore napedzaja rynek gier i tak lepsze sa na PS4.

WSZYSTKO przemawia za PS4, problemem tylko u botow jest GameScore tak sadze, zreszta sam znam taka osobe, ale drogie boty, system platyn i ich klasyfikacji "popularnosci" jest duzo fajniejszy od GS.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

MS tez nie jedzie na trzech seriach a 4 flagowe IP sa o wiele lepsze niz jakakolwiek serie gier od Sony.

to już chyba podchodzi nawet pod bana.

tak przyglądam się dyskusji z hav3n od mniej więcej 10-u stron i to jest już bicie na długiej przerwie obiadowej między matematyką a historią leżącego grubasa w okularach, któremu śmierdzi z oka. On wtedy nakrywa się rękami, płacze i mówi tylko cedząc przez zęby - "moja dusza i tak jest silniejsza od wszystkich Was razem wziętych!" potem wraca do domu, zaraz po kolacji stacje przy oknie, lekko zmruża powieki i szeptem, ledwie poruszywszy ustami wymawia "SOON". Potem ginie w odmętach zapomnienia, w kolejnych latach szkoły pojawiają się jemu podobni, naśladowcy. Przyjmują różne pseudonimy, MaZZeo, Zeratul, hav3n, Kermit....

I tak od 1994 roku bez wizji na poprawę. 

#4theplayers

Opublikowano

No pewnie że tak, obydwa nextgeny są w (pipi)e jeżeli chodzi o gry, a zaklinanie rzeczywistosci przez paru zaslepionych fanboyow nie ma nic wspolnego z rzevzywistoscia. Xbox Onex tyle gier, że chłopaki grają w Mgs czy Raymana, którego równie dobrze mogli zaliczyć na 360 (w tej samej rozdzialce i grafice) ale to granie w nextgenowego BFa jest passe. Czekam na start beki do 11 kwietnia.

MGS na 2h a Rayman zeby odpoczac od strzelanek, no ale BF jest wieczny ♡

Opublikowano

Fun sie zawsze liczyl i dlatego podstawowa konsola byla 360tka.

Nie do końca się z tobą zgodzę.

Opublikowano

No jak widać nawet po naszym forum, wciąż żyje, gdy w Tytanfall już nikomu się grać nie chce.

Ale who cares? Ważne Kermit że Twoje ciągłe (pipi)enie o całej masie świetnych tutulow na One można sobie między bajki wlozyc.

Opublikowano

przyjdzie chmura to was tak rozyebie, ze wam nawet moc betonu nie pomoze

Opublikowano

No jak widać nawet po naszym forum, wciąż żyje, gdy w Tytanfall już nikomu się grać nie chce.

Ale who cares? Ważne Kermit że Twoje ciągłe (pipi)enie o całej masie świetnych tutulow na One można sobie między bajki wlozyc.

Ciekawe skad wiesz ze nikomu sie nie chce grac jak pewnie nie mozesz ze spawna wyjsc w BF bo czolgi sie na Ciebie czaja :<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.