Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

MS sie bez problemu dogadał z YT bo gierki w 720p ważą jakieś grosze.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tytanowy Janusz na X360 w dobrej jakości:

Z lockiem na 30 FPS:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Hehe, teraz oczywiście gra w 30 fpsach, z gorszymi teksturami, z wykastrowanym oświetleniem i bez efektów cząsteczkowych oraz z tragicznym screen tearingiem jest taka sama jak jej lepsza wersja na XO. Tej drugiej też wiele brakuje do jedynej słusznej wersji PC, ale serio porównywać wersję na 360 i XO i nie widzieć różnicy? Dobre.

Szkoda, że tylko przy multiplatformach jesteście tacy czepliwi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wszystko sie zgadza... wymieniles jedna gre na PS4 w ktora grasz i jedna po(pipi)ke z kickstartera w ktora kiedys tam zagrasz. 

Opublikowano

ale jak to - nie zmieniajce tematu tak szybko - Tytanfall Xbox 360 = Tytanfall Xbox One.

Beka z tych co radzili kupno nextgena MS ze względu na ten tytul.

Czekales trzy tygodnie z rekoma w gaciach zeby cisnac beke z tej wersji a tu nagle nikomu sie nie chce gadac, nawet kolezkom z oddzialu Sony Defence Force  :teehee:

Beka z Easye, BF4 juz sie znudzil ze tak sie starasz byc w centrum uwagi?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wszystko sie zgadza... wymieniles jedna gre na PS4 w ktora grasz i jedna po(pipi)ke z kickstartera w ktora kiedys tam zagrasz.

Ostatni post, bo choć stary to niereformowalny jesteś. To sa gry na ten moment. Jak napisałem gram w niesławnego i niedługo (a nie kiedyś jak napisałeś, po raz kolejny brak czytania ze zrozumieniem) zabieram się za Mercenary King. Nie oznacza to, ze tez w nic innego nie grałem na PS4, bo skończyłem, Shadow Fall, Resogun, Outlast, gram czasami też w FIFE 14, pokonałem singla BF'a 4 (tylko singla bo to gra kumpla i musiałem oddać) i to by było na razie tyle.

A co na XO ? pokonałem Ryse, DR3 i to tyle. Nic więcej dla siebie póki co tam nie mogę znaleźć gdyz nie jaraja mnie samochodówki (tylko arcade) oraz nie zamierzam płacić za demo KI. Czekam więc na Quantum Break i SO.

Teraz rozumiesz czy dalej zaraz bedziesz (pipi)ć, że na Ps4 nie ma w co grać ? Jest w co grac na oby dwu konsolach, trzeba tylko coś znaleźć dla siebie a nie (pipi)ć jak potłuczony. A to, że póki co żadna konsola nie dostała jakiegoś exa, ktory by pozamiatał to już inna kwestia. Trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo takie na pewno nadejdą. Na jedną i drugą konsolę.

Pozdro 600, spadam dalej grać w Final Fantasy VII, uwaga... na PC :)

Opublikowano

Chciałbym mieć Wasze problemy :( Ja ciągle nie potrafię skończyć gier z października

Mercenary Kings, Killzone... Na każdej konsoli są średniaki i crapy. Trzeba ostrej desperacji żeby w to grać

Edytowane przez GregZPL

Opublikowano

Chciałbym mieć Wasze problemy :( Ja ciągle nie potrafię skończyć gier z października

Mercenary Kings, Killzone... Na każdej konsoli są średniaki i crapy. Trzeba ostrej desperacji żeby w to grać

O MK sie póki co nie wypowiadam, ale SF to nie jest crap, Całkiem przyjemny single i b fajne multi. Zreszta skończyłem Ryse i też nie był to taki crap jak wszyscy piszą. całkiem strawne gierki.

Opublikowano

Ja pograłem w te MK, dla mnie ta gra to crap jakich mało, obok Metal Sluga to nawet nie leżało. A Killzone to średniaczek w singlu, multi nie tykam

Opublikowano

Ostatni post, bo choć stary to niereformowalny jesteś. To sa gry na ten moment. Jak napisałem gram w niesławnego i niedługo (a nie kiedyś jak napisałeś, po raz kolejny brak czytania ze zrozumieniem) zabieram się za Mercenary King. Nie oznacza to, ze tez w nic innego nie grałem na PS4, bo skończyłem, Shadow Fall, Resogun, Outlast, gram czasami też w FIFE 14, pokonałem singla BF'a 4 (tylko singla bo to gra kumpla i musiałem oddać) i to by było na razie tyle.

A co na XO ? pokonałem Ryse, DR3 i to tyle. Nic więcej dla siebie póki co tam nie mogę znaleźć gdyz nie jaraja mnie samochodówki (tylko arcade) oraz nie zamierzam płacić za demo KI. Czekam więc na Quantum Break i SO.

Teraz rozumiesz czy dalej zaraz bedziesz (pipi)ć, że na Ps4 nie ma w co grać ? Jest w co grac na oby dwu konsolach, trzeba tylko coś znaleźć dla siebie a nie (pipi)ć jak potłuczony. A to, że póki co żadna konsola nie dostała jakiegoś exa, ktory by pozamiatał to już inna kwestia. Trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo takie na pewno nadejdą. Na jedną i drugą konsolę.

Pozdro 600, spadam dalej grać w Final Fantasy VII, uwaga... na PC :)

Pomoge ci bo widze, ze nie za bardzo sie orientujesz co sie ukazalo na Xbox One. 

Poza w/w Ryse, Dead Rising 3 masz .jeszcze Plants versus Zombies i Zoo Tycoon. Nie wymieniam oczywiscie Forza Motorsport 5 bo wspominasz, ze nie lubisz nie arcade gier. Nie wymieniam TitanFall bo z wlasnych powodow grasz na PC. Lista exclusive gier retail z miejsca miazdzy PS4. Do tego oczywiscie mozemy dolozyc calkiem przyzwoita biblioteke gier w dystrybucji cyfrowej jak Powerstar Golf, Halo :Spartan Assault, Max: The Curse of Brotherhood, Peggle 2, Crimson Dragon. Oczywiscie beka z Fifa14... przy tym calym rumorze robionym przez sonyslaves o tym, ze powinno sie wybierac lepsza multiplatforme kolega kidnappa wybiera ta gorsza. No ale u niego Xbox One zbiera kurz... bo w koncu robi wszystko by go nie wlaczyc. 

Opublikowano

ale jak to - nie zmieniajce tematu tak szybko - Tytanfall Xbox 360 = Tytanfall Xbox One.

Beka z tych co radzili kupno nextgena MS ze względu na ten tytul.

Taka sama jakość jak w przypadku Fify 14 na next genach i past genach.

Opublikowano

Hahaha, ręce opadają, Zeratul czy ty serio masz problem ze zrozumieniem, że oprócz DR3 i ryse nic innego go na Xone nie interesuj. Spędza więcej czasu z PS4, bo widzi tam więcej ciekawych gier, ty masz odwrotnie, jesteś w stanie przyjąć do wiadomości, że ktoś może mieć inaczej niż ty? To musi byc jakaś prowokacja, albo daddy włamał mu się na konto.

PS. Planets vs Zombies, Zoo Tycoon, (pipi) piszę nazwy tych gier i sam do siebie się śmieje

Opublikowano

Normalnie jak ja pisząc Killzone i inFamous.

Opublikowano

Lista exclusive gier retail z miejsca miazdzy PS4.

Boty znowu swoje bajki próbują sprzedawać jako prawdę, więc po raz kolejny czas na suche fakty:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games

Liczba gier na PS4 dostępna już w sprzedaży 59, w tym 9 exów.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games

Liczba gier na Xbone dostępna już w sprzedaży 35, w tym 9 exów.

Exów tyle samo, multiplatform prawie dwa razy więcej na PS4, a do tego wszystkie lepsze. Ale boty dalej z pasją powtarzają, że Xbone ma większą liczbę gier a na PS4 nie ma w co grać, licząc że jakiś naiwniak bez wiedzy w to uwierzy. A może sami w to wierzą? To by było nawet śmieszniejsze.

Opublikowano

A może sami w to wierzą?

Jestem przekonany, że tak właśnie jest. :lol:

Opublikowano

Boty znowu swoje bajki próbują sprzedawać jako prawdę, więc po raz kolejny czas na suche fakty:

Exów tyle samo, multiplatform prawie dwa razy więcej na PS4, a do tego wszystkie lepsze. Ale boty dalej z pasją powtarzają, że Xbone ma większą liczbę gier a na PS4 nie ma w co grać, licząc że jakiś naiwniak bez wiedzy w to uwierzy. A może sami w to wierzą? To by było nawet śmieszniejsze.

Oddałbym te wszystkie gry (poza Tomb Raiderem) za jednego crashera. Nie wiem po co to piszesz, z tych 59 gier zagrasz w dwie może? No w cztery jak dostaniesz w plusie

Opublikowano

Poza w/w RyseDead Rising 3 masz .jeszcze Plants versus Zombies i Zoo Tycoon

YETI upadek nastąpił już tak nisko, że nie damy temu rady. Czas zamknąć temat, doszliśmy do końca internetu. 

Opublikowano

Na jakim sprzęcie jest w co grać to pokazują wyniki sprzedaży.

Opublikowano

Nie ma niespodzianki... sonybojki wymieniaja giereczki z kickstartera i smieja sie z przyzwoitych tytulow retail. Plants vs. Zombies je na sniadanie wszystkie exclusive na PS4 razem wziete... mowie jak jest

maxkolonko-mowie-jak-jest.jpg

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Bocie - PvsZ to było idealne ale na iPadzie parę lat temu a nie na konsoli nowej generacji za ponad 2k ziko. 

sam fakt, że bronisz plastiku taką grą popycha już palec moderatora na przycisk "zamknij temat".

kończ waść wstydu oszczędź. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Oddałbym te wszystkie gry (poza Tomb Raiderem) za jednego crashera. Nie wiem po co to piszesz, z tych 59 gier zagrasz w dwie może? No w cztery jak dostaniesz w plusie

To sobie oddaj. Ja mam w (pipi)e multiplayerowe pifpafy, więc nie interesuje mnie halo, gearsy i titanfall - z dwiema pierwszym wytrzymałem może z 3 godziny zanim zasnąłem, a ostatniego nie tknę kijem przez osraną szmatę bo nie ma singla, czyli jest grą na maksymalnie 0/10. Ale rozmowa o gustach =/= rozmowa o faktach. Na PS4 jest znacznie większy wybór, więc póki boty powtarzają że na xbonie jest więcej gier to ich mordy będą zamykane czystą prawdą. Biblioteka gier na PS4 miażdży tą z Xone ilością, jakością i zróżnicowaniem i to jest fakty potwierdzony nawet w encyklopedii internetowej. A że ktoś woli titanfalla nad całą bibliotekę gier z PS4 to już nie jest fakt, ale oznaka fanbojstwa.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Bocie - PvsZ to było idealne ale na iPadzie parę lat temu a nie na konsoli nowej generacji za ponad 2k ziko. 

Ty najwidoczniej nie masz zielonego pojęcia jak ta gra w ogóle wygląda i na czym polega...

Opublikowano

sam fakt, że bronisz plastiku taką grą popycha już palec moderatora na przycisk "zamknij temat".

kończ waść wstydu oszczędź. 

Ty chlopie nawet nie wiesz jak wyglada PvsZ na Xbox One 

17-I-lol.jpg

Lap

http://zeratulpl.blogspot.com/2014/03/showx4-plants-versus-zombies-garden.html

Yo Observer... ile z tych potencjalnych 59 gier juz ograles? Ile z nich bylo godnych twojej uwagi jako gracza by je zakupic i sprawdzic w akcji. W ilu z nich masz juz platyne, albo jestes bliski jej wbicia. Z iloma spedziles wiecej niz 10h? I to spedziles na PS4? Nie interesuje mnie ile wczesniej godzin spedziles z nimi na PS3 czy Vita... bo polowa na tej liscie to remake. 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

xboty teraz sie wzajemnie plusuja, ostatnie podrygi niedobitków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.