Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To pocieszne, że brak trawy w Mafii nie przeszkadzał i niższa rozdziałka w grach nie przeszkadzała, a teraz przeszkadza.

Mi przeszkadzala i przez prawie cala poprzednia generacje gralem na x360, a ps3 sluzylo w wiekszosci do ogrywania exow. Teraz sytuacja sie odwrocila i nie mam problemu z graniem na konsoli sony jak niektorzy tu, skoro wszystko dziala jak nalezy. Dodatkowo gry na xone i ps4 kosztuja tyle samo, wiec kupowanie gorszej wersji gry w tej samej cenie jest, delikatnie mowiac niemadre. 

No ja jednak wolałem multiplatformy na PS3, bo jednak często eksluzywna zawartość robiła swoje.

No ja wolę ekskluzywne +10-15 fps w takich tytułach jak Mass Effect 3, mimo wszystko. W sumie trawa w Mafii 2 to też jest ex, jakby nie patrzeć.

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

jezu ale o co się prujesz ludziku, wiem, że to jest wykonalne sam tak czasem robiłem, ale to zależy od konfiguracji pokoju, długosci blatu na przykład czy innych rzeczy i szczerze wątpię żeby takich osób było dużo.

Wybacz, przez ta nowa odmiane szynki staje sie coraz bardziej agresywny.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To pocieszne, że brak trawy w Mafii nie przeszkadzał i niższa rozdziałka w grach nie przeszkadzała, a teraz przeszkadza.

Mi przeszkadzala i przez prawie cala poprzednia generacje gralem na x360, a ps3 sluzylo w wiekszosci do ogrywania exow. Teraz sytuacja sie odwrocila i nie mam problemu z graniem na konsoli sony jak niektorzy tu, skoro wszystko dziala jak nalezy. Dodatkowo gry na xone i ps4 kosztuja tyle samo, wiec kupowanie gorszej wersji gry w tej samej cenie jest, delikatnie mowiac niemadre. 

No ja jednak wolałem multiplatformy na PS3, bo jednak często eksluzywna zawartość robiła swoje.

co robiła ???????? zmieniała 640p na 720p ? multiplatformy tylko na xboxie ps3 przegrało na całej linii w tym temacie, dobrze że ostatkiem sił gta v wyglądało przyzwoicie ale skąd mendrek możesz to wiedziec jak ty nie kupujesz gier tylko ps plus+ YT a twoje ex dlc w postaci dodatkowej katanki czy 5 min rozgrywki widzianej na YT nie ratowało wersji na ps3, więc napisałeś to tylko dlatego że jestes fanobyem ps3 jojo,.

Opublikowano

@raven:

Ja jednak wolałbym dodatkowe postacie czy areny w bijatykach (SfxTK, MK2011), dodatkowe misje (RDR, MG Rising), albo (darmowy) co-op DLC do Far Cry 3, czy też ex'owe DLC do AC IV, a nawet całe gry jako darmowy dodatek (BF1943 jako bonus dla posiadaczy wersji BF3 z PS3). I tak mógłbym wymieniać, ale chyba każdy wie że PS3 stało eksluzywnym contentem i grami eksluzywnymi.

No ale lepiej mieć wystającą trawę i jeżdzić po niej przez całą grę, ciesząc się z... no w sumie właśnie z czego?

Opublikowano

Sony w poprzedniej generacji próbowało zrównoważyć "gorsze multiplatformy" dodatkową zawartością do nich , ciekawe czy MS teraz postąpi podobnie bo jest w tej samej sytuacji :sweat:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

@raven:

albo (darmowy) co-op DLC do Far Cry 3

wow, ten tryb był tak crapowaty, że powinni dopłacać ludziom za granie w niego

Opublikowano

Sony w poprzedniej generacji próbowało zrównoważyć "gorsze multiplatformy" dodatkową zawartością do nich , ciekawe czy MS teraz postąpi podobnie bo jest w tej samej sytuacji :sweat:

Mówisz o tych crapiastych 30 min misjach pobocznych w co 15 grze? :P

Opublikowano

Ale liczy się jedna (tak?), nowa miejscowka z misją i strojem, a nie lepsza jakość RDR

Opublikowano

W 640p na PS3 grać się nie dało i multiplatformy tylko na xboxie, ale 900p-1080p, gdzie różnica jest prawie taka sama (dokładnie 1,2 do 1,25), to właściwie mało kto zauważy :lol: Do tego blacharska nadrasa na monitorach 2x-calowych :rofl:  Dostarczacie panowie :good2:

W znacznie gorszej. Na PS3 spartolona była mniejsza część multiplatform, a na xbonie niedomaga większość i to przeważnie w takim stopniu jak te kilka najgorszych portów na PS3.

Opublikowano

PS3:

Call of Duty 3 ~1088x624 (2xAA)
Call of Duty: Black Ops = 960x544 (2xAA)
Call of Duty: Black Ops 2 = 880x720 (dynamic? Instances of 832x624..., post-AA)
Call of Duty: Modern Warfare = 1024x600 (2xAA)
Call of Duty: Modern Warfare 2 = 1024x600 (2xAA)
Call of Duty: Modern Warfare 3 = 1024x600 (2xAA)
Call of Duty: World at War = 1024x600 (2x AA)

X360

Call of Duty 3 = 1040x624 (2xAA)
Call of Duty: Black Ops = 1040x608 (2xAA)
Call of Duty: Black Ops 2 = 880x720 (2xAA)
Call of Duty: Modern Warfare = 1024x600 (2xAA)
Call of Duty: Modern Warfare 2 = 1024x600 (2xAA)
Call of Duty: Modern Warfare 3 = 1024x600 (2xAA)
Call of Duty: World at War = 1024x600 (2x AA)

Te multiplatformowe pozycje w 720p na X360. :)

Opublikowano

Tylko ze gorsze multiplatformy byly spowodowane trudnosciami w programowaniu Cella. PS3 bylo mocniejsze na papierze od 360. Teraz Xbone jest slabszy, bardziej obciazony snapami i innymi Kinectami + obie konsole maja taka samo architekture wiec w teorii powinny byc tak samo latwe w programowaniu (no ale na Xbonie jest jeszcze ten ESRAM....)

Wiadomo ze Micro ma swoje marki - Halo, Fable, QB i Gearsy co nie pozwola im zginac...

Wychodzi na to ze Xbone nigdy sie nie wygrzebie, trzeba czekac na nastepna generacje i kontratak zielonych  :pinch:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Prawda jest taka, że jak gra jest dobra to nawet niższa rozdzielczość nie przeszkadza się dobrze bawić. Grałem w RDR na PS3 i bawiłem się mega zaje.biście(zrobiłem nawet 100%), ale przecież w 640p i większe ząbki!!!1111 No i chvj skoro gra swoją zaje.bistością przesłaniała te niedoróbki?

A Mendrek z tą zawartością kolejny raz zayebał jak Kubica dzwona w Andorze. :mocking:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wychodzi na to ze Xbone nigdy sie nie wygrzebie, trzeba czekac na nastepna generacje i kontratak zielonych  :pinch:

Mówiłem to 100 razy i powiem jeszcze raz - X1 maszyna do exów, reszta PS4. Każdy kto umie dodawać to sobie policzy.

Jeśli chodzi o sprzedaż to póki co X1 radzi sobie niewiele lepiej od Wii U, ale jak sypną exami to sytuacja się zmieni. No i na pewno w takim Halo będzie 1080p.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

W znacznie gorszej. Na PS3 spartolona była mniejsza część multiplatform, a na xbonie niedomaga większość i to przeważnie w takim stopniu jak te kilka najgorszych portów na PS3.

serio?

Która multiplatforma jest tak spier,dolona jak ME3 albo Skyrim na PS3?

Opublikowano

Mówiłem to 100 razy i powiem jeszcze raz - X1 maszyna do exów, reszta PS4. Każdy kto umie dodawać to sobie policzy.

Jeśli chodzi o sprzedaż to póki co X1 radzi sobie niewiele lepiej od Wii U, ale jak sypną exami to sytuacja się zmieni. No i na pewno w takim Halo będzie 1080p.

Na tą chwile to tak, ale do końca tego roku Xbone straci pozycje lidera jeżeli chodzi o exy i będzie tylko do oglądania TV  :yes:

Opublikowano

serio?

Która multiplatforma jest tak spier,dolona jak ME3 albo Skyrim na PS3?

Serio. Która multiplatforma na PS3 chodziła w rozdzielczości o połowę (a nawet ponad połowę) niższej niż na xboxie? Xbone dochapał się już dwóch - CoD'a i MGS'a, a od premiery minęły ledwo trzy miesiące, więc na tym się raczej nie skończy. Poza tym Skyrim na PS3 to nawet nie chodził w sub HD.

Opublikowano

,Fable,

Sorry, ale ta seria dla mnie już upadła. 3 była beznadziejna a Lionhead chyba zapomniało jak się robi gry, bo naszło mnie ostatnio na zakup Anniversary, sprawdzam recenzje a tu co. Dupa. niech dadzą tę serię innemu studiu, może jeszcze uratują markę.

Polecam reckę.

http://www.youtube.com/watch?v=rZ1Xs-SMlM8#t=0

Opublikowano

Na tą chwile to tak, ale do końca tego roku Xbone straci pozycje lidera jeżeli chodzi o exy i będzie tylko do oglądania TV  :yes:

Jaki gracz moze przejsc obojetnie obok takich tytulow jak Halo, Forza, Quantum Break czy Gears of War ale za to jarac sie Infamous czy The Order?

Opublikowano

aha, no tak, zapomniałem, że rozmawiam z konsolomaniakami, więc mam do czynienia z chorobliwym przeliczaniem wszystkiego na pikselki i procenty

nie wiem w jakiej rozdzielczości działał Skyrim, mam to w du,pie, wiem, że w tym pełnym HD ready (wow, jakie osiągnięcie!) działał tak:

http://www.youtube.com/watch?v=RaeU3DvW5-o

czyli wiadomo, jak to konsolowcy lubią najbardziej, włożyć płytę i grać w pełnym komforcie niczym się nie przejmując

Opublikowano

szczerze to nie przypominam sobie, żebym miał takie lagi u siebie, ale skoro on miał to pewnie wszyscy tak mieli

Opublikowano

Xboty nadal żyją przeszłością, ale co innego im pozostało?

Opublikowano

Jaki gracz moze przejsc obojetnie obok takich tytulow jak Halo, Forza, Quantum Break czy Gears of War ale za to jarac sie Infamous czy The Order?

Ja sie jaram infamous i the order bo wygladaja na solidne produkcje tak samo jak interesuje mnie Quantum Break i moze kolejna czesc Horiozna. 

Jeśli ktoś myśli, że X1 pokona Sony Playstation 4 pod względem exów (pamiętając poprzednią generacje) to... To ja nie wiem :|

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Normalnie, nie lubię samochodówke i nawet jak bym dostał Forzę 6 tydzień przed premierą to bym jej nie odpalił tylko pogonił na alledrogo. podobna sytuacja z Halo, nigdy ta seria mnie nie jarała (uprzedam nastepne pytanie, tak grałem w 1, ODST i Reach) i chyba najlepiej to się bawilem w halo wars :) Wiec wiesz, gusta gusciki.

|dlatego wolę aby w tym roku pojawiło się QB czy już nawet Sunser Overdrove niż kolejne halo.

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.