Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

bluber hipokryta ciśnie w indie gta 5

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja je.be, jak mozna nieogarniac co to remake i remaster ? ...

TLoU na PS4 ? 

shut-up-and-take-my-money-credit-card.jp

Teraz jeszcze poprosze o potwierdzenie rimejku Halo 2 <3

Opublikowano

Nic mnie nie boli w (pipi)e mam te go.wniana konsole dla mainstreamu

za to xboksa bronisz jak częstochowy. jest mniej mainstreamowy od playstation ?

zabij mnie, ale więcej gier indie było na x360 niż na ps3 więc wolałem jego. Teraz jeśli już to wezme PS4, ale nie dla gier pokroju Fifa czy BF.

bluber hipokryta ciśnie w indie gta 5

jest dobrą grą problem officer?

Opublikowano

Kolejny temat o TLOU na PS4 i kolejny raz klapersy przywołują Halo 2 HD, te dwie gry to są KOMPLETNIE INNE przypadki.

Z resztą nie chodzi o remasterowanie gier z PS3, proszę bardzo, ale niech nie żądają pełnej kwoty :F

Opublikowano

ciekaw jestem co wymyslac beda na ps5 - the last of us ultra hd edition? jeszcze jestem ciekaw czy za rok lub dwa jak jakims cudem jednak wypalily by te gogle nie czeka nas kolejna lawina remasterow z obsluga tych okularow 

Opublikowano

ciekaw jestem co wymyslac beda na ps5 - the last of us ultra hd edition?

Dopóki są klienci, wszystko się zgadza.

Opublikowano

Kto weźmie z resztą TLOU na premierę za 60$ to będzie debilem. Tomb Raider po 2 tygodniach można było łyknąć za 30-40$.

Nie tylko Tomb Raidera tak można było łyknąć. Co do ceny TLoU - trzeba poczekać by dowiedzieć się co się pod tym remasterem kryje. Może być albo bardzo dobrze, ale bardzo źle. To wszystko.

Zresztą remaster TLoU za 60 $, to i tak o stówkę taniej niż gra z PSS :D https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/the-last-of-us-%e2%80%93-full-game-with-season-pass/cid=EP9000-NPEA00435_00-TLOUDIG01SEASONP

<jakijajestemfajny>

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ciekaw jestem co wymyslac beda na ps5 - the last of us ultra hd edition?

Dopóki są klienci, wszystko się zgadza.

tym bardziej ze od ery ps3, a tym bardziej ps4 ewentualne remastery na nowsze sprzety bedzie mozna sadzic banalnie prosto bo wszystko juz jest gotowe i wrecz podane na tacy. Co innego remastery z psx - tam sie praktycznie nic nie nadawalo i trzeba bylo wszystko lepic od nowa - stad jak widac jakos ochoczo gier z tamtej ery sie nie przenosi bo to oznacza praktycznie prace jak przy nowym tytule - na szybko przychodzi mi tylko mgs i re na ngc z takich zabiegow

Opublikowano

Kto weźmie z resztą TLOU na premierę za 60$ to będzie debilem. Tomb Raider po 2 tygodniach można było łyknąć za 30-40$.

Jeśli mają być wszystkie dlc to ja nie widze problemu, gorzej jak to bedzie na nasze 60 euro.

Opublikowano

A bierzesz pod uwagę, że ktoś nie jest gimbusem dostającym pieniądze od mamy i te 20$ to nie jest jakaś różnica? A pograć chciałby jak najszybciej?

Opublikowano

Mówi to człowiek, który zrobił szopkę na forum, bo go użytkownik chciał wyruchać na 20 zł.

Opublikowano

Widać lubisz jak Cię ruchają. Ja nie. Nie ma znaczenia za ile

Opublikowano

Czemu jest to śmieszne?

Opublikowano

Śmieszne bo piszesz coś takiego

Widać lubisz jak Cię ruchają.

Jednocześnie chcesz wydać 60$ za gierkę chociaż wiadomo że za 2-3 tygodnie będzie sporo taniej. To ciebie ruchają wydawcy bo masz swoją chcicę i wydajesz więcej na gierkę, choć pewnie nic by te 2-3 tygodnie nie zmieniło, szczególnie jak piszesz że masz pełno zaległości.

Opublikowano

MaZZeo kupiłeś konsolę za ponad 2k z zagranicznej dystrybucji aby pograć w Plants vs Zombies i multi dla 12 osób więc może siarap i kucaj do sonowskiego miecza?

Opublikowano

Kolejny temat o TLOU na PS4 i kolejny raz klapersy przywołują Halo 2 HD, te dwie gry to są KOMPLETNIE INNE przypadki.

Dokladnie.

Glupie klapy nie kapujo ze to sa inne przypadki, w obu TLoU bedzie wygladac lepiej wiec remaster wystarczy :teehee:.

Opublikowano

O obu grach jeszcze nic nie wiadomo tak naprawdę. Bicie piany.

Opublikowano

Smiejecie sie z knacka a tak naprawde wasza roslineczka kontra zombiaczek jest jeszcze gorsze.  Podziekuje zagram sobie na swoim ultra hiper smartfonie sciagajac ja z google play za 4zl ;/ No ale oczywiscie jezeli u Sony jest taka gra to hejt a jak na (pipi) one to cisza tak?? Wolalbym juz tego Knacka 6 razy przejsc. I wy takie gry wliczacie do tych swoich exclusivow xboxowicze? buahahhahahh XD

Opublikowano

widzę nowy zawodnik na arenie

JEDZIESZ ICH SZCZEGÓLNIE RAVEN_RAVEN JAK COŚ BO ON NAJBARDZIEJ KOCHA XBOXA NAWET Z NIM ŚPI MÓWIĘ CI !!!!1111

Opublikowano

Marne prowo.

Opublikowano

Tylko pozazdroscic takiego zawodnika w waszej ekipie  :thumbsup:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.