Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Przecież nie polecę nilkomu androida xd

Syf i bieda

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

(pipi) prawda. Na chwile obecną każdy next gen posiada gry, w które warto zagrać i jak ktoś moze sobie pozwolić to nie widzę sensu siedzenia na ps3/xbox one,

Ja poki co ogralem / gram

Ryse

Killzone

Dead rising 3

Titanfall

Infamous ss

Forza

Resogun

Dead nation

I mam pare zaległości z next genów ktore mam nadziee nadrobie

Nie licząc 2 gier reszty nie byłbym w stanie ograć na starej generacji i z tego co widzę niestety coraz większa jest różnica w graczach bo niektórzy grają w cyferki, a nie którzy po prostu w gry.

Spoko, jeśli gry które podałeś są dla Ciebie warte wydania pieniędzy na konsole to luz. Widzimy się w takim razie przykładowo za te 3 lata, kiedy gier będzie już od zatrzęsienia, wtedy chciałbym żebyś poprawnie napisał chociaż ze dwie nazwy z tych tytułów które wymieniłeś. Dla mnie osobiście bez jakiegoś dużego skoku w postaci fizyki, animacji, AI, grafiki, nie ma mowy o przesiądce na nowe konsole. Z drugiej jednak strony, to 1900 zł za PS4 to i tak grosze, w porównaniu do tego na co ludzie pieniądze wydają.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

Za 3 lata nikt o tych grach nie bedzie pamiętał:) chyba ze wrzuca je w plusie czy tam games with gold

Opublikowano

(pipi) prawda. Na chwile obecną każdy next gen posiada gry, w które warto zagrać i jak ktoś moze sobie pozwolić to nie widzę sensu siedzenia na ps3/xbox one,

Ryse

Killzone

Dead rising 3

Titanfall

Infamous ss

Forza

Resogun

Dead nation

Nie licząc 2 gier reszty nie byłbym w stanie ograć na starej generacji i z tego co widzę niestety coraz większa jest różnica w graczach bo niektórzy grają w cyferki, a nie którzy po prostu w gry.

Botek, a czasami uda się coś dobrze napisać. Jestem pod wrażeniem.

Opublikowano

Za 3 lata nikt o tych grach nie bedzie pamiętał:) chyba ze wrzuca je w plusie czy tam games with gold

Czyli po części przyznajesz, że są to gry słabe, nijakie, nieciekawe, niedopracowane, robione na szybko, żeby czymś zająć tych użytkowników nowych konsol aby nie marudzili, że kupili cegły za 400$? Jest różnica grać w gry, a grać w warte uwagi i czasu gry.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

To pierwsze sie nie zgadza, bo ostatnio ch&ja robia, ale cala reszta :D ...

aG9oMEK_700b_v1.jpg

Opublikowano

Ryse

Killzone

Dead rising 3

Titanfall

Infamous ss

Forza

Resogun

Dead nation

Dokładnie. też posiadam oby dwie konsole nowej generacji i Killzone, DR3, Titanfall (tu akurat gram na PC), Niesławny czy resogun sa na prawdę grami wartymi ogrania. nie żałuję kupna konsol i choć XO na razie się kurzy to wiem, ze przy premierze SO czy QB konsola bedzie się ostro grzała.

Opublikowano

TLoU PS3vsPS4

PVxONzk.jpg

Wiem, ze direct vs yt ale lepiej zeby nie targetowali 60fps'ow tylko bylo stabilne i ultra plynne 60fps'ow od poczatku do konca.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Łał, dodali roślinkę. Bluber approved.

Opublikowano

Oczywiście zdajecie sobie sprawę z tego, że najlepsze exy ma na tę chwilę WiiU? I że to się nie zmieni przez rok, albo i lepiej? Super Mario 3D World, The Legend of Zelda Wind Waker, Pikmin 3, Lego City Undercover, New Super Mario Bros U, New Luigi U, Donkey Kong Tropical Freeze, The Wonderfull 101. Do tego najlepsza, definitywna wersja Rayman Legends, a za chwilę Mario Kart 8. Trzeba być megaklapkiem, albo superbotem, żeby kupić PS4 lub Xbone teraz zamiast WiiU.

Opublikowano

Kamienie obrosly trawa. (pipi)a, jest moc.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@Greg pograsz w next gen fife czy bfa na Wiiu? No właśnie.

Opublikowano

Oczywiście zdajecie sobie sprawę z tego, że najlepsze exy ma na tę chwilę WiiU? I że to się nie zmieni przez rok, albo i lepiej? Super Mario 3D World, The Legend of Zelda Wind Waker, Pikmin 3, Lego City Undercover, New Super Mario Bros U, New Luigi U, Donkey Kong Tropical Freeze, The Wonderfull 101. Do tego najlepsza, definitywna wersja Rayman Legends, a za chwilę Mario Kart 8. Trzeba być megaklapkiem, albo superbotem, żeby kupić PS4 lub Xbone teraz zamiast WiiU.

A ten dalej w swoim świecie.

btw

w Sony tak dużo ludzi już zwolnili że nie ma komu robić gier i nawet w trailerach zamiast gameplayu są napisy na czarnym tle.

Opublikowano

Kamienie obrosly trawa. (pipi)a, jest moc.

Pjerdyliard teraflopa #nadkonsola!

Opublikowano

Słyszycie dudnienie? Biegnie Iras.

Opublikowano

Serio ktoś kupuje next gena dla fify albo bfa.

Opublikowano

Yahoo Games mnie rozyebało. xD

@ragus

Hahahahhahaha.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No a nie :teehee: to po co innego? Dla indyków czy obietnic w postaci plotek albo gifow?

Opublikowano

380 zl za BFa na PS4. W takich czasach zyjemy...

Opublikowano

No a nie :teehee: to po co innego? Dla indyków czy obietnic w postaci plotek albo gifow?

według grega lepiej kupić sprzęt równie mocny co past-geny i 2 razy od nich droższy z ułamkiem biblioteki którą oferują X360/PS3

Opublikowano

według grega lepiej kupić sprzęt równie mocny co past-geny i 2 razy od nich droższy z ułamkiem biblioteki którą oferują X360/PS3

Lepiej grać kilka razy w to samo na past genach, albo w nic na current genach niż upodlić się kupując Nintendo :lol:

Jeżeli twierdzisz, że WiiU jest równie mocny co PS3/X360 to chyba nie widziałeś nic na tę konsolę.

Opublikowano

Pamiętacie te gadki o 1 milionie preorderów Infamousa?

Infamous : Second Son amasses 1 million pre-orders globally. Digital numbers revealed
We all expected Infamous : Second Son to be massive in terms of sales, but never did we expect the game to have the highest amount of pre-orders for any next-gen game. Courtesy of our close amigo at SCE, as of March 18,2014, the game has 1 million pre-orders globally. This is the first time pre-orders for any next-gen game has reached a million before release. Below is the breakdown for the pre-orders of the game :

North America : 417,000

PAL/Europe  ~326,000 .

~100,000 pre-orders for the PS4-Infamous bundle.

~190,000 digital pre-orders

WIECEJ NIŻ MESJASZ TLOU

tymczasem gra po 9 dniach sprzedała się... w milionie

Global sales of Infamous: Second Son exceeded over 1 million copies within the first nine days following launch, information released by Sony Computer Entertainment Australia has revealed.

Surpassing 1 million units in just over a week makes Second Son the fastest-selling instalment in the Infamous series.

http://uk.ign.com/articles/2014/04/10/infamous-second-son-sold-over-1-million-copies-in-nine-days

jak zwykle kłamliwe Sony :)

Opublikowano

Pamiętacie te gadki o 1 milionie preorderów Infamousa?

Infamous : Second Son amasses 1 million pre-orders globally. Digital numbers revealed

We all expected Infamous : Second Son to be massive in terms of sales, but never did we expect the game to have the highest amount of pre-orders for any next-gen game. Courtesy of our close amigo at SCE, as of March 18,2014, the game has 1 million pre-orders globally. This is the first time pre-orders for any next-gen game has reached a million before release. Below is the breakdown for the pre-orders of the game :

North America : 417,000

PAL/Europe  ~326,000 .

~100,000 pre-orders for the PS4-Infamous bundle.

~190,000 digital pre-orders

WIECEJ NIŻ MESJASZ TLOU

tymczasem gra po 9 dniach sprzedała się... w milionie

Global sales of Infamous: Second Son exceeded over 1 million copies within the first nine days following launch, information released by Sony Computer Entertainment Australia has revealed.

Surpassing 1 million units in just over a week makes Second Son the fastest-selling instalment in the Infamous series.

http://uk.ign.com/articles/2014/04/10/infamous-second-son-sold-over-1-million-copies-in-nine-days

jak zwykle kłamliwe Sony :)

Preordery wliczały wersje Cyfrowa

Ta sprzedaz tyczy sie pudełek

Bocie....

Opublikowano

Różnica jest mała, już nie gadaj Greg. Jedynie Mario Karta 8 i nowego Smasha ciężko by było zrobić na ps3/360, biorac zwłaszcza pod uwagę to, że obie gry chodzą w 60 fpsach.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.