Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nier i Ni no kuni najlepsze jrpg tej generacji. Reszta do pieca. No Lost Odysey spoko jeszcze.

A genialne oceniane Xenoblade? A, nie jest na plejstejszyn, więc nie istnieje

No patrz Lost Odysey tez nie jest i jest jednym z najlepszych jrpg generacji.

A co z tym Xenoblade? Do pieca też?

Opublikowano

Tylko, że nasze pif paf jest najlepsze w swojej kategorii. 85% gier AAA naśladuje nasze girsy i jeszcze robi to źle.

Oczywiście Uncharted 2 ukonczyłeś, więc wiesz co mówisz poprzez słowo "zrealizowany", c'nie?

A ja tam Girsy szanuje, ale stawianie ich kampanii ponad SOTC, czy TLOU, albo - już tak bardziej neutralnie; Silent Hill 2 i Okami to chyba nie ten poziom doznań, he? Albo może jednak nie odpowiadaj.

Boże jaki Ty jesteś głupi. Gears of War tak na dobre wprowadziło system chowanie się za osłonami. Jest to jedyna seria gier, gdzie system ten jest tak soczysty, dający rewelacyjną zabawę. Każda inna gra, który ten system powiela, robi to znacznie gorzej. To od girsów się wszystko zaczęło. Ta gra dała coś, co później oglądałeś w innych nudnych szuterach ostatniej generacji. Max Payne 3 był wielokrotnie krytykowany za to, że stawia na szybką i agresywną zabawę niż na nudną rozgrywkę w chowanego. Tak bardzo się ten system przyjął. A Ty mi o kampanii SOTC.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

Uncharted byłoby znacznie lepsze bez tych bezsensownych strzelanin. W Tomb Raiderze jest tego znacznie mniej i bardzo pozytywnie wpływa to na grę.

Opublikowano

No ja wciąż ryje z marianowego:

No, wypisz, wymaluj Twoje Uncharted. Pif-paf srututututu i na dodatek c(pipi) zrealizowane.

Bo w chvj widać że nie grał, tudzież spędził spadem max 2h, skoro robi porównanie action-adventure do shootera TPP. 

A GoW szanuje bardzo. Gdyby nie to że muszę teraz cebulaczyć, to kupiłbym dla ich trylogii x-klocka oraz dla Alan Wake i multi Halo 3.

GoW ulepszył i wprowadził na salony to co już było parę lat wcześniej. I tyle.

Opublikowano

Max Payne 3 był wielokrotnie krytykowany za to, że stawia na szybką i agresywną zabawę niż na nudną rozgrywkę w chowanego.

co ? gdzie był za takie coś krytykowany ?

a nie, dobra - "uncharted chuyowo zrealizowane". już o nic nie pytam

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Max Payne 3 był wielokrotnie krytykowany za to, że stawia na szybką i agresywną zabawę niż na nudną rozgrywkę w chowanego.

Na forum może nie. Ale jak przeczytasz niektóre recenzje portali mainstreamowych, to znajdziesz takie zarzuty. Zresztą, za doskonały ragdoll też gra obrywała( na GOL-u)

Opublikowano

Młot na bota z ręki bota.  

Przeszedłem i jestem zachwycony. Od razu zaczynam drugi raz i zbieram wszystkie skarby, może nawet o platynkę się pokuszę a przynajmniej o większość trofików. Kapiszony, skrypty, samograj i w ogóle, ale gaddemyt, jak w to się przyjemnie pyka. A grafika to po prostu mistrzostwo świata, ja pc mustard race 1080p/60fps chylę czoło nad tym, co ND wyprawiło z PS3. Chyba pierwsza duża gierka na wyłączność, dla której mogę powiedzieć, że warto było wziąć PS3  :) (choć powodów do zakupu było jeszcze kilka).

BTW jedynka mi średnio podeszła, a prawie  do połowy gry praktycznie byłem gotowy rzucić grę w kąt.

Uncharted 2 - duża, duża poprawa względem pierwszej części. Przede wszystkim gunplay jest lepszy. Nie umiem dokładnie wskazać co się zmieniło (nie grałem w te części od razu po sobie), ale dopracowano walki i tym razem są po prostu dobre i sprawiają radochę. Właściwie tutaj wymiana ognia nie przeszkadzała mi tylko prócz kilku IMO za dużych aren, gdzie przeciwników jest śmiesznie dużo i nużące się w pewnym momencie robi już to strzelanie, a także prócz końcówki gry, a to z powodu

wprowadzenia przeciwników, którzy prócz ogromnej ilości HP nie wnoszą nic do samej gry, moim zdaniem taki zabieg nie jest najlepszy.

Eksploracja i skakanie też na ogromny plus, widoczki i lokacje są obłędne, oprócz początkowej dżungli, która już po jedynce mi się trochę przejadła, to cała gra jest pełna przepięknych i malowniczych lokacji, które cieszą oko. Grafika powala, po prostu. Fabuła jest lekka i przyjemna, z kilkoma fajnymi zwrotami akcji, postacie znane i lubiane. Dźwięk to absolutne mistrzostwo świata, zarówno muzyka jak i voice-acting. Przyczepić mógłbym się tylko do samograjowości, która czasami przejawia się tym, że gra lepiej chce wiedzieć ode mnie co mam zamiar zrobić i albo Drake szybuje nienaturalnie daleko do obranej półki albo wręcz przeciwnie, skacząc prosto na linę on się jej nie chwyci bądź przy wspinaczce gra obiera inne kierunki niż faktycznie wskazujemy, byleby odjąć nam problemów. Ale nie przeszkadza to jakoś okrutnie, taka już specyfika tej serii.

Ostatecznie: 9-/10 z małą adnotacją: nie ma tutaj żadnej rewolucji ani gra nie jest aspiruje do bycia czymś mega ambitnym, jest to po prostu po mistrzowsku wykonany przyjemny kawałek kodu, który dobrze się ogląda, fajnie poskakać i postrzelać, ale to nie jest najwyższa liga gierek, lecz jedna pod nią. Powinno być 8+, ale fantastyczne wykonanie gry i dopracowanie nie pozwalają mi zejść poniżej 9.

"Chvjowo zrealizowana". 

xDDD

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Na forum może nie. Ale jak przeczytasz niektóre recenzje portali mainstreamowych, to znajdziesz takie zarzuty. Zresztą, za doskonały ragdoll też gra obrywała( na GOL-u)

tak swoją drogą, to MP3 jest kwintesencją cinematic experience, które tak zwzięcie hejtujesz. jest bardziej cinematic od uncharted, a bardziej jest już chyba tylko beyond. śmieszna sprawa.

Opublikowano

Btw. co złego jest w twierdzeniu, że generacja PS3/X360/Wii podobała mi się najbardziej?

Opublikowano

Girski lol.

Opublikowano

Jest i Irasek ze swoją prehistorią.

Opublikowano

Trochę to dołujące jak pokolenie graczu urodzone w latach 70'-90' ustąpi pola młodszym z których większość 

Już 3 tysiące lat temu mówiono, że,, dzisiejsza młodzież nie niesie sobą żadnych wartości, nie szanuje tradycji i nic wartościowego nie stworzy "

Greccy i rzymscy pisarze lali wiadra łez na tych samych ludzi, którzy  później stworzyli Imperium Rzymskie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ogólny regres gameplay'u, a nawet całych gatunków. Radę dało właściwie tylko sieciowe multi (Halo 3/ Resistance1/ KZ2, GOW/ TLOU, Forza/ GTA, arcade racery) oraz ambitne FPS'y, których większość dostępna była tylko PC. Gdyby Half Life 2, Fallout 3, BioShock, Deus Ex wyszły w czasach świetności ps2 zwyczajnie by na niego nie trafiły, tudzież wyglądały by porównywalnie dużo gorzej. Oczywiście są wyjątki i wśród TPP jak TLOU, RDR, Batmany, ale to kropla w morzu ścierwa spod znaku tasiemców UBi, EA, czy Activision. 

@ Messer

Pocieszam się że ich też to czeka.  8)

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Uncharted byłoby znacznie lepsze bez tych bezsensownych strzelanin. W Tomb Raiderze jest tego znacznie mniej i bardzo pozytywnie wpływa to na grę.

Znacznie mniej? Właśnie sobie sprawdzam swoje statystyki z TR i wychodzi na to, że zabiłem 430 przeciwników w singlu. Nie mam jak sprawdzić statystyk z Uncharted, bo przechodziłem po kilka razy i się sumowały, ale raczej sporej różnicy nie ma.

EDIT: Błąd. Poszperałem w necie i jednak miałeś rację, różnica jest znaczna. Znalazłem staty jednej osoby z U2 - 1000 zabitych :teehee:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

@ Messer

Pocieszam się że ich też to czeka.  8)

Głos wołającego na pustyni, nic więcej.

Opublikowano

Wiem ;/

Hehehe, każdemu z nas pewnego pięknego dnia przygra to arcydzieło

http://www.youtube.com/watch?v=imeMFLt_eyk

Opublikowano

Pograłem w Killer Instinct i fajna gra na nie odpowiedniej konsoli, ani w to się na gałce nie da grać ani na krzyżaku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.