Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

z tego co widziałem na jutubie i co milan pisał to beyond ma gorszy scenariusz niż The Journey.

jest sporo racji w napastliwej delirce milana, ale ogólnie przesadza. są tam zarówno beznadziejne motywy, ale i zayebiste, jak motywy z bezdomnymi (nawiązanie do fahrenheita). końcówka śle mind fucki na przemian z żenadą. ogólnie mam mieszane uczucia, ale jeśli podsumować scenariusz, to nie jest on udany.

tak czy sr,ak filmo-gry od kejdża grają na emocjach jak mało co, a poziom przejmowania się losem bohaterów skacze na wysokie pułapy

Bo seria Killzone ma np. super fabułę, ale scenariusz dobry miało tylko Killzone 2

jedynka miała lepszy

Slasher to DMC , NG czy też Bayo ale GoW

spokojnie można podciągać gowa pod slaszera 

Edytowane przez Kazub

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

God Of War 3 w kategorii slasher.  :whistling:

Slasher to DMC , NG czy też Bayo ale GoW :empathy3:

To co to kurfa je jak nie slasher?

God-of-war-3-PS3-03.jpg

kratos-vs-kronos.jpg

Stategia ekonomiczno-przemysłowa? -_-7 

Opublikowano

Jakies action adventure albo inne cinematic experiences...

Opublikowano

gra z kategorii "chu.j nie slasher"

Opublikowano

Jakies action adventure albo inne cinematic experiences...

Powiedział Pan Nie Grałem Ale Wiem Lepiej.

Opublikowano

Akurat w GoWa gralem :P Fajny slasher  :whistling:

Opublikowano

God of war to przede wszystkim nudna gra z prostackim systemem walki i najgorszym protagonista evaaah

Opublikowano

No dobrze, dobrze. Ale czym takim odbiega GOW pod tym względem od np. tego gatunku, skoro i tu i tam 95% czasu gry polega na walkach 1 przeciwko dziesiątkom/ potężnym sub-bosssom, sporadycznym zagadkom oraz skakaniu? 

Opublikowano

Nobody chyba za powaznie bierzesz te posty :P

Opublikowano

Cod 2014 pierwszy obrazek

cod-sledgehammer-ignpng-a29997_610w.png

During its Game Developers C onference 2014 panel, Quest for Quality: Maximizing the Relationship Between Creative and Production, Sledgehammer Games revealed an image showing in-game character models for the next Call of Duty.

Sledgehammer's Call of Duty, which will release this fall, has been in development for nearly three years as part the new development cycle for the series.

The unannounced title will be "next-gen first," according to publisher Activision.

uk.ign.com/articles/2014/04/22/call-of-duty-2014-first-image-revealed?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Nie zależy mi dziś aby być wyluzowanym. 

Opublikowano

No dobrze, dobrze. Ale czym takim odbiega GOW pod tym względem od np. tego gatunku, skoro i tu i tam 95% czasu gry polega na walkach 1 przeciwko dziesiątkom/ potężnym sub-bosssom, sporadycznym zagadkom oraz skakaniu? 

kwadrat kwadrat kwadrat trójkąt

trójkąt trójkąt kwadrat

Głównie tym odbiega. Oczywiście, że GoW jest slasherem, ale jest to slasher z ubogim systemem walki, nie stojącym nawet przy grach np. Platinum

Opublikowano

Nie zależy mi dziś aby być wyluzowanym. 

No to dyskutujemy!

tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

xbociarnia, ja nie wiem jak wy sie możecie w ogóle przyznawac do swojego szefa Mazeło, który twierdzi że Arkham City gó.wno, a Titanfall goty XDDD

Opublikowano

kwadrat kwadrat kwadrat trójkąt

trójkąt trójkąt kwadrat

Głównie tym odbiega. Oczywiście, że GoW jest slasherem, ale jest to slasher z ubogim systemem walki, nie stojącym nawet przy grach np. Platinum

- a kwadrat, trójkąt, kwadrat?

- L1/R1 + 3x trójkąt, 

- wymiennie stosowane czary

- kilka rodzajów broni używanych w jednocześnie

Widać że grałeś poniżej hard z włączonym hubem. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie widziałeś jak gram - nie oceniaj.

Opublikowano

No akurat w Ascensionie poprawili nieco to, choć co prawda to prawda - obrotowe ostrza 360 stopni + dmg na odległość to za duży handicap.

Opublikowano

Mówiłem, że blacharnia to największa zaraza. To większy problem niż casuale i entuzjaści tabletów.

Powiedział Xbot xD
@exact mówisz, że beka z botkow a zaraz wspominasz o Dc na e3 lol to jest niezła ironia. Do tego przytakujesz observerowi o idiotach grających w coda a co tam w twoim psn cardzie? Cod pies xD no i ten tekst o książkach mnie zabił. Ale fakt Mazzeo nie szanuje pana tadeusza, tepy xbot z niego musi być cnie.

A co ma beka z botkow do wiekszej ilosci exow na PS4? Nie rozumiem.... DC wyjdzie w tym roku i o 24p piwa moge sie zalozyc.

Co ma tez pasja do grania z gimbami ktorych interesuje tylko Xbox bundle z Codem?

Gralem w kazdego CODa czemu mialbym nie zagrac i w najnowszego? W szczegolnosci ze moglem go sobie przeniesc na PS4, a po dzis dzien zagrywalem sie w ostatniego dobrego CoDa dla mnie czyli MW2.Dodatkowo nie przekresla to innych dobrych gier, zreszta ja to jestem typowo racingowo/pif paf/ movie experience gracz, na ambitniejsze tytuly czasu juz nie ma....

Uzyj swojej czachy do patrzenia na pewne zdania z szerszej perespektywy niz tylko w odniesieniu do jednej osoby.

Opublikowano

to że kwadrat kwadrat trójkąt jest lekarstwem na prawie wszystko, nie oznacza, że nie ma się czym bawić. pierwszego ninje też można przechodzić jednym atakiem. czyli co, prostacki ?

system gowa jest mniej skomplikowany, niż we flagowych, gatunkowych slasherach, ale nie jast prostacki

ogólnie beka z tych, co nie tykali gowów powyżej trudności normal 

Opublikowano

Spec od konsolowych gier się odezwal :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pewnie w 6. Gow, gow 2, gow na psp, drugi gow na psp, gow 3, gow a

Opublikowano

Pewnie w 6. Gow, gow 2, gow na psp, drugi gow na psp, gow 3, gow a

I Heavenly Sword. Nie zapomnijcie o Heavenly Sword. Czemu każdy zapomina o Heavenly Sword.

Opublikowano

ale można już powoli wyciągać wniosek, że prawilnie rozbudowane slashery robią tylko japońce. w zasadzie to wszystkie gry, gdzie trzeba czymś bić. weźmy takie zręcznościowe rpgi - obliwiony próbowały, wieśki próbowały, ale dopiero soulsy pokazały, jak należy machać mieczem. japończycy są też specami od robienia bossów po dziś dzień. 

no ale japonia sie skończyła, wciskam przyciska w assassins creed i walcze !!! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.