Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

I tak na marginesie, kolejny raz kręcisz - Forza na X360, 11 mln? Dobre sobie. VGC, z którego wyciągasz liczby pokazuje 13,5 mln bez Horizon.

Zabawne u mnie ukazuje: F3 - 5.4. F4 - 4.19, F:H - 1.69. 

http://www.vgchartz.com/game/30434/forza-motorsport-3/

Zabawne: Forza Motorsport ma 3 części na X360...

No k@@@@ niech go już ktoś zbanuje za głupotę, zasłużył.

No K$#@! odwalcie się już od pierdół. Sprzedaż GT jest wyższa od Forzy? Jest? Wystarczy. Jak ja popełnię błąd, to spawdzę ponownie, reflektuję się i przepraszam. Jak wam udowodnić że (pipi)cie nieprawdę (udawanie że nie ma na ps3 dobrego multi, czy co-opa, albo ambitnych/ rzadkich producji) - cisza. 

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 625,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Kłamie, kręci i jeszcze pretensje ma, że ktoś mu to wytyka XD

Opublikowano

Suche liczby nie klamia, GT sprzedalo sie lepiej niz Forza. Forza od jakiegos MS ktory osmiela sie wchodzic do swiata konsol ze swoim pudeleczkiem i niszczyc porzadek swiata ustanowiony przez Sony.

GT to jedna z tych serii (podobnie jak God of War) ktora pamieta sie jeszcze z czasow PS2 i trzeba szanowac. No ale Japonczycy sie pogubili na PS3, a Kratos wybil juz caly olimp. Sony zostaje ND ze swietna seria Uncharted i genialnym TLoU. Byla mowa o jakis nowych IP ale narazie cisza. Nawet nie umia zrobic prostej samochodowki i kaza mi czekac rok dluzej :(

Zeby sie nie okazalo ze juz za kilka lat dostaniemy kolejnego, nudnego jak flaki z olejem, Killzone a panowie od Shellshocka to jedno z najbardziej produktywnych studiow 1st party  :turned:

Opublikowano

Smutny fakt ale support GT6 olano ze względu na pojawienie się w tym samym mies. ps4, a fani GT5 jeśli nie myśleli wtedy o przesiadce, to byli zrażeni nierównością "piątki", pomimo ulepszenia model jazdy, czy dodananiu zmiennych warunków pogodowych oraz dnia. Ogromny fail.

Z Kratosem sprawa jest taka że zwyczajnie został już wyeksploatowany do granic możliwości, a ratunkiem może być już tylko nowy bohater, lub/ oraz mitologia skandynawska. 

Btw GT, podobnie jak Wipeout i Twisted Metal którego szefem był twórca GoW1 pamietają czasy psx'a.

Opublikowano

GoW1 pamieta czasy PSXa ?

EDIT: 

Moj blad, niedoczytalem ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Cyferki nie sa twoja mocna strona nobody xD

Czytanie ze zrozumieniem nie jest mocną stroną Insa xD

...Wipeout i Twisted Metal którego szefem był twórca GoW1 pamietają czasy psx'a.

Ech.

E: Spoko. Nie pierwszy, nie ostatni.  8) 

Opublikowano

Smutny fakt ale support GT6 olano ze względu na pojawienie się w tym samym mies. ps4, a fani GT5 jeśli nie myśleli wtedy o przesiadce, to byli zrażeni nierównością "piątki", pomimo ulepszenia model jazdy, czy dodananiu zmiennych warunków pogodowych oraz dnia. Ogromny fail.

Z Kratosem sprawa jest taka że zwyczajnie został już wyeksploatowany do granic możliwości, a ratunkiem może być już tylko nowy bohater, lub/ oraz mitologia skandynawska. 

Btw GT, podobnie jak Wipeout i Twisted Metal którego szefem był twórca GoW1 pamietają czasy psx'a.

GoW w klimatach trylogii skandynawskiej  :blush:

Opublikowano

Cyferki nie sa twoja mocna strona nobody xD

Czytanie ze zrozumieniem nie jest mocną stroną Insa xD

...Wipeout i Twisted Metal którego szefem był twórca GoW1 pamietają czasy psx'a.

Ech.

E: Spoko. Nie pierwszy, nie ostatni.  8) 

Tyle faili dzis miales, ze widzac GoW1 i PSX odrazu zalozylem, ze kolejna bzdure napisales ;]

Opublikowano

@ Ins

Miałem jeden poważny z Trialsem bom zamiast wyguglować Trials Evolution ps3 review, wpisałem "ps" , a yebane google zapodało link do Trials Evolution pc review, na co nie zwróciłem uwagi.  :blush:

Tobie powinno być bardziej wstyd za szkalowanie marki Sony i sprzedaży jej eksów.  <_<

@ MaZZeuszu nie da się czytać głupot typu:

1. "Eksy Sony nikogo"

2. " Gra XYZ to szrot", a jak idzie spytać czemu; "grałem 1h w jeden tryb""

3. "Nie ma dobrego multi/co-op'a na ps3" 

4. "Uncharted ma dobre multi? :D"

5. Okami, SOTC, gry jrpg -  szroty

6. Uncharted 2 - choojowo zrealizowana gra.

A jednak Wy wciąż to robicie. 

Btw, ile to już razy doceniałem trylogię Gears, przyznawałem wyższość systemu walki DMC i NG, stawiałem znak równości między GT6 i Forzą 4, a nawet uznawałem wyższość multi Halo3 nad Killzone 2&3 - stawiając ją subiektywnie niżej tylko ze względu na bliższy mi flow rozgrywki oraz klimat? 

Opublikowano

jaka beka z xbotów, nie dość że ms dał dupy z xbone i x360, z grami również, i ogólnie są gdzieś pochowani po tematach jednocześnie siedząc tutaj cicho, niszczeni cały czas pociskami z napisem sony, to jak wywąchają okazję do rzucenia się na pojedynczego, bezbronnego, popisującego sobie klapka w temacie czyli nobody, to zlatują sie jak muchy do gówna i myślą że odnieśli sukces wytykając mu jakieś drobne gafy, ogólnie myśląc że zniszczyli potęgę sony, jednocześnie trzepiąc niemca w geście triumfu, nawet nie wiecie jaką ja mam z was beke to głowa mała :teehee:

Edytowane przez mersi

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Daj spokój nobody, nie ma sensu dyskutować z xbotami gdyż stracili kontakt z rzeczywistością po porażce xboxa one. Gdyby rynek konsolowy wyglądał tak jak opisują go mazzeo, donsterydo, raven to xbox 360 właśnie przekraczałby sprzedaż 200 milionów a  xbox one 15 milionów. Na szczęście xszrot to ostatnia konsola nieudacznikó z microsoftu i za góra pięć lat nie będziemy musieli męczyć się z pseudo graczami konsolowymi dla których liczy się tylko pif paf.

Opublikowano

@nikt

co z tego, skoro nie wiadomo, ile z tego oglądałeś na yt ("ja przynajmniej oglądam, nie jak niektórzy"), a ile faktycznie grales. Jeżeli sam nie przeciąłes locusta piłą, to co o girsach możesz pisać. Sory ale to niewiemalewypowiemsię

Opublikowano

@ Grzegorzo

Grałem 2h na PC w jedynkę. Podoba mi się klimat. Grałem też kiedyś w multi GOW2 u ziomka, ale zbyt mało bym mógł się wypowiedzieć, sporo za to słyszałem o szitach z glitchami, złym balansem związanym z obrzynami itp. Jakiś czas temu miałem z MaZZeo dysputę o multi U3 vs GOW3. Nie przeczę że GOW ma lepszy balans, oraz bez wątpienia najlepszy tryb hordy ever, ale pokaż mi które inne multi TPP pozwala na wykonywanie takich kocich ruchów:

?

Dodam że grałem przeciwko obu tym kolesiom parokrotnie w matchmakingu i naprawdę cholernie trudno było ich sprzątnąć w otwartym face to face. Poza tym i tak wszystko skradło ostatnio multi TLOU. To mój typ rozgrywki nr 1. Czegoś takiego na konsolach zwyczajnie jeszcze nie było. Polecam zwłaszcza tryb Capture The Ledder. 

Gdyby nie to że mam teraz ważniejsze wydatki niż gry sam kupiłbym klocka dla tej trylogii, Alan Wake, HL2 w orange boxie, oraz multi Halo 3. I w sumie tylko dla nich, bo reszta mi wisi.

Opublikowano

Polecam zwłaszcza tryb Capture The Ladder

fixed

Opublikowano

@ Grzegorzo

Grałem 2h na PC w jedynkę. Podoba mi się klimat. Grałem też kiedyś w multi GOW2 u ziomka, ale zbyt mało bym mógł się wypowiedzieć, sporo za to słyszałem o szitach z glitchami, złym balansem związanym z obrzynami itp. Jakiś czas temu miałem z MaZZeo dysputę o multi U3 vs GOW3. Nie przeczę że GOW ma lepszy balans, oraz bez wątpienia najlepszy tryb hordy ever, ale pokaż mi które inne multi TPP pozwala na wykonywanie takich kocich ruchów:

?

Dodam że grałem przeciwko obu tym kolesiom parokrotnie w matchmakingu i naprawdę cholernie trudno było ich sprzątnąć w otwartym face to face. Poza tym i tak wszystko skradło ostatnio multi TLOU. To mój typ rozgrywki nr 1. Czegoś takiego na konsolach zwyczajnie jeszcze nie było. Polecam zwłaszcza tryb Capture The Ledder.

Chyba Capture the Ladder xD

Opublikowano

Wiem, podpuszczam.  8) Żadnego przechwytywania drabin w nim niestety nie ma. 

Opublikowano

@ hav3n

GT Prologue - 4.15.  :whistling:

Jak zwykle koniec końców bijecie się o detaliki.  :pinch:

Platne demko sprzedalo sie dwa razy lepiej niz GT6. Na 80mln konsol. Najlepsza samochodowka na najlepsza konsole w najlepszym roku. Jeszcze jakies sukcesy?

Jak niskie trzeba miec IQ by pisac takie bzdury, demo GT wprowadzilo wiecej urozmaiceń wzgledem czesci 4 i ogolnego pojecia racerow niz wszystkie exy razem wziete jakie wyszly obecnie na Xbox One.

Wynik zasluzony, GT5 wynik wyhajpowany, wynik GT6 nie pogrywajcie sobie z nami skur..wysyny.

Opublikowano

Niskie iq, wyzywanie od debili klapeczki nerwowe sie robią.

Opublikowano

eX4cT- jak FM5? Miały być porównania do poprzednich odsłon. 

Opublikowano

Jak grales to co innego, sory. Aczkolwiek wg mnie trójka ma najlepsze multi z całej trylogii, głównie ze względu jakość (na prywacie miód malina zero lagow). Z resztą do teraz sporo ludzi gra

Opublikowano

Jedynka najlepsze multi, najlepszy klimat jedyny minus to lagi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.