Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

aż dziwne że nikt nie pisze jeszcze o tym, microsoft kupił nokie i od teraz te telefony będą się nazywać microsoft mobile, chwila szczęścia dla botów

Microsoft kupił Nokię chyba z rok temu.

ale dopiero w marcu tego roku dopięli wszystko na ostatni guzik, i oficjalnie mogą sie tym przechwalać, wcześniej jakoś nikt o tym za bardzo nie słyszał

Edytowane przez mersi

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

no nie wiem czy kupiłbym od sony mieszkanie, #thisiswaiting, #soon, itp twitty przez kolejne miechy w oczekiwaniu na własne 4 kąty... 

#Sonyhasnomieszkania

Opublikowano

aż dziwne że nikt nie pisze jeszcze o tym, microsoft kupił nokie i od teraz te telefony będą się nazywać microsoft mobile, chwila szczęścia dla botów

ale dopiero w marcu tego roku dopięli wszystko na ostatni guzik, i oficjalnie mogą sie tym przechwalać, wcześniej jakoś nikt o tym za bardzo nie słyszał

Jak nikt o tym nie słyszał skoro wiadomo o tym od roku :P

Opublikowano

Jak nikt o tym nie słyszał skoro wiadomo o tym od roku :P

Dopiero dzisiaj dali newsa na ppe to skad mial chlopak wiedziec?

Opublikowano

dałem wam powód do trzepania gruchy, a nawet tym gardzicie, jakie smutne musi być życie xbota :confused:

poza tym chyba dobrze że sie o tym wspomina, następne smartfony mają już mieć nową nazwę, a pewnie co niektórzy by się dalej zastanawiali skąd sie wzięła taka cebulowa nazwa

Edytowane przez mersi

Opublikowano

dałem wam powód do trzepania gruchy, a nawet tym gardzicie, jakie smutne musi być życie xbota :confused:

Smutne to jest to, ze nie wiesz co sie na swiecie dzieje. 

Polecam:

http://www.bloomberg.com/

http://www.cnn.com/

http://www.reuters.com/

http://online.wsj.com/home-page

Codzienna lektura to podstawa (w weekend mozesz sobie odpuscic)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zeratul jak bym zarabiał 12k funtów w miesiąc ta wątpię żebym miał czas na co innego jak kokaina i luksusowe prostytutki :confused: Więc domysl się

No ale to 12k PLN sie chwalisz? Przed 14 latkami chcesz zaszpanowac? Na kim chciales wrazenie wywrzec? Wstyd, porazka i kompromitacja... 

Słuchajno no xbotowy bezkebku z kryzysem wieku średniego - bo widzę, że mylisz pojęcia i coś mi się wydaje, że się rozbrykało stadko. Zrobię tu porządki, rozwieje wasze mżonki. Jesteście tak potrzebni jak ziemniaczane stonki.

Cokolwiek nie napiszesz, czegokolwiek nie zrobisz, jakkolwiek rzeczy nie nazwiesz szlachta Playstation lepiej zarabia od cygańskich xbotów, jesteśmy mądrzejsi, mamy większe mięśnie (hi Yeti), jesteśmy inteligentniejsi, znamy lepiej rynek konsol (hi Mendrek) i przede wszystkich - ruchamy to na co mamy ochotę i tam gdzie mamy na to ochotę (hi boroboro). Jednym słowem - klasa Sony wyrywa życie. 

Xbox - meh, 4 literki smutnego końca marki, która kiedyś tam otarła się o popularność, dała milionom ludzi żmudną nadzieję na lepsze jutro po czym wywaliła korporacyjną kiełbasę do ssania i smutni chapiecie ją po same jelita. Sony może wypuścić słabo wyglądającą konsolę, z kiepskiego materiału, drogą, słabo dostępną, z z(pipi)anymi analogami, psującymi się padami, wieszającym się systemem i dupnym rozłożeniem przycisków na padzie (pozdro za pomysły z rozmieszczeniem Options i Share), a i tak wszyscy będą ją nadal kupować bo ma lepsze exy, lepiej wyglądające multiplatformy i stanowi esencję elektronicznej rozrywki bez zbędnych Kinektów i innych wirtualnych popierdółek. Serio xboty, ogarnijcie się. Pamiętam tutaj te spusty jak zbliżał się TITANFALL - "uomatko z córko co za ex, to będzie masakra, XOne kontratakuje, koniec marki Playstation, Sony bankrutem". I tak dostaliśmy tendencyjne multi dla 12 graczy (lol) bez zniszczeń praktycznie na silniku CODa, w którym to okrutnie świetnym multi rzadko kto gra powyżej 150 godzin. XBOX SYSTEM SELLER jak cholera. Co poza tym? A no tak mamy PlantsvsZombies i UWAGA nadchodzi właśnie DRUGA gra w FHD na Xa czyli Kinektowe #nikogo. To wszystko polane sosem multiplatform w 720p i dławiącym się framerate, ceną powyżej 2000zł i olaniem naszego kraju w kwestii premiery. Przyznaję - M$ ma jaja

Kiedy jechałem tu X360 pokazywałeś mi fucka przez szybę
Zabawny fuckup, po paru latach mi machasz; papamobile
Japa debile, to ja płatny killer, możesz nazywać mnie "Hitman"
Chwilę... Musisz mieć ch,uja w uszach, jeśli nie buja cię inFamous rurki Streetwear

bitch
Opublikowano

Taka szlachta ze czekancie na gry z plusa jak rumun na przystanku PKS na kilka groszy na wino.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Xbociki się kłócą i we łzach grają kolejny meczyk w TF, a szlachta Plejstejszancka na początku maja dostanie kolejnego exa, tym razem Sportsfriends. Jak widać na trailerze, szykuje się znakomite party game, co by szlachta przy butelce winka w gronie najlepszych przyjaciół po wycieczce jachtem oddali się jakościowej zabawie. Na Xboxie by to nie przeszło, od razu każdy by narzekał na brak online oraz brak cięcia piłą mechaniczną, co by uspokoić swoje psychiczne żądze, haha, żal mi was.

Opublikowano

Każdy wie, że xone to chyba największa porażka w tej branży, but still - na ps4 nie ma w co grać... oj zapomniałem - jest bf i fifa, mesjasze nowej generacji i pedał w rurkach na 6/10. Killzone nikogo, więc nie wspominam o tym nawet. Olmołst forgat - trailer driveclub.

Opublikowano

Xbociki się kłócą i we łzach grają kolejny meczyk w TF, a szlachta Plejstejszancka na początku maja dostanie kolejnego exa, tym razem Sportsfriends. Jak widać na trailerze, szykuje się znakomite party game, co by szlachta przy butelce winka w gronie najlepszych przyjaciół po wycieczce jachtem oddali się jakościowej zabawie. Na Xboxie by to nie przeszło, od razu każdy by narzekał na brak online oraz brak cięcia piłą mechaniczną, co by uspokoić swoje psychiczne żądze, haha, żal mi was.

i tak nie kupisz wiec czym sie jarasz?

Opublikowano

Jezu jak try hardują dzisiaj, posluchajcie lepiej Boro i idzicie gdzies w piątkowy wieczór wyrwywac szmule na auto w gazie :teehee:

Opublikowano

Każdy wie, że xone to chyba największa porażka w tej branży,  na której nie ma w co grać

@fixed

(pipi)a jeszcze 35 dni do MK8 :(

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Juz za kilka dni, dni pare, sony pokaze gameplay driveclub i klapy beda cieszyc gitare...

Trudno bedzie mnie przekonac po Forzie 5, swietny model jazdy.
Opublikowano

Waldus toć pisałem PlayStation

Exact pisałeś już coś więcej o Forzie?

Opublikowano

forza 5 ma najlepszy model jazdy dostępny na konsole (fizyka 120 odświeżeń na sek), przebić go może jedynie project cars.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

To jest już nudne, jedyne argumenty przeciw xbonowi to hehehszki beczka titanfall i 720p co jest nieaktualne.

Ja nie wiem, nie ma w co grać na ps4 że trzeba siedziec i (pipi)ć o xbonie?

Opublikowano

Jezu jak try hardują dzisiaj, posluchajcie lepiej Boro i idzicie gdzies w piątkowy wieczór wyrwywac szmule na auto w gazie :teehee:

Nie ma czasu na hehe imprezy trzeba pilnować CW 

Opublikowano

Spoko szlachta jest przekonana, że na xo wyszła jedna gra w 1080p xD

Opublikowano

Nie obserwuje tego tematu na bieżąco bo są inne sprawy(bieganie,silownia np) ale coś o tym slyszalem heh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.