Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jak widze tak wiele osob dalej kocha staroszkolne beat'up, a dragon's crowna wzglednie malo ludzi na forum kupilo i ogrywalo - a to hold i pomnik dla tej szkoly chodzonych bijatyk

Najzabawniejsze że po dodaniu wraz z patchem lokalnego co-op'a całkiem przypadkiem wyszła im jedna z najlepszych kanapowych kooperacji na ubiegłej generacji.

w ogole jak mozna kochac za mlodu caddilac&dinosours, aliens vs predator, golden axe czy nawet polskie franko, a nie dac szansy dragons crown - gdzie jeszcze jest duzo elementow rpg zwiekszajacych zywotnosc, a art style jest taki:

20140216233857!Dragons-crown-sorceress-w

20132207065915.jpg

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Gorszej jakości screenów nie było?

Opublikowano

O chu.j mam nadzieję że to nie fejk.

Opublikowano

Gorszej jakości screenów nie było?

Wiesz jak działają leaki?

ten design głównego bohatera... TEN KLIMAT, O TAAAAK. Dobrze że nie Soulsy, niech robią nowe, genialne IP

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

The Darkness - chyba najbardziej klimatyczny fps na poprzedniej generacji. W moich oczach też zdeklasował pod tym względem pierwszego Bioshocka. Do dziś lubię sobie odsłuchać parę kawałków ze świetnego OST:

Pierwszy i drugi(choć ten mniej) F.E.A.R, Condemned 1 i 2, drugi Riddick, chłopcze.

Opublikowano

Next genowe Soulsy...

Beast Souls  ?

CYdoKFf.png

frnXxyM.jpg

its happening ...

9KdZFdm.gif

ps. e3 urwie nam dupska w tym roku

oby jak najmniej takich cudow wyplynelo przed eventem ,chce miec sztywnego dragala podczas nocnej transmisji przegladajac reakcje na fpe a nie 

Edytowane przez erix

Opublikowano

to jest niby ten projekt bedacy owocem wspolpracy tworcy dark soulsow i sony? czy ja widze shotgun w dloni?

Opublikowano

mówiłem, mówiłem, że to się dzieje. każdy mnie wyśmiewał, a jednak miałem rację. ku.rwa ale klimat wylewa się z obrazków. kojarzy mi się z tą grą na ps2, co była na okładce extrima w chyba 93 numerze, jak to się zwało...

Opublikowano
he walked around

fought enemies

i can describe a giant mindflayer type enemy

a character placing a shining magic sword into a pedestal at the base of a statue

a huge pyromancy fireball

shotguns

there was text "This is a nightmare."

opis tego, kto leaknął screeny.

Opublikowano

Miyazaki nie proznowal. GOTY w kieszeni. Boze jak sie cieszcze , ze taka gra jak Soulsy trafila do mainstreamu. Czasem jednak branzunia ma jakies przeblyski pozytywizmu.

Opublikowano

a co forumek wrozy w sprawie e3 i 

3XaYO28.jpg

Opublikowano

Rozumiem, że tytuł skierowany tylko dla posiadaczy błękitnej krwi, a pc plebs i ci z tv hd ready... nie dla psa kiełbasa?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Rozumiem, że tytuł skierowany tylko dla posiadaczy błękitnej krwi, a pc plebs i ci z tv hd... nie dla psa kiełbasa?

Tak, tytul jest robiony ze wspolpraca z Sony.

Project Beast is said to be a new title for the PlayStation 4

from-4.jpg

Jakosc screenow przeraza ale wszystko wskazuje na to ze leak jest legit jak s(pipi)ysyn, jesli to bedzie ex na PS4 to zaczynam sie jarac i moze w koncu lykne ten ich slogan #4players.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

a co forumek wrozy w sprawie e3 i 

3XaYO28.jpg

Soulsy + Last Guardian + Uncharted + <cokolwiek> = overkill

Opublikowano

I tak w to nie zagrasz YETI bo Ty tylko strzelanki dla niepelnosprawnych jak bf4.

Opublikowano

I tak w to nie zagrasz YETI bo Ty tylko strzelanki dla niepelnosprawnych jak bf4.

Powiedział fan GTA.

:teehee:

Opublikowano

tylko sony się liczy ps4>xbox one masakra że w obozie xbotów został tylko mazeo i rejven 24/7, ale powodzenia niech wasz amerykański mesjasz będzie tym czego pragniecie. Wystarczy zaakceptować prawdę że ps4 to najlepsza i najmocniejsza maszyna do gier a nadchodząca przyszłość              barwi się kolorem tylko dla sony, xbox przepadł w odmętach kiczu i TV dla hamburgerów. TYLKO SONY PS4 I Z3RO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

dobra, zamknijcie ryja, jest pięknie :DDD W końcu, pierwszy powód do zakupu PS4. Po pół roku premiery. Jest dobrze. Nowy leaknięty screen jednak sugeruje Soulsy (mgła). Zobaczymy.

Opublikowano

jeszcze kilka perelek i moze faktycznie bedzie warto w 2015 roku kupic wreszcie ps4

Opublikowano

Już 30 maja w Gran Turismo 5 nie będzie można grać przez Sieć, ponieważ Sony tak jak wcześniej zapowiadało zamknie serwery zapraszając nas tym samym do gry w kolejną część serii. Polyphony Digital postanowiło jednak godnie pożegnać się z graczami.

Jak tam klapki, nadstawione anusy? Do sklepu po GT6 myk myk.

Czemu nie skoro nówka po 80zł chodzi.
Opublikowano

Haha, ten stary tease od insajdera Demonite teraz nabiera nowego znaczenia :D

it will be a whole different beast

Opublikowano

TLOU, Dragons Crown, Demon Souls, Valkyria Chronicles, Ni No Kuni i ich wyczekiwani godni następcy nowej generacji, Deus Ex Universe, Cyberpunk2077 i Dishonored2 w jedynej slusznej rozdzielczości 1080p.

Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości która marka jest#4 The Players, a która dla pędzonego na hamburgerach plebsu jarającego się kolejnymi laserkami-blasterkami i skrycie czekającymi na używki swojego ukochanego COD'a?

Opublikowano

ja dalej marze naiwnie ze nintendo jeszcze kiedys znowu zaatakuje z jakas swoja produkcja w bardziej mrocznych klimatach, a nie wszystko na jedno przezygane kolorowe kopyto - za dark zelde bym zabil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.