Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

jak widze tak wiele osob dalej kocha staroszkolne beat'up, a dragon's crowna wzglednie malo ludzi na forum kupilo i ogrywalo - a to hold i pomnik dla tej szkoly chodzonych bijatyk

Najzabawniejsze że po dodaniu wraz z patchem lokalnego co-op'a całkiem przypadkiem wyszła im jedna z najlepszych kanapowych kooperacji na ubiegłej generacji.

w ogole jak mozna kochac za mlodu caddilac&dinosours, aliens vs predator, golden axe czy nawet polskie franko, a nie dac szansy dragons crown - gdzie jeszcze jest duzo elementow rpg zwiekszajacych zywotnosc, a art style jest taki:

20140216233857!Dragons-crown-sorceress-w

20132207065915.jpg

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 668,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Gorszej jakości screenów nie było?

Opublikowano

O chu.j mam nadzieję że to nie fejk.

Opublikowano

Gorszej jakości screenów nie było?

Wiesz jak działają leaki?

ten design głównego bohatera... TEN KLIMAT, O TAAAAK. Dobrze że nie Soulsy, niech robią nowe, genialne IP

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

The Darkness - chyba najbardziej klimatyczny fps na poprzedniej generacji. W moich oczach też zdeklasował pod tym względem pierwszego Bioshocka. Do dziś lubię sobie odsłuchać parę kawałków ze świetnego OST:

Pierwszy i drugi(choć ten mniej) F.E.A.R, Condemned 1 i 2, drugi Riddick, chłopcze.

Opublikowano

Next genowe Soulsy...

Beast Souls  ?

CYdoKFf.png

frnXxyM.jpg

its happening ...

9KdZFdm.gif

ps. e3 urwie nam dupska w tym roku

oby jak najmniej takich cudow wyplynelo przed eventem ,chce miec sztywnego dragala podczas nocnej transmisji przegladajac reakcje na fpe a nie 

Edytowane przez erix

Opublikowano

to jest niby ten projekt bedacy owocem wspolpracy tworcy dark soulsow i sony? czy ja widze shotgun w dloni?

Opublikowano

mówiłem, mówiłem, że to się dzieje. każdy mnie wyśmiewał, a jednak miałem rację. ku.rwa ale klimat wylewa się z obrazków. kojarzy mi się z tą grą na ps2, co była na okładce extrima w chyba 93 numerze, jak to się zwało...

Opublikowano
he walked around

fought enemies

i can describe a giant mindflayer type enemy

a character placing a shining magic sword into a pedestal at the base of a statue

a huge pyromancy fireball

shotguns

there was text "This is a nightmare."

opis tego, kto leaknął screeny.

Opublikowano

Miyazaki nie proznowal. GOTY w kieszeni. Boze jak sie cieszcze , ze taka gra jak Soulsy trafila do mainstreamu. Czasem jednak branzunia ma jakies przeblyski pozytywizmu.

Opublikowano

a co forumek wrozy w sprawie e3 i 

3XaYO28.jpg

Opublikowano

Rozumiem, że tytuł skierowany tylko dla posiadaczy błękitnej krwi, a pc plebs i ci z tv hd ready... nie dla psa kiełbasa?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Rozumiem, że tytuł skierowany tylko dla posiadaczy błękitnej krwi, a pc plebs i ci z tv hd... nie dla psa kiełbasa?

Tak, tytul jest robiony ze wspolpraca z Sony.

Project Beast is said to be a new title for the PlayStation 4

from-4.jpg

Jakosc screenow przeraza ale wszystko wskazuje na to ze leak jest legit jak s(pipi)ysyn, jesli to bedzie ex na PS4 to zaczynam sie jarac i moze w koncu lykne ten ich slogan #4players.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

a co forumek wrozy w sprawie e3 i 

3XaYO28.jpg

Soulsy + Last Guardian + Uncharted + <cokolwiek> = overkill

Opublikowano

I tak w to nie zagrasz YETI bo Ty tylko strzelanki dla niepelnosprawnych jak bf4.

Opublikowano

I tak w to nie zagrasz YETI bo Ty tylko strzelanki dla niepelnosprawnych jak bf4.

Powiedział fan GTA.

:teehee:

Opublikowano

tylko sony się liczy ps4>xbox one masakra że w obozie xbotów został tylko mazeo i rejven 24/7, ale powodzenia niech wasz amerykański mesjasz będzie tym czego pragniecie. Wystarczy zaakceptować prawdę że ps4 to najlepsza i najmocniejsza maszyna do gier a nadchodząca przyszłość              barwi się kolorem tylko dla sony, xbox przepadł w odmętach kiczu i TV dla hamburgerów. TYLKO SONY PS4 I Z3RO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

dobra, zamknijcie ryja, jest pięknie :DDD W końcu, pierwszy powód do zakupu PS4. Po pół roku premiery. Jest dobrze. Nowy leaknięty screen jednak sugeruje Soulsy (mgła). Zobaczymy.

Opublikowano

jeszcze kilka perelek i moze faktycznie bedzie warto w 2015 roku kupic wreszcie ps4

Opublikowano

Już 30 maja w Gran Turismo 5 nie będzie można grać przez Sieć, ponieważ Sony tak jak wcześniej zapowiadało zamknie serwery zapraszając nas tym samym do gry w kolejną część serii. Polyphony Digital postanowiło jednak godnie pożegnać się z graczami.

Jak tam klapki, nadstawione anusy? Do sklepu po GT6 myk myk.

Czemu nie skoro nówka po 80zł chodzi.
Opublikowano

Haha, ten stary tease od insajdera Demonite teraz nabiera nowego znaczenia :D

it will be a whole different beast

Opublikowano

TLOU, Dragons Crown, Demon Souls, Valkyria Chronicles, Ni No Kuni i ich wyczekiwani godni następcy nowej generacji, Deus Ex Universe, Cyberpunk2077 i Dishonored2 w jedynej slusznej rozdzielczości 1080p.

Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości która marka jest#4 The Players, a która dla pędzonego na hamburgerach plebsu jarającego się kolejnymi laserkami-blasterkami i skrycie czekającymi na używki swojego ukochanego COD'a?

Opublikowano

ja dalej marze naiwnie ze nintendo jeszcze kiedys znowu zaatakuje z jakas swoja produkcja w bardziej mrocznych klimatach, a nie wszystko na jedno przezygane kolorowe kopyto - za dark zelde bym zabil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.