Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

kYntMAz.jpg

wjWGezH.png

!!!!!!!!!!!!!!11

Pewnie ten sam silnik co przy DS II? Zax narzekał, że de veloper musiał usunąć efekty związane ze światłem, aby gra nie chrupala. Bez niego pochodnia stała się prawie zbędna, a tutaj widać będzie miała znaczenie
  • Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Teraz hi hi ha ha z pudła M$ ale coś czuję, że jak wyjdzie kolejne Halo to może się Xbone odbije od dna i namiesza znów z cyferkami sprzedaży.

Opublikowano

Ja tam czekam na to

wiadomo kiedy ma wyjść? jaram się

Opublikowano

MISZCZ

Kupił konsole i ją orzygał- mimo tego, trafiła pod jego strzeche 3 razy  :yes:

Jak to mawiają, (pipi) ciągnie do gówna- brawo. 

Możesz sobie kupić 4- jest czarna, ale nie wiem czy teraz puścisz pawia czy nasrasz? 

Desperacja? 

Ja nie gram w najgorszy onlajnowy szajs i to nie ja się jaram indyczkami i grami które będą miały premierę.... yyyy kij wie kiedy  :teehee:

Opublikowano

Ale to nie będą Soulsy.

Jak patrze na screeny to wszedzie widze soulsy, a mgla to juz w ogole.
Opublikowano

Gra od From Software robiona z developerem, który robi również Last Guardiana. Tak tylko przypominam.

Czy ty czasem ostatnio nie pisałeś, że nie ma szans, że from robi grę z Sony? tak, tak, coś sobie przypominam.

Opublikowano

jak widze tak wiele osob dalej kocha staroszkolne beat'up, a dragon's crowna wzglednie malo ludzi na forum kupilo i ogrywalo - a to hold i pomnik dla tej szkoly chodzonych bijatyk

Czy ja wiem, nie zrozum mnie źle Dragon's Crown jest świetna grą, ale daleko jej do Cadillac and Dinosaurs, Punisher, Final Fight, Vendetta czy Violet Storm

Wiadomo ze to bardziej klimat D&D Capcomu ale te staroszkolne beat em upy są lepsze niż DC

Opublikowano

Nie pisałem bo nie obchodzi mnie ten developer i jego gry.

Pisałeś na 100 procent.

Opublikowano

Ja tam czekam na to

wiadomo kiedy ma wyjść? jaram się

Nie mam pojęcia, nie piszą zbyt wiele na stronce czy fb.

Opublikowano

Nie pisałem bo nie obchodzi mnie ten developer i jego gry.

Japońska gierka, wiadomo syf i ubóstwo. Nie to co Halo czy Gearsy.

Opublikowano

Co tam japonskie gry , nawet w nowym pifpaf codzie 1080p pewnie xbone nie uciagnie , ehh

Opublikowano

Wole 720 niż bugi, crashe, dropy i spadki klatek  :turned: Zamiast cisnąć w giereczki, to beton od sony ciska się po fanpejdzach i forach BF4/sony i stęka. 

Temat wygrał cały internet. W skrócie. 

Beton sony kupił konsole za 2 klocki ,ciskają w największy kit online, jaranko przyszłością.

I wisienka na torcie- nazywają się panami

mozg-rozjebany.jpg

Opublikowano

No i co cię to obchodzi?

Nic, tak sobie tylko napisałem ;)

Akurat Dark Souls są wyjątkowo "zachodnie" i nie rzygają Japonią, ale boję się takich gier, długich i trudnych rpgów.

Opublikowano

luck, nadal jesteś trochę wyżej od daddiego, ale powoli pikujesz na jego poziom

Opublikowano

MS ma pokazać na E3 power of cloud. Będzie 4K w najnowszym CODzie. 

Tylko Eksbox Łan. 

I tak co 3 post typowego betona na tym forum. 

Idę grać, bo szkoda czasu na ten temat  :starwars:

Opublikowano

W co będziesz grał? SR3 chuopcze?

Opublikowano

Dobra, już nieważne. Project Beast, FF XV, Last Guardian, KH 3 i będzie goty konsola.

Opublikowano

jeszcze agent

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.