Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Po pierwsze to PvZ i TF to nadal wiecej niz granie w BF4 od listopada, a po drugie w kwietniu z exclusive retail wyszedl Kinect Sports Rivals. Darmowe dlc do Plants vs Zombies, nowa darmowa trasa do FM5, dodatek z $2 do Peggle 2. 

jestem ciekaw czy jest ktoś na tyle glupi i kupił kinect Sport Rivals czy Peggle 2. Przecież te gry powinni dodawac do pism typu mój hydraulik.

Na szczescie nie na tyle glupi by kupowac konsole za 2000zl i grac tylko w BF4 od premiery. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Czy od dzisiaj przecieku = zapowiedz? Bo jak tak to Horizon 2 juz pewniak od dawna.

Pokaż mi przeciek Horizon 2.

Byly dwa arty juz kilka miechow temu, poszukaj sobie.

Opublikowano

A dzisiaj gra sie w Child of Light a pozniej w Maju ogrywa sie Transistor  :blush:

Połączenie platformera z rpg w baśniowej oprawie na silniku dwóch ostatnich Raymanów.

#Ubisoft takie dobre.

Opublikowano

luck wypełnia pustke jak daddiego nie ma, ktoś ten niski poziom musi wyznaczać.

Wymienianie ogrodu jako ex godny zainteresowania powinno byc karane banem, bo z knacka to przynajmniej kazdy beke toczy a jakims ogrodem to boty sie szczyca bo zadnego exa w tym roku nie dostali.

Opublikowano

A dzisiaj gra sie w Child of Light a pozniej w Maju ogrywa sie Transistor  :blush:

Połączenie platformera z rpg w baśniowej oprawie na silniku dwóch ostatnich Raymanów.

#Ubisoft takie dobre.

Gram w to cudo. Tylko jest mały pikuś. Jest dostępne na boskim X360 i nie potrzebuje do tego nadkosoli z 8GBDDR5. Druga sprawa. To nie jest platformer. W grze bohaterka dostaje skrzydełka i fruwa po całej planszy. Bliżej temu do gry eksploracyjnej i turowej(walka) z namistką gry logicznej. Zresztą czego ja się spodziewam po kolesie, co w serii Batman widzi przygodówkę? Jakie Ty masz problemy z rozróżnianiem gatunków gier, to ja (pipi)ie.

Opublikowano

Ja akurat w to gram na Xbonie :P

Opublikowano

Dobra panowie, jest zabawnie, całkiem przyjemnie się ten wasz ból dupy czyta, ale jak jeszcze raz napiszecie, że na PS4 od premiery tylko Battlefield (świetna gra swoją drogą - wersja z premium za ~250 i lecę do sklepu), to po prostu sobie rzygnę. Wysilcie się odrobinę bardziej!

Opublikowano

Na PS4 od premiery jest tylko BF4. Rzygaj ile wlezie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ech. Już myślałem że xboty to jednak nie stoją aż tak nisko w hierarchii społecznej, a jednak.

Okazuje się bowiem, że kiedy Rodzina Playstation je przywiezioną przez catering, starannie przygotowaną w brytfannie zapiekankę z brokułami, papryką, włoskim serem, z domieszką idealnie pasujących przypraw i najlepszej jakości mięsem, polaną ketchupem firmy Kraft i zapija 40 letnią whiskey, to w tym samym czasie xboty typu mazeo jedzą zapiekanke z budy przy dworcu zalaną przeterminowanym Tortexem, zapijają Mountain Dew i jednocześnie odganiając muchy i wmawiają sobie że to dobra rozgrzewka przed Kinectem.

#tylkosony

Opublikowano

@ Marian446

Gry jeszcze sobie nie sprawiłem, więc polegałem na tym co mówiono w newsach. Za niedługo sprawie ją sobie na ps3.

Pisałem już to do ciebie ostatnio. Batman, czy jakikolwiek inny wątpliwy dla ciebie gatunkowo tytuł (np. U2&3, które niczym skończony ignorant zakwalifikowałeś do shooterów), to Action-Adventure, a to jest spora różnica.

Za aspekt przygodowy robi w nich m.in. eksploracja (szukanie artefaktów, kluczy i innych znajdek), czy rozw. zagadek. W przypadku Batmana; Edwarda Enigmy. Pojmij w końcu że gry od czasów ps2 nie są już tak hermetyczne jak w latach 90' i dlatego też MGS5, RDR, a nawet Batmany i GTA zaliczane są do umownej kategorii action-adventure

Btw, problemy z rozroznianiem gatunków mówi mi gość, który odbiera miano przygodówki L.A. Noire, ktorego znakiem rozpoznawczym jest prowadzenie śledztw i przesluchiwanie świadków, a Tearaway nie jest platformówką, bo wspiera funkcje dotykowe (?). <ok>

Opublikowano

Na PS4 od premiery jest tylko BF4. Rzygaj ile wlezie. Pozdrawiam.

To możecie śmiało rzygać w duecie bo na XO taka sama jeśli nie większa (pipi)nia jak na PS4.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Zapomniałeś o peagle 2 i darmowym dlc do zombi versus kwiaty, wystarczy na wiele miesięcy grania, w końcu na horyzoncie exów brak. ^^

Opublikowano

jeszcze apropo vanillaware - nie wiedzialem, ze ten caly team liczy lacznie 24 osoby, masakra jak malo, a i tak to liczba powiekszona bo sie rozrosl na potrzeby DC, ktorego robili 3 lata, obecnie w pelni skupieni sa nad nowym projektem ale jak sami przyznali - jeszcze troche czasu minie zanim o nim uslyszymy

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ciekawe w co Wy bdziecie grac do listopada? A juz zapomnialem 

icon_xl.jpg

Opublikowano

W najlepsze multi ostatnich lat, tlou.

Opublikowano

jeszcze apropo vanillaware - nie wiedzialem, ze ten caly team liczy lacznie 26 osob, masakra jak malo, a i tak to liczba powiekszona bo sie rozrosl na potrzeby DC, ktorego robili 3 lata, obecnie w pelni skupieni sa nad nowym projektem ale jak sami przyznali - jeszcze troche czasu minie zanim o nim uslyszymy

To są gry, które nie wymagają wielkiego budżetu. Sony powinno ich wykupić, powiększyć team i wypuszczać takie cudeńka co dwa lata, jeszcze bardziej dopieszczone i rozbudowane.

Opublikowano

Jak kupisz drugi raz ta sama gre. #thisisliving

Opublikowano

Jak kupisz drugi raz ta sama gre. #thisisliving

Mam nadzieję, że lubisz Halo 2.

Opublikowano

A czy sie kiedys jaralem Halo 2? Dla mnie obie gry to zwykle zapchaj dziury.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jeszcze apropo vanillaware - nie wiedzialem, ze ten caly team liczy lacznie 26 osob, masakra jak malo, a i tak to liczba powiekszona bo sie rozrosl na potrzeby DC, ktorego robili 3 lata, obecnie w pelni skupieni sa nad nowym projektem ale jak sami przyznali - jeszcze troche czasu minie zanim o nim uslyszymy

To są gry, które nie wymagają wielkiego budżetu. Sony powinno ich wykupić, powiększyć team i wypuszczać takie cudeńka co dwa lata, jeszcze bardziej dopieszczone i rozbudowane.

tez sie dziwie ze ich jeszcze nikt wiekszy nie kupil, jak oni w 24 osoby (zedytowalem bo doszukalem sie tego newsa i jest ich 24 a nie 26) robia takie cudenka jak odin sphere, dragons crown, murasama czy grand knights history to co by zrobili za epickie i wielkie dzielo w 2d majac budzet i duzy team

Opublikowano

Ważne że Dragon's Crown przerosło oczekiwania i sprzedało się lepiej niż spodziewano.

I fajnie gdyby gra pojawiła się w plusie, hehe.

Opublikowano

ale dalej w nim widac ograniczenia tego teamu - np w przedstawieniu fabuly czy w stosunkowo malej liczbie lokacji. Choc i tak jest lepiej niz w kazdej innej grze od nich - taka murasama co chwile miala takie same tla lokacji choc sie bylo zupelnie gdzie indziej i zwiedzialo co innego

Opublikowano

Tyle że w parze z rozrostem studia i budżetu wzrosły by oczekiwania wydawcy a co za tym idzie klimat dotychczasowych produkcji by znikł w imię komercyjnego sukcesu. Niech robią swoje bez nacisków z góry ;)

Opublikowano

Po dziejszej megatonie w postaci Beast, prawilnie przypominam co ma w zanadrzu Microsoft

9f10.jpg

Edytowane przez erix

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.