Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Poczekajmy do e3 i co pokaże ms. Ja czuje konkretny pokaz. Inaczej zgina w tej gen.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 668,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nowe ip Guerilla Games na E3. Szach mat boty!

E tam. Prawdziwą bombą będzie nowa gra od From Software 8)

Eksajty! 

Opublikowano

Po killzone 2 i 3 nie tkne zadnej gry od GG. Chyba ze bedzie tylko multi bo to im sie w killzonach udalo.

Opublikowano

Poczekajmy do e3 i co pokaże ms. Ja czuje konkretny pokaz. Inaczej zgina w tej gen.

Halo,Gearsy i parę nowych IP o których zapomną za parę lat będąc w trakcie klepania kolejnych części 2-3 serii.

Chyba ze bedzie tylko multi bo to im sie w killzonach udalo

Tylko w KZ2 multi było spoko, w 3 było sporo debilnych pomysłów.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Po killzone 2 i 3 nie tkne zadnej gry od GG. Chyba ze bedzie tylko multi bo to im sie w killzonach udalo.

Akurat moim zdaniem single z Killzona 2 > single z serii Gears of War. Ograłem obie serie, z wyjątkiem Gears of War: Judgement.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Oby, obawiam sie jednak ze szalu nie bedzie, bo walczyli o tego Kinecta zeby byl w kazdym zestawie a narazie nic na niego nie ma, wiec oznacza to ze moga sie skupic mocno na kinecie, troche o tv i cale nic o grach bedzie, obym sie mylil.
Opublikowano

Ja tylko przypominam, że m$ nie ma developerów. Czarny Donek musiał skasować nowe ip, żeby móc klepać nowe girski. Nikt tam nie jest w stanie robić dwóch gier jednocześnie. Pięć, może sześć gier niebędących gównami na kinkiet to dla m$ max, a już znamy z tego pięć tytułów.

Opublikowano

Halo,Gearsy i parę nowych IP o których zapomną za parę lat będąc w trakcie klepania kolejnych części 2-3 serii.

A to nie Sonyslejwy jaranko maja na swoje flagowe tasiemce?

Na e3 musza dać do pieca, tv, to 15 minut i nara. Cloud albo cos da albo porażka.

Opublikowano

Co pokażą i tak nie będzie miało większego znaczenia na wygraną czy przegraną pod względem gier na wyłączność. Ta generacja się dopiero zaczyna.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

@eX4cT_PL: na bank będzie pokaz nowego CoD i może jakieś pierdółkowate DLC jako rzecz na wyłączność. A nowe IP z pewnością będą, przecież jeśli nic nie pokażą to będzie tragedia.

Opublikowano

Ja tylko przypominam, że m$ nie ma developerów. Czarny Donek musiał skasować nowe ip, żeby móc klepać nowe girski. Nikt tam nie jest w stanie robić dwóch gier jednocześnie. Pięć, może sześć gier niebędących gównami na kinkiet to dla m$ max, a już znamy z tego pięć tytułów.

Ale co to ma do tego że Guerilla to gówniany developer?

Opublikowano

KZ3 już nie kupiłem, ale ograłem singla 2-krotnie, a multi liznąłem w 4-5h, co dokładnie było debilne? Bo chyba grałem z kumatymi ludźmi, którzy starali się wykonywać zadania ponad kilstreaki.

Opublikowano

Tylko przypominam ze Sony ma tyle developerow ze od pol roku gracie w BattleField 4 od Elektronikow.

@Exact

Mam nadzieje ze Kinect Rivals sie ch*jowo sprzeda i Spencer bedzie mial ostateczny argument zeby wywalic tego szrota z zestawu. Ta kamerka nadaje sie tylko do Skype, zreszta sam masz Xbona i pewnie tez tak przyznasz?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Poza niezłym designem i grafą to cała reszta u nich leży. I pomyśleć, że kiedyś ich lubiłem za Killzony aż do drugiej części. Przy trójce cała moja sympatia prysła.

@nobodylikeyou: choćby snajperka one hit kill, debilnie rozwiązane wskrzeszanie towarzyszy,brak większości opcji sieciowych z KZ2.

Opublikowano

@eX4cT_PL: na bank będzie pokaz nowego CoD i może jakieś pierdółkowate DLC jako rzecz na wyłączność. A nowe IP z pewnością będą, przecież jeśli nic nie pokażą to będzie tragedia.

COD

QB

Coś z Halo

Daj Bog Forze Horizon 2

Moze jakies arcade racer w odpowiedzi na DriveCluba

Pare pokazow gier multiplatformowych z jakas wylacznoscia dla X1

Kinect

Kinect

TV

TV

Moze jakies nowe uslugi, moze jakies wylacznosci na uslug na X1

Nowe kraje z dostepnoscia X1

Tak widze konfe MS.

Dyskutujmy

Opublikowano

Spencer zapowiedzial ze beda tylko gry wiec watpie w to TVTVTV. Pewnie pokaza cos na Kinecta. Twoja lista by sie zgadzala, nie spodziewam sie jakiejs wielkiej niespodzianki, dajcie mi tylko date premiery QB!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@Exact

Mam nadzieje ze Kinect Rivals sie ch*jowo sprzeda i Spencer bedzie mial ostateczny argument zeby wywalic tego szrota z zestawu. Ta kamerka nadaje sie tylko do Skype, zreszta sam masz Xbona i pewnie tez tak przyznasz?

Yep, Skype jest genialny na X1, logowanie sie do dasha i sam system rozpoznawania twarzy tez jest genialny. Ale nie jest to warte tyle nadplacania do konsoli.
Opublikowano

Akurat moim zdaniem single z Killzona 2 > single z serii Gears of War. Ograłem obie serie, z wyjątkiem Gears of War: Judgement.

Killzone 2 ma jeden z najgorszych singli w spośród gier akcji całej poprzedniej generacji. Nie wiem jak komukolwiek mogło się to podobać.

No i beka, że klapki już wiedzą co będzie na konfie MS - TVTV KINECT KINECT, tak jak poprzednio, nie... wait...

Ja liczę, że po E3 MS i Sony w końcu zaczną wydawać gry, które zapowiedzieli, ale na poprzednim E3 - to już będzie sukces, bo jak na razie mamy powtórkę z rozrywki i zapowiadanie gier, które wychodzą po 3 latach.  

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Killzone 2 ma jeden z najgorszych singli w spośród gier akcji całej poprzedniej generacji. Nie wiem jak komukolwiek mogło się to podobać.

Mi się znów podobało. Choćby za fakt, że gramy zwykłymi żołdakami będącymi tylko małymi trybikami w machinie wojennej, a nie super duper bohaterami. No i nie było aż tyle skakania po miejscówkach. Akurat ja sobie zawsze cenię względną spójność miejsca akcji. A nie, że co level to inne krajobrazy dżungla,śniegi, wysypisko itd.

Jedynie Rico wywalić z gry i byłoby spoko. Ciekawe co za geniusz w GG wpadł na pomysł by przenieść akurat tego idiotę z KZ zamiast choćby takiej Luger czy Hakha...

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

No i beka, że klapki już wiedzą co będzie na konfie MS - TVTV KINECT KINECT, tak jak poprzednio, nie... wait...

Ja liczę, że po E3 MS i Sony w końcu zaczną wydawać gry, które zapowiedzieli, ale na poprzednim E3 - to już będzie sukces, bo jak na razie mamy powtórkę z rozrywki i zapowiadanie gier, które wychodzą po 3 latach.  

co ty (pipi)sz 12 miejsce w psxe!!! wyzej od kazdego halo

Opublikowano

Tjaa, gdzie jest moje Mirrors Edge 2 i Battlefront :/

Opublikowano

Nadal nieporównywalnie lepszy niż te ochłapy, którymi dysponuje m$.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.