Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Poczekajmy do e3 i co pokaże ms. Ja czuje konkretny pokaz. Inaczej zgina w tej gen.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nowe ip Guerilla Games na E3. Szach mat boty!

E tam. Prawdziwą bombą będzie nowa gra od From Software 8)

Eksajty! 

Opublikowano

Po killzone 2 i 3 nie tkne zadnej gry od GG. Chyba ze bedzie tylko multi bo to im sie w killzonach udalo.

Opublikowano

Poczekajmy do e3 i co pokaże ms. Ja czuje konkretny pokaz. Inaczej zgina w tej gen.

Halo,Gearsy i parę nowych IP o których zapomną za parę lat będąc w trakcie klepania kolejnych części 2-3 serii.

Chyba ze bedzie tylko multi bo to im sie w killzonach udalo

Tylko w KZ2 multi było spoko, w 3 było sporo debilnych pomysłów.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Po killzone 2 i 3 nie tkne zadnej gry od GG. Chyba ze bedzie tylko multi bo to im sie w killzonach udalo.

Akurat moim zdaniem single z Killzona 2 > single z serii Gears of War. Ograłem obie serie, z wyjątkiem Gears of War: Judgement.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Oby, obawiam sie jednak ze szalu nie bedzie, bo walczyli o tego Kinecta zeby byl w kazdym zestawie a narazie nic na niego nie ma, wiec oznacza to ze moga sie skupic mocno na kinecie, troche o tv i cale nic o grach bedzie, obym sie mylil.
Opublikowano

Ja tylko przypominam, że m$ nie ma developerów. Czarny Donek musiał skasować nowe ip, żeby móc klepać nowe girski. Nikt tam nie jest w stanie robić dwóch gier jednocześnie. Pięć, może sześć gier niebędących gównami na kinkiet to dla m$ max, a już znamy z tego pięć tytułów.

Opublikowano

Halo,Gearsy i parę nowych IP o których zapomną za parę lat będąc w trakcie klepania kolejnych części 2-3 serii.

A to nie Sonyslejwy jaranko maja na swoje flagowe tasiemce?

Na e3 musza dać do pieca, tv, to 15 minut i nara. Cloud albo cos da albo porażka.

Opublikowano

Co pokażą i tak nie będzie miało większego znaczenia na wygraną czy przegraną pod względem gier na wyłączność. Ta generacja się dopiero zaczyna.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

@eX4cT_PL: na bank będzie pokaz nowego CoD i może jakieś pierdółkowate DLC jako rzecz na wyłączność. A nowe IP z pewnością będą, przecież jeśli nic nie pokażą to będzie tragedia.

Opublikowano

Ja tylko przypominam, że m$ nie ma developerów. Czarny Donek musiał skasować nowe ip, żeby móc klepać nowe girski. Nikt tam nie jest w stanie robić dwóch gier jednocześnie. Pięć, może sześć gier niebędących gównami na kinkiet to dla m$ max, a już znamy z tego pięć tytułów.

Ale co to ma do tego że Guerilla to gówniany developer?

Opublikowano

KZ3 już nie kupiłem, ale ograłem singla 2-krotnie, a multi liznąłem w 4-5h, co dokładnie było debilne? Bo chyba grałem z kumatymi ludźmi, którzy starali się wykonywać zadania ponad kilstreaki.

Opublikowano

Tylko przypominam ze Sony ma tyle developerow ze od pol roku gracie w BattleField 4 od Elektronikow.

@Exact

Mam nadzieje ze Kinect Rivals sie ch*jowo sprzeda i Spencer bedzie mial ostateczny argument zeby wywalic tego szrota z zestawu. Ta kamerka nadaje sie tylko do Skype, zreszta sam masz Xbona i pewnie tez tak przyznasz?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Poza niezłym designem i grafą to cała reszta u nich leży. I pomyśleć, że kiedyś ich lubiłem za Killzony aż do drugiej części. Przy trójce cała moja sympatia prysła.

@nobodylikeyou: choćby snajperka one hit kill, debilnie rozwiązane wskrzeszanie towarzyszy,brak większości opcji sieciowych z KZ2.

Opublikowano

@eX4cT_PL: na bank będzie pokaz nowego CoD i może jakieś pierdółkowate DLC jako rzecz na wyłączność. A nowe IP z pewnością będą, przecież jeśli nic nie pokażą to będzie tragedia.

COD

QB

Coś z Halo

Daj Bog Forze Horizon 2

Moze jakies arcade racer w odpowiedzi na DriveCluba

Pare pokazow gier multiplatformowych z jakas wylacznoscia dla X1

Kinect

Kinect

TV

TV

Moze jakies nowe uslugi, moze jakies wylacznosci na uslug na X1

Nowe kraje z dostepnoscia X1

Tak widze konfe MS.

Dyskutujmy

Opublikowano

Spencer zapowiedzial ze beda tylko gry wiec watpie w to TVTVTV. Pewnie pokaza cos na Kinecta. Twoja lista by sie zgadzala, nie spodziewam sie jakiejs wielkiej niespodzianki, dajcie mi tylko date premiery QB!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@Exact

Mam nadzieje ze Kinect Rivals sie ch*jowo sprzeda i Spencer bedzie mial ostateczny argument zeby wywalic tego szrota z zestawu. Ta kamerka nadaje sie tylko do Skype, zreszta sam masz Xbona i pewnie tez tak przyznasz?

Yep, Skype jest genialny na X1, logowanie sie do dasha i sam system rozpoznawania twarzy tez jest genialny. Ale nie jest to warte tyle nadplacania do konsoli.
Opublikowano

Akurat moim zdaniem single z Killzona 2 > single z serii Gears of War. Ograłem obie serie, z wyjątkiem Gears of War: Judgement.

Killzone 2 ma jeden z najgorszych singli w spośród gier akcji całej poprzedniej generacji. Nie wiem jak komukolwiek mogło się to podobać.

No i beka, że klapki już wiedzą co będzie na konfie MS - TVTV KINECT KINECT, tak jak poprzednio, nie... wait...

Ja liczę, że po E3 MS i Sony w końcu zaczną wydawać gry, które zapowiedzieli, ale na poprzednim E3 - to już będzie sukces, bo jak na razie mamy powtórkę z rozrywki i zapowiadanie gier, które wychodzą po 3 latach.  

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Killzone 2 ma jeden z najgorszych singli w spośród gier akcji całej poprzedniej generacji. Nie wiem jak komukolwiek mogło się to podobać.

Mi się znów podobało. Choćby za fakt, że gramy zwykłymi żołdakami będącymi tylko małymi trybikami w machinie wojennej, a nie super duper bohaterami. No i nie było aż tyle skakania po miejscówkach. Akurat ja sobie zawsze cenię względną spójność miejsca akcji. A nie, że co level to inne krajobrazy dżungla,śniegi, wysypisko itd.

Jedynie Rico wywalić z gry i byłoby spoko. Ciekawe co za geniusz w GG wpadł na pomysł by przenieść akurat tego idiotę z KZ zamiast choćby takiej Luger czy Hakha...

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

No i beka, że klapki już wiedzą co będzie na konfie MS - TVTV KINECT KINECT, tak jak poprzednio, nie... wait...

Ja liczę, że po E3 MS i Sony w końcu zaczną wydawać gry, które zapowiedzieli, ale na poprzednim E3 - to już będzie sukces, bo jak na razie mamy powtórkę z rozrywki i zapowiadanie gier, które wychodzą po 3 latach.  

co ty (pipi)sz 12 miejsce w psxe!!! wyzej od kazdego halo

Opublikowano

Tjaa, gdzie jest moje Mirrors Edge 2 i Battlefront :/

Opublikowano

Nadal nieporównywalnie lepszy niż te ochłapy, którymi dysponuje m$.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.