Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tyle zdolnych studiów należących do MS przecie jest. Nie pyerdol.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Bungie - nie ma, Epic - nie ma, Bizarre - nie ma. Zostało Turn 10 i jakieś nawet nie drugo-, ale trzecioligowe studyjka.

Opublikowano

Po killzone 2 i 3 nie tkne zadnej gry od GG. Chyba ze bedzie tylko multi bo to im sie w killzonach udalo.

Akurat moim zdaniem single z Killzona 2 > single z serii Gears of War. Ograłem obie serie, z wyjątkiem Gears of War: Judgement.

Killzone 2 ma jeden z najgorszych singli w spośród gier akcji całej poprzedniej generacji. Nie wiem jak komukolwiek mogło się to podobać.

Najgorszy single to Bodycount czy Homefront, ale nie Killzone 2. Nawet na tym forum wiele osób chwaliło właśnie drugą odsłonę, a trzecią krytykowało za downgrade. Z tym się zgadzam. Przyciągnęły mnie przede wszystkim klimat, design lokacji i architektura poziomów.

Gears of War natomiast dla mnie w singlu były nudne jak flaki z olejem. Próbowałem przejść jedynkę drugi raz, bo wpadła za darmo w Goldzie, ale dotrwałem do połowy. Pierwszy raz ukończyłem na PC. W 2006 roku ta gra robiła wrażenie, ale teraz nie.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Bungie - nie ma, Epic - nie ma, Bizarre - nie ma. Zostało Turn 10 i jakieś nawet nie drugo-, ale trzecioligowe studyjka.

343 INDUSTRIES... takie same bogi jak ND przecie.

Opublikowano

a na e3:

Opublikowano

Stara strategia Sony, napokazuja trailerow na kolejne 5 lat a sonyslave wszystko kupia.

Opublikowano

Chyba pomyliłeś ze studiami sony, gdzie poza ND, Santa Monica i Sucher Punch to jakieś podrzędne zespoły wydające gierki max 7/10.

A co do goryli to ciężko znaleźć gorszego developera jeśli chodzi o fpsy.

Opublikowano

Shadow fall ma bardzo fajny i dosyć zbalansowany Multiplayer.Detekcja trafień i cały ten kod sieciowy to pierwsza klasa.Szkoda,ze gra jest niedoceniana.Gra ma małe community bo odstrasza casuali.Jeśli cchodzi o singla to jest straszny...

Mi się tam ostatnie 30min podobało :P

Opublikowano

Mam nadzieje ze Sony nie bedzie (pipi)c pol konfy o slupkach sprzedazy i innych duperelach jak to ma w zwyczaju. Nikogo to nie interesuje, interesuja nas TYLKO gry.

Niech mi dadza w koncu solidny powod kupna juz teraz ps4.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Moze w tym roku , jako , ze E3 bedzie gniotlo suty , poszerzyc tradycyjny juz forumowy nocny ikspiriens ?

Emo czat juz jest i się sprawdzil , a moze by tak pojsc krok dalej ?

Dedykowany pokoj czatowy audio/video oprocz standardowej transmisji ? 

Opublikowano

Mam nadzieje ze Sony nie bedzie (pipi)c pol konfy o slupkach sprzedazy i innych duperelach jak to ma w zwyczaju. Nikogo to nie interesuje, interesuja nas TYLKO gry.

Niech mi dadza w koncu solidny powod kupna juz teraz ps4.

Gwarantuje ci ze pierwsze 15-20min to beda zachwyty jak to ludzie kupuja PS4 i rozne tabeltki/porowania jak szybko PS4 schodzi wzgledem PS2/PS3/XOne/Wii U i Zubra w monopolowym.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Chyba pomyliłeś ze studiami sony, gdzie poza ND, Santa Monica i Sucher Punch to jakieś podrzędne zespoły wydające gierki max 7/10.

I? Ryse jeszcze gorszy, ale przecież ex, ale różnorodność.

Opublikowano

No tak bo MS ma się czym chwalic :) bungie nieee, Epic nieeee, Może Lionhead, również nie, ostatnia ich w miarę dobra gra to pierwszy fable, może więc 343 idustries, rownież nie bardzo, wszyscy jechali ich najnowsze Halo, może więc T10 i remedy ? tak jest 2 dobrych developerów. Gratuluje. Może T10 tym razem nie wyda wersji demonstracyjnej i nie bedzie chciało za nią pełnej ceny.

jeżeli chodzi o studia wewnętrze to Ninny>Sony>>>>>>>>>>>>>>>>>Donatan i Cleo>>>>> microsoft

Opublikowano

Kto jechał 343? Zrobili kawał dobrej roboty przy H4, ale to juz nie ich wina, że nawet twórcy tej serii nie mieli na nią dobrego pomysłu.

Opublikowano

No ja czytałem mocno mieszane opinie, że to już nie to samo co Bungie, ze multi do dupy i robione pod dzisiejsza młodzież itd. itp.

Mnie tam akurat krasnale ogrodowe i Power rangers nie interesują, wolę sobie odpalić po raz 10ty gyrosy niz grać w ten shit, ale z tego co czytałem w necie ludzie nie byli do końca zadowoleni z kierunku w jakim podążyło halo 4

Opublikowano

Sony powinno ich wykupić, powiększyć team i wypuszczać takie cudeńka co dwa lata, jeszcze bardziej dopieszczone i rozbudowane.

Wszyscy tak chcą, nieważne w jakiej branży - ino tych pieniędzy nie ma :D Nie ma słabych i dobrych gier - są po prostu gry z dużym i małym budżetem, to wszystko.

Opublikowano

Nigdy nie gralem w Halo, wiele stracilem?

MeSSer, troche bledne stwierdzenie, sa gry z malym budzetem, ktore sa bardzo dobre

Opublikowano

No ja czytałem mocno mieszane opinie, że to już nie to samo co Bungie, ze multi do dupy i robione pod dzisiejsza młodzież itd. itp.

Mnie tam akurat krasnale ogrodowe i Power rangers nie interesują, wolę sobie odpalić po raz 10ty gyrosy niz grać w ten shit, ale z tego co czytałem w necie ludzie nie byli do końca zadowoleni z kierunku w jakim podążyło halo 4

Tak to jest jak o czymś wypowiada się ktoś, kto nie ma w temacie zielonego pojęcia. Po pierwsze primo - Halo 4 to świetna dopracowana gra, po drugie primo - śmieszne teksty o tym, że 343 to nie Bungie skoro UWAGA to Bungie właśnie wymyśliło zwrot z multi już w Halo: Reach idąc z pomysłami w stronę CoD'a, a nie 343 Industries. Te same teksty pod adresem 343 były pisane 2 lata wcześniej pod adresem Bungie.

Także drżyj Yeti w oczekiwaniu na Borderlands 3, wróć - Destiny ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Gwarantuje ci ze pierwsze 15-20min to beda zachwyty jak to ludzie kupuja PS4 i rozne tabeltki/porowania jak szybko PS4 schodzi wzgledem PS2/PS3/XOne/Wii U i Zubra w monopolowym.

No i pewnie kolejny rok z rzedu dam sobie spokoj z ogladaniem tej nudy na zywo i jak wstane to ogarne wszystko ladnie w 15 minut.
Opublikowano

Nigdy nie gralem w Halo, wiele stracilem?

MeSSer, troche bledne stwierdzenie, sa gry z malym budzetem, ktore sa bardzo dobre

1. Bardzo przyjemny FPS w sci fi, ino te krasnale.

2. Oczywiscie da sie odpowiednio zaprojektowac gre by nie bylo tego widac ( 2D itp. ), ale to jest juz inny segment. Np. japonskim grom obrywa sie za slaba grafike - Kitajce po prostu nie maja na to kasy.

Opublikowano

Ale grafika to nie wszystko :( Nie zmienia to faktu, ze istnieja perelki z niskim budzetem :) Musze w koncu kupic Xboxa 360 i ograc to cale hejloł, girsy czy inne forzy

Opublikowano

Ale grafika to nie wszystko :( Nie zmienia to faktu, ze istnieja perelki z niskim budzetem :) Musze w koncu kupic Xboxa 360 i ograc to cale hejloł, girsy czy inne forzy

IloMilo na klocku jest fajne.

Opublikowano

IloMilo na klocku jest fajne.

Nie pisz głupot, X360 to tylko pif paf itp. Gry takie jak IloMilo, Dust: An Elysian Tail czy Viva Pinata są tylko na PS3 ;)

Opublikowano

No dobra, mi chodzi o pewien mechanizm :

- gracze narzekają na grafikę - nie było kasy na grafików

- na framerate - na programistów

- długość gry itp. - za mało ludzi

- online, multi - koderzy itp.

- bugi - betatesterzy

Jak się nad tym zastanowić, nie ma od dawna ( poza indykami ) gry na 10,9+ która nie miałaby naprawdę solidnego budżetu, a wszystkie 8 i 7 to już niższe budżety. Oczywiście wyjątki są ( ciekawy pomysł, setting ) ale dane są jednoznaczne - i to dotyczy też exów.

Swoją drogą, rynek gier video to ciekawy rynek - nie ma konkurencji cenowej, a jest jakościowa. Szrot i perła stoją po 200 zł.

Nie pisz głupot, X360 to tylko pif paf itp. Gry takie jak IloMilo, Dust: An Elysian Tail czy Viva Pinata są tylko na PS3 ;)

Od pewnego momentu były to już niestety wyjątki od reguły.

No i lubiłem Vivę Pinatę :( ale mazzeo napisze pewnie że nikogo

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.