Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No jak sie wydaje konsole o specyfikacji laptopa to nie ma co sie dziwic ze bedą braki mocy.

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

nikt tutaj nie pisał o TV 4K, więc o ch,uj ci teraz chodzi

Nikt lol

4K

4K

4k

4K

Tylko 4 razy powtórzone, o tym cała rozmowa, ale rozumiem ze na małym monitorku dwie literki obok siebie mogły ci umknąć.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Kiedyś już wrzucałem foty, nie chce mi się robić kolejnych, bo i co to zmieni, jak je wrzucę? Oczywiście TV jest 1080p, nikt tutaj nie pisał o TV 4K, więc o ch,uj ci teraz chodzi.

Dobra, wyjaśnicie mi po co te kanapy? Zawsze w takich dyskusjach pojawia się mityczny argument kanapy. Śpicie na nich kuźwa podczas grania w te Uncharted czy co? W sumie jak tak na to spojrzeć to całkiem logiczne, wiele te konsolowe gry nie wymagają uwagi ostatnimi czasy. Ja nie umiem w żadną wymagającą grę grać na leżąco/półleżąco, muszę siedzieć i prosto patrzeć na telewizor.

Kanapy są po to, bo póki co klapki grają tak na swojej konsoli enhanced-buzz-26628-1386015093-20.jpg

Edytowane przez kubson

Opublikowano

4K

4K

Tylko 4 razy powtórzone, od tym całą rozmowa, ale rozumiem ze na małym monitorku dwie literki obok siebie mogły ci umknąć.

Z czego 2 razy to twoje posty...

lol

Opublikowano

PS4 ma otrzymać ogromne zwiększenie wydajności dzięki programistom z ICE TEAM. Jeśli liczby do których dotarł Thuway są prawdziwe to przyrost mocy jest szalony a różnice pomiędzy xbox one i ps4 zwiększą się jeszcze bardziej. Thuway twierdzi że jest to "game over" dla xbox one w sensie mocy.

Today, to this tweet of Tidux, Thuway aka Ahsan Rasheed gave a interesting reply, "If the number you are giving me is true, than it really is game over Xbox One."

Later on Thuway clarfied that he is not talking about sales war between Xbox One and Playstation 4 but Playstation 4 performance boost coming in future.

Thuway clarified: "I don't mean game over in terms of sales. I am talking about power. PS4 performance boost rumor is insane. I find it hard to swallow"

"But if it is true, the Xbox One to PS4 port differences will grow much larger if devs choose to make PS4 versions shine."

Going through the entire conversation it seems like Tidux is hinting towards improvements from ICE team for Playstation 4 and contents Naughty Dog will show at E3 2014.

Ex-IGN Edition, Jeremy Conard replied this to the above tweet of Tidux: "that’s what Sony should play at E3 when ND shows off the face melting work the ICE team has done"

http://www.gamepur.com/news/14676-ps4-receiving-massive-performance-boost-team-ice-port-difference-will-grow-.html

Yoshida kiedyś o tym wspominał, ze tak jak w przypadku PSP, jest trochę ukrytej mocy, która z czasem będzie odblokowana.
Opublikowano

Drodzy blacharze, ogarnijcie że będzie wam zagrać w gry w wysokiej rozdzielczości i gry ładne, tylko dzięki nam, bo żaden developer nie poświeci 100mln na produkcję gry na PC, co najwyżej wyda marny port, zrobiony na szybko z uwzględnieniem zatoki więc nie za drogi.

Gracze tylko muszą tą taniość projektu uwzględnić własnym portfelem kupując Titana lub dwa żeby pograć w nieco wyższej rozdzielczości która spokojnie niweluje odległość od TV u gracza konsolowego.

Opublikowano

No, brawo, dwa razy siebie zacytować jako uzasadnienie swojej tezy. Mimo wszystko przyznam rację, faktycznie była mowa o telewizorach/monitorach u Grzybiarza, ja automatycznie przyjąłem, że PCtowiec = monitor. Później pisałeś o monitorku 21-calowym, więc utrwaliło mi się, że mówimy o monitorach. Później zaś zacząłeś pisać o telewizorach, więc myślałem, że wychwyciłem sprzeczność, że piszemy o monitorach 4K, a ty chcesz zdjęć 4K TV. My bad.

Opublikowano

Prawda jest taka ze w 4k gra tylu "blacharzy" co "konsolowych peasantow" na 60 calach.

Jedno i drugie to niedaleka przyszlosc dopiero, pomijajac kilku z nadmiarem benjaminow w portfelu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Z czego 2 razy to twoje posty...

lol

No i? Miałem pokazać o czym była rozmowa, w której uczestniczyłem.

Mimo wszystko przyznam rację

No i git.

Opublikowano

Świetna sprawa z tą ukrytą mocą PS4. Dzięki temu, Drake będzie wykonywał automatyczne skoki dwa razy szybciej. A gry Cage'a będą jeszcze bardziej ekocjonujące.

Opublikowano

Drodzy blacharze, ogarnijcie że będzie wam zagrać w gry w wysokiej rozdzielczości i gry ładne, tylko dzięki nam, bo żaden developer nie poświeci 100mln na produkcję gry na PC, co najwyżej wyda marny port, zrobiony na szybko z uwzględnieniem zatoki więc nie za drogi.

Gracze tylko muszą tą taniość projektu uwzględnić własnym portfelem kupując Titana lub dwa żeby pograć w nieco wyższej rozdzielczości która spokojnie niweluje odległość od TV u gracza konsolowego.

Gdyby nie gracze PC np. Project cars ktorym tak sie podniecacie by nie powstal. Na konsolach tez jest pelno gier ktore sie co chwile wieszaja. Na PC wywala blad a na konsolach sie gra wiesza. Nie liczac exow od Sony,ms i gier rockstar,to kazda gra od ea,ubi,acti ma problemy na kazdej platformie. Nudne jest juz troche te gadanie,ze na konsolach same idealne porty a na PC same errory wyskakuja. Civ5 powiesila mi sie raz,bf4 na ps3 tylko wczoraj zaliczyl 5 zwiech,a meczu na mapie operation locker to od ponad 2 tyg nie skonczylem bo gra sie zawsze wiesza.

A jak juz jestem przy bf4 to gracze PC obecnie pomagaja dice naprawiac gre,zebyscie na konsolach mogli normalnie grac.

Opublikowano

A jak juz jestem przy bf4 to gracze PC obecnie pomagaja dice naprawiac gre,zebyscie na konsolach mogli normalnie grac.

To dlatego tak długo trwa, bo baza graczy BF na PC jest pewnie ze 3x mniejsza niż na konsolach.

Opublikowano

Prawda jest taka ze w 4k gra tylu "blacharzy" co "konsolowych peasantow" na 60 calach.

Rok temu kupiłem do salonu 60-calowego Sharpa za niecałe 4000 złotych, więc jak najbardziej w zasięgu baronów gamingu (dość powiedzieć, że za pierwszy 32-calowy telewizor HD Ready w 2005 dałem więcej). Blachary za to nawet GPU nie kupią, bo jeden tytan do 4K raczej nie wystarczy.

Opublikowano

Chmura to nie bullshit...

Nie zapominajcie ze OSy w obu konsolach (w Xbonie dochodzi jeszcze Kinect) rezerwuja sobie spora czesc mocy I stopniowo beda optymilizowane.

Opublikowano

Chmura, to net tak? 

Jak ktoś gra offline, to skąd ta moc? Z kałuży? lol 

Opublikowano

Obejrzałem kilka gameplayi z Watch Dogs i nie przekreślam całkowicie tej gry, zobaczę co napiszą w recenzjach edge, polygon, pcgamer, destructoid i może się zainteresuję.

Opublikowano

To dlatego tak długo trwa, bo baza graczy BF na PC jest pewnie ze 3x mniejsza niż na konsolach.

nom

njhQ4lh.png

Opublikowano

Program ruszyl dopiero 7 dni temu. Ale zwiekszony tickrate raczej na konsole nie trafi :D wiec dalej ludzie beda 5m za sciana i ginac.
Opublikowano

nom

njhQ4lh.png

Blisko byłem, tylko 2x większa

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Chmura to największy żart MS i serio podziwiam osoby które łykneły gadkę o jej mitycznych mocach

Opublikowano

@Luck...

A masz jakas gre ktora teraz korzysta z chmury? No wlasnie..

Jak cos juz wydadza to bedziesz mial na pudelku z gra ze wymaga polaczenia do Live I bedzie znowu lament ze jak ja mam grac w gry na grzybach w Bialymstoku.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ktoś tu ściemnia z tymi statsami...

341fa1fb4091d550d8137fd4601c6509.png

Opublikowano

No i kto ma monopol na prawdę?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.