Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś tu ściemnia z tymi statsami...

341fa1fb4091d550d8137fd4601c6509.png

Bf4stats.com pokazuje graczy ktorzy sa dodani do ich bazy.
  • Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

I pokazuje więcej ludzi niż to coś Adasia.

Opublikowano

A zadales sobie chociaz troche trudu zeby przeczytac co jest napisane nad liczbami?

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ja tak, ty nie wiem. W przypadku PS4 nawet Peak (24h) na tej szwabskiej stronie jest mniejsze niż Currently online players na bf4stats.

Opublikowano

I pokazuje więcej ludzi niż to coś Adasia.

Kogo?

Opublikowano

A gdzie adi napisal,ze to z dzis?

Opublikowano

No pewnie regularnie sprawdza staty i robi screeny, kiedy akurat na blasze gra więcej osób :lol: Uwielbiam takie odwracanie kota ogonem.

Opublikowano

Ale czekajcie, to że na jakiejś platformie więcej osób gra w tego szrota to ma być argument za tą platformą czy przeciw?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak dla kogoś to...

...wygląda obłędnie, to nie mam pytań - bo tak właśnie wyglądają screeny z pc na ultra, ale w trakcie normalnej rozgrywki, a nie po godzinach łapania przekłamanych screenów w trybie zdjęć przez twórców i fanbojów.

Moze jednak zanim zaczniesz pisac glupoty o bullshotach, trybie foto itd, moglbys sprawdzic jakies sa fakty.

Po pierwsze, tworcy jak na razie nie wypuszczali fotek od siebie.

Po drugie, pCARS na chwile obecna nie ma trybu photomode i wszystkie dotychczasowe screeny sa bezposrednimi zrzutami z gry.

Kilka ode mnie...zlapane frapsem....

ibcVplU3FUeKDa.jpg

ibtCaSmUhkSvvI.jpg

ibbfgH0B7473j0.jpg

ihTQ10Y9f6k8L.jpg

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Dyskusja kto na czym wiecej gra w BattleFielda..

Jak nisko upadliscie...

Opublikowano

Magik pięknie to wygląda, jaki konfig?

Takie rzeczy tylko na PC, konsolowa braci.

2389880-9779510830-reggi.jpg

Opublikowano

Magik pięknie zdeklasował klapków i ich DC, a co robią klapki? Ofc minusują. Piękny ból tyłka. :i_am_so_happy:

Opublikowano

@Luck...

A masz jakas gre ktora teraz korzysta z chmury? No wlasnie..

Jak cos juz wydadza to bedziesz mial na pudelku z gra ze wymaga polaczenia do Live I bedzie znowu lament ze jak ja mam grac w gry na grzybach w Bialymstoku.

Chmura potrzebuje neta tak? 

Co da chmura osobie bez neta w trybie offline? 

Jakie widzisz rozwiązanie? 

Na pudełku informacja, no fajnie, ale co dalej? 

Dochodzimy do kolejnego tematu- o co tyle hejtu jak MS chciał żeby ich konsola była always online? Pomijam fakt, że co odpalam konsole, to jest online. No ale takie są fakty, MS za to ostro oberwał. 

O ile widzę sens w przypadku odłączenia chmury, to nie widzę rozwiązania dla ludzi offline. 

System rozpozna czy jest Kinekt czy nie i może coś tam uwolnić ze swoich zasobów, chmura to online.

Opublikowano

Świetnie to wyglada, szkoda ze na next genach nie uswiadczymy takiej grafiki,

iras nie wytrzymał hahahah

Opublikowano

@Luck...

Jak cos juz wydadza to bedziesz mial na pudelku z gra ze wymaga polaczenia do Live I bedzie znowu lament ze jak ja mam grac w gry na grzybach w Bialymstoku.

Dochodzimy do kolejnego tematu- o co tyle hejtu jak MS chciał żeby ich konsola była always online? Pomijam fakt, że co odpalam konsole, to jest online. No ale takie są fakty, MS za to ostro oberwał.

O ile widzę sens w przypadku odłączenia chmury, to nie widzę rozwiązania dla ludzi offline.

System rozpozna czy jest Kinekt czy nie i może coś tam uwolnić ze swoich zasobów, chmura to online.

Jak to co dalej? Masz neta, masz Live, kupujesz gre I grasz. Nie masz, nie kupujesz. Proste.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Świetnie to wyglada, szkoda ze na next genach nie uswiadczymy takiej grafiki,

iras nie wytrzymał hahahah

"bo komputer za 10tys. zł" OLO

Opublikowano

Już rogrzewam frapsa <3

Opublikowano

Magik pięknie zdeklasował klapków i ich DC

Nie to bylo moim zamierzeniem.

Uwazam ze DC bedzie ladniejszy pod wzgledem wykonania otoczenia.

Trudno zeby bylo inaczej skoro pCARS celuje w 60fps i jak widac ma do tego swietnie zrobione zmienne waruki atmosferyczne. Cos za cos.

Chodzilo mi tylko glupie gadki o bullshotach/photomode, ktorego gra nie ma.

Fotki wrzucone przeze mnie to 100% in-game/replay + free camera.

Opublikowano

Głupie gadanie :lol: Wstawiam screeny z Killzone - beczą, że bullshoty. Wstawiam screeny z inFamous, gdzie "photo mode" działa identycznie jak ten, którego nie ma - beczą daj z gry. No ale tutaj to jest 100% in-game :wallbash:

Opublikowano

@Luck...

Jak to co dalej? Masz neta, masz Live, kupujesz gre I grasz. Nie masz, nie kupujesz. Proste.

Podejście rewela. 100% 360 nie ma live. Rok temu albo dwa lata temu był typ co się zdziwił, że do gry online na 360 musi mieć golda i trzeba za to zapłacić. 

A takie coś było w czasach N64. Trzeba było dokupić rozszerzenie żeby pograć chyba w Donkey Konga, Majora Maks. 

To działa trochę inaczej. Chmura nie da konsoli powera, coś tam odciąży.  

Opublikowano

ibtCaSmUhkSvvI.jpg

Świetna kamera, wygodnie się na takiej jeździ? Widzę że ty jak i wszyscy cie plusujący fanatycy nie posiedli umiejętności czytania i nie rozumieją co to znaczy "w trakcie normalnej rozgrywki". Bo w trakcie normalnej rozgrywki PCars na PC na ultra wygląda tak:

ProjectCARS-9.png

Biednie.

Opublikowano

Jedno autko na trasie + replay + free camera = nowa definicja in-game.

Opublikowano

Z betonem nie wygrasz. Pokazujesz gameplay, przełączenie kamery podczas gameplayu, detale aut na filmiku. Nieważne, bardziej liczą się jakieś screeny robione przez Dualshockers, obiektywny portal jak sama nazwa wskazuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.