Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Raczej cie niczym ciekawym nie zaskoczę ale wolałbym mieć do ogrania odpowiedniki Ryse , DR3 i Forzy juz teraz zamiast grac kolejne 500 meczy w BF4 czy fife.

Infamous to gra w której platyne wbija się w 9h (przechodząć oczywiscie 2x) i nie ma zupełnie ochoty na kolejne podejscia.

A co do nadchodzących premier do czasu E3 się nie wypowiem bo jest słabo w obydwu obozach.

Edit:

Acti xDDDD 

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Recenzja na podstawie bety multi, zero konkretów na temat singla. Szkoda czasu na klikanie w link.

Jak byk jest napisane:

Note – Watch Dogs was reviewed on the Xbox One console on a Retail Xbox One Copy.

Do tego nie sa jedynymi ktorzy maja juz gre:

original.jpg?w=800&h

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Raczej cie niczym ciekawym nie zaskoczę ale wolałbym mieć do ogrania odpowiedniki Ryse , DR3 i Forzy juz teraz zamiast grac kolejne 500 meczy w BF4 czy fife.

Infamous to gra w której platyne wbija się w 9h (przechodząć oczywiscie 2x) i nie ma zupełnie ochoty na kolejne podejscia.

bo Ryse to gra na 100h+ ^^

Z dobrych gier na PS4 ogralem jeszcze Outlast i multi Killzona, ale prawda jest taka, ze gdybys kupil Xboxa zamiast PS4 (przy premierze) ogralbys te 3 tytuly do grudnia i narzekalbys dokladnie tak samo na brak gier.

Co do Acti-niezla beka. Sam kiedys bylem fanem, teraz rzygam ich gra...

Edytowane przez easye

Opublikowano

...

Wkleiłeś fake. Pudełka z grami na PS3 logo blu-ray mają po prawej stronie a nie na środku. Śledzę temat na gafie dość dokładnie i nie zostawili na tej stronie suchej nitki. Nie ma najmniejszych szans, żeby ta recenzja opierała się o wersję retail.

Opublikowano

mwcollection-790x401.png

Jeebcie się wszyscy ale ja się ciesze!

Fake,widac ze news'y czytasz na ppe.pl ;)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Embargo jest do 27ego, pozniej bedzie pyszna beka z blacharzy.

Figaro where are you?

mwcollection-790x401.png

Fake? Potwierdzone?
Czytam, powiem wiecej, nie pierwszy raz sie na to nabralem :(
A szkoda, MW1 i MW2 przytulilbym :(

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Omg, w Project CARS można już grać na PC, w tu ktoś próbuje wmówić, że gra nie wygląda, jak wygląda?

http://www.youtube.com/watch?v=q2O-1kZZkSA#t=44

No i tylko udowodniłeś że wszystkie teksty o zakłamaniu posiadaczy pecetów są prawdziwe - na screen z rozgrywki, jaki będzie miał każdy pececiarz, odpowiadasz jakimś filmikiem z trzema monitorami 42' i kosmicznym fotelem pneumatycznym którego cena rynkowa wynosi 22000$ - na pewno każdy z was wojowników blachy właśnie taki zestaw ma w pokoju :teehee: Ja pokazuje prawdziwy obraz gry, a wy odpowiadacie jakimiś nieosiągalnymi dla was zabawkami milionerów z USA - prawda jest po mojej stronie, po wasze mokre marzenia niespełnionych blacharzy z grafiką zintegrowaną.

Nie wiem tylko co ma piernik do wiatraka. Ten zestaw nie ma tu żadnego znaczenia. Filmik mógł być inny, ze zwykłym 21 calowym monitorem. Ani ten fotel, ani trzy monitory nie są wymaganiami do odpalenia gry w ustawieniach ultra. Posiadanie 3 monitorów nie polepsza w magiczny sposób grafiki. Fotki in-game z kamery już na poprzedniej stronie Magik wkleił, więc wmawianie, że kolor czarny to biały jest dla mnie niezrozumiałe.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

W maju liczy sie tylko Transistor I Wolf. Ubi sie bardzo zeszmacilo tym WD juz nie wspomne o preorderach FarCry 4 ktorego nikt nie widzial oczy XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zapomnialem napisac ze fotki Magika gniotą suty, i oczywiscie sa to najpiekniejsze wyscigi jakie na oczy czlowiek widzial.

DriveClub tego poziomu nie przeskoczy, jesli juz to GT7:Prologue

I oboje kantujecie, jeden pokazuje mega niewygodne screeny z gry a drugi mozliwie najbardziej budzace podziw czyli deszcz i zachod slonca.

Opublikowano

W maju liczy sie tylko (...) Wolf.

vycukd.gif

Opublikowano

Caly czas lepsze niz WD.

Opublikowano

Ach te multiplatformy... ;) A co z exclusive'ów wychodzi?

Opublikowano

...

Wkleiłeś fake.

Pewien jestes ?

TADHqd5.jpg

XRyF2Vt.jpg

Opublikowano

Ale to musi chodzić na ps3, o jezu chryste.

Opublikowano

Iras przecież Sony zmieniło wzory pudełek z PS3 na te podobne do PS4.

Opublikowano

Pewien jestes ?

Jestem.

Iras przecież Sony zmieniło wzory pudełek z PS3 na te podobne do PS4.

Nie chodzi mi o wzory okładek tylko plastik.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Embargo jest do 22iego, pozniej bedzie pyszna beka z blacharzy.

Figaro where are you?

mwcollection-790x401.png

Fake? Potwierdzone?

Czytam, powiem wiecej, nie pierwszy raz sie na to nabralem :(

A szkoda, MW1 i MW2 przytulilbym :(

Embargo na WD jest 27.

To jest tak slaby fake,ze zaden duzy portal tego nie wstawil. Acti watpie,ze nawet zaprzeczy tym "doniesienia". Taka rada zacznij czytac polygon albo eurogamer bo na ppe.pl wrzucaja co sie da,byle by bylo duzo wejsc na news zeby sie jeszcze raz reklamy wczytaly ;)

Opublikowano

Przecież jest oznaczone jako PLOTKA więc nie wiem o co się czepiacie , do takich informacji z założenia należy podchodzić z dystansem.

Opublikowano

Odnośnie tego CoDa i newsa na ppe.pl:

Niestety, raczej kolekcja Modern Warfare nie zostanie tak dobrze odrestaurowana jak Pani archeolog, albowiem mają to być te same tytuły, tylko podniesione do jakości 1080p oraz 60 klatek na sekundę

Na PS3 i X360 już jest 60 klatek. :turned:

Opublikowano

Ale to musi chodzić na ps3, o jezu chryste.

podobnie jak iras odpali sobie na swoim sharpie za cztery koła pacz_psy w 900p :teehee:

Opublikowano

Patrzac na to jak chodzi Wolfenstein na PS3 , to strach odpalac nawet Watch Dogs.

Swoja droga, jestem zaskoczony, ze to okazuje sie powoli cross genowym szarym crapem bez glebi, spodziewalem sie pogromcy GTAV i nextgenowego experience ...

...

NOT  xD

Je.bac UBI

Edytowane przez erix

Opublikowano

spodziewalem sie pogromcy GTAV

Po WD ? :teehee:

Opublikowano

spodziewalem sie pogromcy GTAV

Po WD ? :teehee:

ale spoilera to ty odkryj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.