Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

A do tego ps4 za te 399 dolarów schodzi natychmiast po dostawie. Spencer dostał kapitana na tonącym statku.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Te wyliczenia są śmieszne z grubsza. 

Komp tyle, a konsola tyle. Do konsoli trzeba dokupić dobry TV z dobrymi parametrami. Ktoś gra na TV którego kupił na początku poprzedniej generacji? Tak widzę po tematach o TV, to sporo osób już wymieniło. 

Żeby takie podliczenia miały sens, to trzeba kupić kompa i konsole jednocześnie i zapisywać wszystkie wydatki, a po 5 latach zobaczyć jak wygląda różnica. 

Ja Ci powiem jak to wychodzi po 6 latach bo sobie liczyłem, mianowicie:

Na PS4 (samo, bez TV) gdybym kupował gier za 2000 zł rocznie i sprzedawał za 700 zł gry które skończyłem to po 6 latach zapłacę 11850 zł

PC (za ~5000 zł) kupując gry za 800 zł (taką samą ilość co na PS4, ale jest taniej) rocznie, wydam 12860 zł uwzględniając upgrade po 4 latach za 2000 zł (bez upgradeu 10860 zł) 

Różnica na korzyść PS4 1010 zł, ale w zamian dostaję sprzęt na który zrobię wszystko i mam pełną swobodę co do niego dokupię (jakie odtworzę pliki (MP3), jaką dokupię kierownicę itp. itd)

W obu przypadkach założyłem, że kupię kierownicę za 400 zł i słuchawki za 500 zł. Do PS4 nie doliczyłem TV i PS+.

I tak to wygląda, bardzo porównywalnie.

Edytowane przez NewNickPL

Opublikowano

po co Ci wydawać siano na gry, skoro można je przejść na YT za darmo

Opublikowano

5000 zł za kompa i uncharted / forza / halo / gta na YT

seems legit

Opublikowano

Po co grasz w Obliberation skoro koło bomby Cie zabijają i spada Ci kpd?

Halo = lipa, Forza = lipa, uncharted = z części na cześć coraz nudniejsze, a gta w końcu wyjdzie na PC

Opublikowano

destiny / quantum break / project beast / sunset overdrive

lipa, lipa, lipa

Opublikowano

Na E3 będzie pełno tych lip dla blacharzy, ale zawsze można jakąś petycję zorganizować.

Opublikowano

Będzie heca jak GTA V nigdy nie wyjdzie na PC.

Opublikowano

Czemu mnie w ogóle nie zdziwiło, że na karcie raptr.com/NewNickPL z 10 najbardziej ogrywanych gier, aż 9 to pifpafy? :teehee:

Opublikowano

Lipa panie lipa na tych konsolach, same gry na debili i pif pafy  :ninja:

red_dead_redemption_game-normal.jpg

Opublikowano

17 września 2013, palona guma pod paczkomat i pare tygodni w świecie los santos - piekne wspomnienia...

21 maj 2014 - i tak kiedyś wyjdzie na PC.

Opublikowano

hav3n po co 700 zł wydać na konsolę i przejść RDRa skoro mamy YT, weź się ogarnij

Opublikowano

XD

FineEvergreenCurlew.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

hav3n po co 700 zł wydać na konsolę i przejść RDRa skoro mamy YT, weź się ogarnij

Już widzę jak Ty wydajesz 700 zł na XO i jakiegoś ich jednego exa.  :yes:  

Opublikowano

Będzie heca jak GTA V nigdy nie wyjdzie na PC.

Liczę na to. Ten ból dupy na cdaction. xD

Opublikowano

Już widzę jak Ty wydajesz 700 zł na XO i jakiegoś ich jednego exa. :yes:

No lepiej obejrzeć całą grę na YT, wiem wiem.

Opublikowano

Te wyliczenia są śmieszne z grubsza. 

Komp tyle, a konsola tyle. Do konsoli trzeba dokupić dobry TV z dobrymi parametrami. Ktoś gra na TV którego kupił na początku poprzedniej generacji? Tak widzę po tematach o TV, to sporo osób już wymieniło. 

Żeby takie podliczenia miały sens, to trzeba kupić kompa i konsole jednocześnie i zapisywać wszystkie wydatki, a po 5 latach zobaczyć jak wygląda różnica. 

Ja Ci powiem jak to wychodzi po 6 latach bo sobie liczyłem, mianowicie:

Na PS4 (samo, bez TV) gdybym kupował gier za 2000 zł rocznie i sprzedawał za 700 zł gry które skończyłem to po 6 latach zapłacę 11850 zł

PC (za ~5000 zł) kupując gry za 800 zł (taką samą ilość co na PS4, ale jest taniej) rocznie, wydam 12860 zł uwzględniając upgrade po 4 latach za 2000 zł (bez upgradeu 10860 zł) 

Różnica na korzyść PS4 1010 zł, ale w zamian dostaję sprzęt na który zrobię wszystko i mam pełną swobodę co do niego dokupię (jakie odtworzę pliki (MP3), jaką dokupię kierownicę itp. itd)

W obu przypadkach założyłem, że kupię kierownicę za 400 zł i słuchawki za 500 zł. Do PS4 nie doliczyłem TV i PS+.

I tak to wygląda, bardzo porównywalnie.

get the fuck outta here

swoja droga, ilu jeszcze xbotów tu zostało na tym forum? Zratul, mazzeo i daddy? bo ja nie rozumiem, jak mozna te konsole uwazac za lepsza, to tak jak goscie ktorzy uwazaja, ze unia europejska jest dobra dla naszego przemysłu

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Tylko Xbox!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wiecie, ze NewNick "ukończył" TLoU na yt?

Andzeju, ludzka głupota nie zna granic.

Opublikowano

A żebyś wiedział, że lepiej obejrzeć na YT niż wydać 700 zł. Jak kupisz xobxa dla jednej gry to daj znać...

Ale Was dupa boli :D Tak obejrzałem na YT, bo było taniej :D Nie miałem PS3 i nie miałem zamiaru jej  kupować, to sobie obejrzałem bo nie widze sensu w wydawaniu 700 zł na 4 godziny rozgrywki  :whistling:

Opublikowano

A żebyś wiedział, że lepiej obejrzeć na YT niż wydać 700 zł. Jak kupisz xobxa dla jednej gry to daj znać...

Ale Was dupa boli :D Tak obejrzałem na YT, bo było taniej :D Nie miałem PS3 i nie miałem zamiaru jej  kupować, to sobie obejrzałem bo nie widze sensu w wydawaniu 700 zł na 4 godziny rozgrywki  :whistling:

Kupiłem PS3 w 2013 roku tylko dla GTA V. Handluj.

Opublikowano

Nie mam pytań. Dziękujemy za udział w teleturnieju. Idź rób benchmarka, reinstalkę czy pograj na tubie...

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

jakie 4 godziny rozgrywki? ja za pierwszym razem tlou skonczylem w 21h....

Opublikowano

Ale Was dupa boli :D Tak obejrzałem na YT, bo było taniej :D Nie miałem PS3 i nie miałem zamiaru jej kupować, to sobie obejrzałem bo nie widze sensu w wydawaniu 700 zł na 4 godziny rozgrywki :whistling:

Rozumiem ze konia walisz dosc regularnie? Przeciez taniej kupic paczke chusteczek I fapfap niz dziewczyne zapraszac na kolacje I jeszcze kwiaty dawac?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.