Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

@ Ficuś: A mi się wydaję, że jeśli te same osoby lubią sandboxy i gry takie jak Mafia, Saints Row, czy Sleeping Dogs im się podobały i potrafią na nie patrzeć normalnie, a nie tylko przez pryzmat GTA - to nie dając szansy W_D dużo tracą.

Edytowane przez KIELiCH

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Rozumiem jechanie po firmie za odciannie kuponow z niektorymi seriami, rozumiem fale krytyki za downgrade jaki zrobili itp, z jarania sie zapowiedziami dawno wyroslem, nie oczekiwalem od tej gry niczego, bo sam fakt, ze zrobili z tego przyjemny szpil mnie zaskoczyl.

Nie wiem, czego tutaj nie rozumiec Adi ? Ze ktos kto lubi GTA, Sleeping Dogs, czy Saints Raw moze sie dobrze bawic przy grze od Ubisoftu ? Niektorzy gry, ktore Ty teraz nadrabiasz maja dawno zaliczone w swojej bibliotece. Odkryles firme Nintendo w 2014 roku ?

To tak jak ciagle przekonywanie ludzi grajacych z kumplami w BFa i FIFE, ze powinni kupic w MARIO ! No moze powinni, pewnie wiekszosc kupi jako dodatkowa konsole, ale przeciez osoby ciorajace w FPSy i w multi nie przesiada sie nagle na konsole Nintendo jako podstawowa. Takie rzeczy tylko u Czezkyego! 

PS. Czym rozni sie Zelda HD od tej wydanej na Wii poza grafa ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

ja mam tylko nadzieję, że R* wysłało już swoich pracowników do obozu pracy i wysmażą nam RDR 2. Dla mnie to właśnie RDR był grą poprzedniej generacji, GTA 5 było genialne ale IMO tej poprzeczki nie przeskoczyło. Niestety nie ma chyba raczej szans na taki sam timeline jak w poprzedniej generacji (GTA IV - 2008, RDR - 2010). 

http://uk.ign.com/articles/2014/05/30/red-dead-redemption-2-looks-more-likely-than-ever  - oby

kur.wy

Opublikowano

a najlepsze jest to ze sa tu tacy agenci ktorzy uwazaja ze zachodnia szkola robienia gier >>>>>>>>> szkola japonska ze swojego zlotego okresu

Lata gdzie na szczycie byli japonscy devi to najlepsze lata growego gamingu w historii - jesli ktos na nowo moze przywrocic blask wspoleczesnymu gamingowi to tez tylko oni

Opublikowano
PS. Czym rozni sie Zelda HD od tej wydanej na Wii poza grafa ?

przyspieszone żaglowanie, poprawiony jeden fetch quest i takie tam pierdoły. Ja osobiście wolę grafikę oryginału. No i trochę zmienili utwory ostu, na gorsze.

Opublikowano

Co to za czasy, że takie W_D jest uznawane za dobrą grę wg ludzi którzy uważają się za "świadomych" graczy.

Mocno obniżyły się te wasze gamingowe standardy, leci byle ochłap od Ubi robiony pod januszy a Irasy się rzucają jak wygłodniałe psy na kawał mięsa tylko dlatego że nie ma jeszcze w co grać. Nie potrafie inaczej wytłumaczyć obrony tego średniaka z fizyką wyjętą z Getaway na PS2 niż właśnie głodem. I jeszcze to jaranie się sprzedanymi kopiami, (pipi)a co to za powód do dumy, że coraz więcej januszy kupuje szroty tylko dlatego, że są dobrze reklamowane. No rzeczywiście, dobrze do wróży tej całej branży która już teraz jest zepsuta właśnie przez takich osobników.

Polecam zaopatrzyć się w konsole Nintendo albo zacząć nadrabiać starsze tytuły japończyków na PC przez emulator jak ja.

Z pozdrowieniami w ten deszczowy poniedziałek 

Zatwardziały blacharski beton, jadąc tu nie raz po konsolach i udowadniający jaki to pisigejming jest elo óber masta rasa, gra na emulatorze konsoli a wy go jeszcze plusujecie?

Opublikowano

Moj dobry kumpel, tak samo jak ja wychowany na PlayStation i dobrych grach, twierdzi ze po 2h w WD mial dosc, taka nuda. Sam juz nie wiem co myslec. Mowi ze taka sama wydmuszka jak infamous.

Watch Dogs jest o wiele bardziej, różnorodne, ciekawsze i wciągające od Drugiego Syna. Jakby nie to, że szaleńczo cisnę w geniusza Mario Kart to zapewno ostro bym męczył, a tak dostaje jakieś ochłapy czasowe ( co drugi dzień z godzinkę).

Opublikowano

Zatwardziały blacharski beton, jadąc tu nie raz po konsolach i udowadniający jaki to pisigejming jest elo óber masta rasa, gra na emulatorze konsoli a wy go jeszcze plusujecie?

dokladnie. Jeszcze chwali sie, ze odkryl Nintendo w 2014r. :teehee:  Przez emulator i gry z torrentow...

LOLEK

Edytowane przez easye

Opublikowano

a najlepsze jest to ze sa tu tacy agenci ktorzy uwazaja ze zachodnia szkola robienia gier >>>>>>>>> szkola japonska ze swojego zlotego okresu

Lata gdzie na szczycie byli japonscy devi to najlepsze lata growego gamingu w historii - jesli ktos na nowo moze przywrocic blask wspoleczesnymu gamingowi to tez tylko oni

Dokładnie to oni dali nam najlepsze gry w najlepszych czasach Japonio Pamiętamy ['] !!!!!

Opublikowano

Nie ważne na czym, ważne w co się gra. A jesli do tego może popykać w stare gierki w HD z dobrym AA to tym lepiej :thumbsup:

Opublikowano

Mamy dokładnie tydzień by napisać 74 podstrony CW. Nie zawiedź mnie, forumku.

Opublikowano

Lel Figaro, przecież to kwestia 2-3 dni. :P

Opublikowano

dokladnie - co z tego ze gra na pc? co z tego ze to emu, mi to nie przeszkadza, jeszcze dzieki emu moze podbic grafe i efekty by te gry wygladaly znosniej i lepiej niz na systemie na ktorym ukazaly sie pierwotnie - co w tym zlego?

Opublikowano

ja mam tylko nadzieję, że R* wysłało już swoich pracowników do obozu pracy i wysmażą nam RDR 2. Dla mnie to właśnie RDR był grą poprzedniej generacji, GTA 5 było genialne ale IMO tej poprzeczki nie przeskoczyło. Niestety nie ma chyba raczej szans na taki sam timeline jak w poprzedniej generacji (GTA IV - 2008, RDR - 2010). 

http://uk.ign.com/articles/2014/05/30/red-dead-redemption-2-looks-more-likely-than-ever  - oby

kur.wy

RDR powstaje juz od kilku lat, a Take Two nawet dwa razy juz wspominalo o kontynuacji takze spokojnie. Moze bedzie podobnie jak w przypadku zeszlej generacji czyli GTA, rok pozniej dodatek, rok pozniej rdr.

Opublikowano

dokladnie - co z tego ze gra na pc? co z tego ze to emu, mi to nie przeszkadza, jeszcze dzieki emu moze podbic grafe i efekty by te gry wygladaly znosniej i lepiej niz na systemie na ktorym ukazaly sie pierwotnie - co w tym zlego?

"Swiadomy gracz", fan PC, ktory ma "tak bardzo w co grac", ze odkrywa Zelde z 2003r.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A może po prostu przedtem nie miał na nie czasu i akurat teraz znalazła się odpowiednia pora do ich ogrania.

Też mam mnóstwo tytułów na różne platformy, tylko z czasem jest różnie i trzeba wybierać co w danym okresie ograć.

To nie jest tak,że się takie gry dopiero odkryło.

Opublikowano

Nie ważne na czym, ważne w co się gra. A jesli do tego może popykać w stare gierki w HD z dobrym AA to tym lepiej :thumbsup:

Ale chodzi o postawę jaką ktoś tu reprezentuje, obóz jaki wybiera w CW, siła z jaką próbuje coś komuś udowodnić a później co? Granie na PC w gry konsolowe na emulatorze przez taką osobę to hipokryzja moim zdaniem.

Opublikowano

(pipi)ac, lepiej ze odkryl, niz mialby byc specem jak Mazzeo. Ja ogralem juz swego czasu, tymbardziej mi go szkoda na reedycje HD. U pewnie takze kupie - jako dodatkowa platforme, jak juz nadrobie szpile z PS3.

Edytowane przez easye

Opublikowano

"Swiadomy gracz", fan PC, ktory ma "tak bardzo w co grac", ze odkrywa Zelde z 2003r.

Zapominacie chyba ze kiedys wartych uwagi gier w roku wychodzilo znacznie wiecej niz teraz a sam dostep do nich nie byl taki latwy pomijajac juz kwestie ceny oraz czasu. Jesli ktos np mial tylko PS2 i PC to wg mnie zrozumiale jest ze nie ogral WW w premiere, no (pipi)a troche rozumu w tym pietnowaniu kogos kto nie ogral jeszcze klasykow np z GC, ta konsola nie byla u nas zbyt popularna (pomimo genialnej biblioteki) oraz jakos powszechnie dostepna na polkach sklepowych.

Ja np Gacka kupilem w 2007 roku kiedy dostep do gier oraz sama dostepnosc konsoli byla bardziej przystepna, tez zle, tez nieswiadomy gracz ? Mimo iz od lat chcialem miec gacka nie bylo ani kasy, ani zadnego dobrego zrodla z ktorego moglbym miec oryginalne gry przed tym okresem.

Rozumiem beke z kogos kto o samym istnieniu konsoli dowiedzial sie kilka lat po jej premierze ale nie popadajmy w skrajnosci.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Karwa jak się tak firmy wyprztykają z gier przed E3 to co oni pokażą na samych targach? 

Cyferki i wykresy? :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czyżby dziś zapowiedź Forzy Horizon 2?

screenshot2014-06-02aqar87.png

https://twitter.com/ralphmfulton/status/473378254683115520

Ralph pracuje w Playground.

Nie ma takiej opcji, by zapowiedzieli Horizon 2 przed E3.

Opublikowano

ja np nigdy nie gralem dluzej niz 10-20min w Wind Walkera i nigdy nie skonczylem zadnej Zeldy, a Final Fantasy 7 pierwszy raz w zyciu skonczylem na pc bo nie mialem wtedy jeszcze psx

Opublikowano

Karwa jak się tak firmy wyprztykają z gier przed E3 to co oni pokażą na samych targach? 

Cyferki i wykresy? :confused:

Soony: TLG, U4, Beast, teaser gier Bend i GG

MS: QB, Halo 5, Halo 2, Dragons Dogma 2, Forza

Ninny: Zelda, teaser MP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.