Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Niech M$ wyskoczy jeszcze z Vanquishem "dwójeczką" i pogrom. Sony i ich konferencje o 3 w nocy + pół godzinne opóźnienie, na wstępie żenujący trailer edycji HD GOW'a, Killzłoma czy Uncharted i max ich pokazów to gameplay z 1886, PB czy U4. Oczywiście 2-3 renderki coby komuś tam pisiorek o 4 nad ranem podskoczył w spodniach. Trailer TLG xD Od razu drugą część zapowiedzą i dodadzą w packu.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Co do wieśka to niestety nie wierzę w super wersje konsolowe. A na pc wydadzą dobrą zoptymalizowaną grę bo dla cdp pc to priorytetowa platforma. Mają tysiące followersów na gog.com. ok nie wiem czy na moim kompie pójdzie na ultra ale myślę że na high spokojnie i tak będzie ładniej i płynniej niż na moim ps4.

Opublikowano

Niech M$ wyskoczy jeszcze z Vanquishem "dwójeczką" i pogrom. Sony i ich konferencje o 3 w nocy + pół godzinne opóźnienie, na wstępie żenujący trailer edycji HD GOW'a, Killzłoma czy Uncharted i max ich pokazów to gameplay z 1886, PB czy U4. Oczywiście 2-3 renderki coby komuś tam pisiorek o 4 nad ranem podskoczył w spodniach. Trailer TLG xD Od razu drugą część zapowiedzą i dodadzą w packu.

plus oczywiście o tworzeniu 100 gier na vita ( w tym 98 indyków) i wsparciu PS3 do 2018 ( FIFAmi)
Opublikowano

Jubileusz CW, trzeba się wpisać :)

Ja wierzę w Wieśka na konsolach. Obejrzałem klatka po klatce wczorajszy trailer i prawde powiedziawszy szału nie ma. To znaczy jest śliczne i chce się od razu zagrać, ale to nie wygląda jak next-gen ani PC Ultra Tytan x2. Mam wrażenie że pokazali właśnie wersje konsolowe. Na PC będzie wyraźnie lepiej. I za to plus dla CDPR. Wybieram wersję na PS4 bo nie mam nic innego.

Opublikowano

Niech M$ wyskoczy jeszcze z Vanquishem "dwójeczką" i pogrom. 

:sick:

Opublikowano

1000 strona, trzeba walnąc posta.

Tylko PlayStation

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że Sony nie będzie za dużo pieprzyć o Playstation Now, morpheusie i słupkach sprzedaży. I mogliby choć raz zacząć o wyznaczonej porze. 

Opublikowano

faktycznie zapomnialem o Project Beast(bedzie na 100%) i nowym GoW(bardzo duze prawdopodobienstwo) - GT7prologue tez wydaje sie bardzo realne

@Ficus

Zapomniałeś o GOW4 i Project Beast.

No pokażą GOW4 i co z tego skoro to będzie render sklejony w tydzień przed targami, a nie żaden gameplay?

Opublikowano

Wpis taktyczny. Ale wiadomo, tyko SONY.

#sonytakiedobre, #waldekkrul, #720900LOL

Opublikowano

SCEA nie wie co to Vita, więc nie będą na to tracić czasu.

tez obstawiam ze vita na e3 to bedzie max 5min konfy - jak ktos oczekuje czegokolwiek na vite to musi zaczekac na gamescom, a szczegolnie na TGS

Wiedzmin3 na ps4 zadowoli mnie gdy zaoferuje plynne 30fps - grafike moga ciac, niech tylko framerate bedzie stabilny, zreszta jakos sie nie martwie - wiedzmin2 na x360 byl i sliczny i plynny, a ponoc jakos dlugo nad portem nie siedzieli

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ja się w W3 trochę o system walki obawiam, oby nie był to festival turlania się, w wywiadzie z PE pisali o tym, niby mają coś zmienić. Się zobaczy.

System walki z Dark Souls <3

Opublikowano

btw. tak sobie mysle - czemu nintendo pokemony trzyma od tylu lat tylko dla swoich konsol przenosnych - przeciez to sie sprzedaje genialnie - jrpg z wielkim swiatem na WiiU w uniwersum Pokemonow i konsola uratowana

Nikt nie jest w stanie tego pojąć :P Takie Pokemon Omega Ruby z podbitą rozdziałką, lepszymi animacjami i byłby hit.

Ludzie, pojmijcie w końcu, że Pokemony sprzedają się tylko na kieszonsolkach.

Opublikowano

Ja ciągle liczę na jakieś nowe IP które pozamiata targami. Może Cliff Bleszinski z czymś wyskoczy. Epickie TPP w czasach drugiej wojny światowej, szare, smutne i krwawe.

Opublikowano

Jak sony zacznie gadać o ps now morpheus chwalić się przedawą plus pokaz destiny i far 4 i dodać te trzy eksy to będzie najgorsza konfa ever.

Opublikowano

skad wiesz jak pekomeny tak sukcesywnie od lat omiaja duze konsole nintendo? ja ide o zaklad ze porzadny jrpg w swiecie pokemonow na wiiu zrobil by sprzedazowa roznice

Opublikowano

W ogóle nie dziwi was, że Sony jakoś strasznie przycichło przed E3. Zwykle to albo sami coś teaserowali albo mieli pełno przecieków. A w tym roku M$ wali bombami, a oni siedzą cicho. Nie wiem czy są tak pewni swego czy nie mają czym się chwalić :/ . Trzymajmy kciuki za tą pierwszą opcją...

Opublikowano

skad wiesz jak pekomeny tak sukcesywnie od lat omiaja duze konsole nintendo? ja ide o zaklad ze porzadny jrpg w swiecie pokemonow na wiiu zrobil by sprzedazowa roznice

Do dzisiaj wyszło prawie 20 pokemonów na duże konsole.

Opublikowano

A cóż to ma znaczyć?!

Opublikowano

No pokażą GOW4 i co z tego skoro to będzie render sklejony w tydzień przed targami, a nie żaden gameplay?

No a w czym problem. MS tak zapowiedział Halo, Sunset Overdrive, skasowaną grę Tuska i Quantum Break. Jeśli GoW jest planowany na początek 2016, to mogą śmiało go zapowiedzieć jakimś renderem, który mam nadzieję pokaże nowego protagonistę w innej mitologii.

Opublikowano

A cóż to ma znaczyć?!

Don ma jakieś dziwne obiekcje w stronę Vanquisha. Dałbym minusa ale się powstrzymam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.