March 24, 201412 yr No właśnie, podzielcie się jakimiś pięknymi fan artami swoich ulubionych gier. Ja zacznę. (fajne połączenie z Mad World i Dark Souls) A to mam teraz na tapecie:
March 24, 201412 yr czyli to co wisi u mnie na scianie Figaro, 2 obrazki nie dzialaja Edited March 24, 201412 yr by Rayos
March 24, 201412 yr Author Ehh, mam pecha dziś z tym hotlinkowaniem Twój obrazek kojarzy mi się z tym fan artem: Też chciałbym coś mieć na swojej ścianie. Ale chciałbym to zrobić porządnie, mega rozdzielczośc, papier kredowy i ładna ramka. Trochę to musi kosztować.
March 24, 201412 yr No na szczescie ten plakat z kolekcjonerki LBW daje rade i to bardzo a co do ladnej ramki, antyrama jest najlepsza na tego typu rzeczy jak dla mnie
March 24, 201412 yr Dodam tylko, że drugi obrazek z pierwszego posta od Figaro to 100% pixel art. Każdy kwadracik stawiany ręcznie w paincie, najbardziej czasochłonna praca ze wszystkich tu przedstawionych.Mistrzostwo.
March 24, 201412 yr Tak http://www.pixeljoint.com/pixelart/17123.htmPolecam stronkę. Generalnie pixele dla mnie ciągle są w modzie, ale oczywiście ciągle muszą być poprawne.
March 24, 201412 yr Tak http://www.pixeljoint.com/pixelart/17123.htm Polecam stronkę. Generalnie pixele dla mnie ciągle są w modzie, ale oczywiście ciągle muszą być poprawne. Whooaaaa :O
March 31, 201412 yr A przypadkiem nie są to oficjalne arty z Dragon's Crown? Bo temat dotyczy fan artów więc nie bardzo to pasuje tutaj.
March 31, 201412 yr Tak, tak. Ale i tak są piękne. Zreflektowanie: Edited March 31, 201412 yr by nobodylikeyou
April 15, 201412 yr Author A przypadkiem nie są to oficjalne arty z Dragon's Crown? Bo temat dotyczy fan artów więc nie bardzo to pasuje tutaj. Temat jest i tak dosyć martwy, więc nie szkodzi ;p Tutaj kilka fajnych, z pewnej gry, która ma wyjść w tym roku.
April 15, 201412 yr Kolosy to studnia bez dna jeśli chodzi o fan arty: Edited April 15, 201412 yr by XM.
January 10, 20179 yr (pipi)aniutki jak wykopal temat po trzech latach postuchy ale arty fajne, bylo warto