Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Smash Bros

Featured Replies

• Odpowiedzi 263
  • Wyświetleń 56,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co prawda nie do najnowszego Smasha, ale powinno się przydać:

• Ta opcja "highlights reel" jakas kijowa jest, ucina w dziwnych momentach ;f   No ale nic, 2 replaye z dzisiaj       + jeden replay jak gram rankeda z randomem i sie nie cackam  

• Gość TopsyTurvy
    Gość TopsyTurvy

Czuję ogromny potencjał w potyczkach online. Z serii grałem tylko w Melee, które w kombinacji czterech padów rządziło niepodzielnie na Gacku.   edyta: oczywiście na 3DS, o WiiU przestałem nawet myśl

Opublikowano

Na razie dystrybutor potwierdził dostępność przejściówki, więc jest duże prawdopodobieństwo, że bundle też będzie.

Opublikowano

Na 99% będą oba bundle, pojawiły się już w ofercie dystrybutora więc sklepy mogą zamawiać :)

Ciekawe jak z ceną, pewnie 220zł skoro sama gra jest za 170-180. (edit: miałem na myśli cenę bundla z przejściówką :P)

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Skąd ta informacja? Nic nie znalazłem :(.

Jeśli masz na myśli bundle gra + przejściówka (są takie?), to może być w takiej cenie, natomiast w przypadku bundle'a gra + przejściówka + kontroler stawiałbym na ok. 350 złotych, biorąc pod uwagę, że cena kontrolera na amazonie waha się od 100 do 130 złotych (100 za nowe z motywami postaci ze Smasha, 130 za te robione za czasów Wii).

Opublikowano

Cena taka sobie. Sama gra jest za 170 a figurki amiibo po 59. Dycha oszczędności i to tylko dla kogoś kto koniecznie chce Mariana :P

Zestawik z przejściowką za 199zł więc nieźle ale za to pad za 119 :/

Edytowane przez Dobos

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy zostało potwierdzone że będzie tryb off-tv play?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie okaże się, że dwie najlepiej oceniane gry tego roku to Bayonetta 2 i Smash Bros Wii U. Gry na konsolę, której nikt nie ma. Jak to twierdzą niektórzy...  ;)

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

No sorry, na chwilę obecną to ma ją więcej osób niż XONE ;)

Opublikowano

My to wiemy, ale wiesz jak w mediach jest...

Opublikowano

cholera nie stać mnie już w tym miesiącu na gierki :( przeholowałem z zakupami i smasha dopieo w grudniu kupie po wypłacie (9-10 grudnia)   Teraz jak patrze na oceny hype wzrósł ale i tak mam w co grać :)  . W Święta zróbmy jakiś turniej forumowy w smasha :)

Opublikowano

W święta to ja zrobię smasha karpiowi -- dół + A z miski na talerz i góra + B z talerza do gęby,........................................... :reggie:

Opublikowano

My to wiemy, ale wiesz jak w mediach jest...

No tak, ale wina w tej sytuacji leży w 100% po stronie Nintendo, przez ten gówniany marketing.

A co do Smasha to właśnie postanowiłem jednak go kupić :D Zostałem ofiarą marketingowej machiny ;)

Opublikowano

Jak to wygląda z padami, żeby można było pograć w 8 graczy w Smasha? Do tej pory chyba nie można było podłączyć więcej niż 4 padów prawda? Jak były 4 wiiloty podłączone, to już pro pada się nie dało. Jedyna opcja to 3 kontrolery z GC po przejściówce, czy mają wprowadzić jakiś update i pozwolić na 8 wiilotów?

Opublikowano

Ok w sumie pytanie... różne źródła podają 2 różne daty premiery gry.. Jedne mówią o 28 listopada natomiast inne o 5 grudnia... Sam zamówiłem preorder jakiś czas temu na allegro gdzie "przybliżona data premiery" szacowana jest na 5 grudnia... Ktoś się orientuje jak będzie ostatecznie??

Opublikowano

Ok w sumie pytanie... różne źródła podają 2 różne daty premiery gry.. Jedne mówią o 28 listopada natomiast inne o 5 grudnia... Sam zamówiłem preorder jakiś czas temu na allegro gdzie "przybliżona data premiery" szacowana jest na 5 grudnia... Ktoś się orientuje jak będzie ostatecznie??

Przyśpieszyli premierę z 5 grudnia na 28 listopada, w tym samym dniu premiera nowych Pokemonów.

Opublikowano

na chwilę obecną to ma ją więcej osób niż XONE

Oficjalnie już i Xbox wyprzedził WiiU :P ale mnie to nawet cieszy- Nintendo będzie musiało się jeszcze bardziej starać :)

Wczoraj była premiera Smasha w USA, są jakieś wieści o ogromnych kolejkach itp?

Opublikowano

Powiedzcie na pro kontrolerze gra się spoko? Bo mam mało kasy a w święta jadę do Australii i każda złotówka na wagę złota. Dodatkowo czy ten adapter da radę gdzieś później kupić? No i czy pady do gc muszą być tak drogie?

Opublikowano

Normlanie na pro kontrolerze gra się o wiele wygodniej  niż na gackowym padzie, choć może i jest w tym metoda, żeby do napieprzania w przyciski brać ten od GC :) Mniejszy, przyciski niżej położone, może faktycznie lepiej się sprawdzić.
Co do adaptera to można jeszcze podłączyć starego pada GC do Wiilota. Mam taki adapter i daje radę w MK8, w SSB też ponoć ma być możliwość grania na czymkolwiek, więc takie połączenie też się sprawdzi.