Ken Marinaris 367 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Darmowa gra zawitała na PSN, a na forum cisza. Niestety, nie wypowiem się o niej, bo error2005 uniemozliwia mi jak na razie jakąkolwiek grę U was podobnie czy moze jednak udało wam się stoczyć chociażby jedną walkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja gierkę pobrałem ale z tego co czytam na Siliconera, są jakieś problemy techniczne i pewnie stąd te errory: Soulcalibur: Lost Swords Launch Delayed Due To Technical Issues Soulcalibur: Lost Swords, a free-to-play Soulcalibur game with micro-transactions, was supposed to launch on PlayStation 3 this week, but the game has run into technical difficulties. In an update to their Facebook page, Namco have addressed the issue. Hello North & South American SoulCalibur Fans, BANDAI NAMCO Games America Inc. would like to express our appreciation for the excitement and passion that our SoulCalibur fans have displayed for SoulCalibur: Lost Swords. There is currently a technical issue that has delayed the launch of the game and we have been working through this issue all through last night and today to expedite the launch of SoulCalibur: Lost Swords. We have discovered that the issue requires a resolution across multiple parties and therefore our efforts to remedy the issue is taking longer than anti(pipi)ated. Currently we are working feverishly with a key partner to implement a solution in the shortest amount of time possible. We know that this title has been highly anti(pipi)ated by all of you and we ask for your patience and understanding as we work to get SoulCalibur: Lost Swords up and running as soon as possible. Thank you! BANDAI NAMCO Games America Inc. Read more at http://www.siliconera.com/2014/04/24/soulcalibur-lost-swords-launch-delayed-due-technical-issues/#gec3DHjX0e54Iy6D.99 Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wersja ze sklepu US wywala błąd, i nie można zagrać. Wersja z naszego sklepu działa jak najbardziej (przynajmniej mi działa). Na pierwszy rzut oka bardzo podobna do Soul Calibur V (ale żaden ze mnie znawca). Mamy 3 postacie do wyboru. Zaczynamy z 1 bronią i postacią w samych gaciach, za walki otrzymujemy skrzynki z broniami, dodatkami, ciuchami... Niby wszystko w porządku ale przerażają bardzo długie loadingi, po walce nawet minutę trwają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Loadingi jakas masakra. Jeszcze nie ogarnalem jak postacie odblokowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 SoulCalibur: Lost Swords Will End Its Service On November 30th And nothing of value was lost... Pograłem trochę, bardziej z ciekawości. Koncept gry był nawet spoko, ale loadingi oraz model płatności to jakiś niesmaczny żart. No i brak multiplayera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Wreszcie zamykają tego crapa. Wbiłem tylko achiki do końca bo nie lubię zostawiać takich gier bez wbicia 100% (mało achików). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi