Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak tak patrze na te akcje na respawnie to przypominają mi sie najgorsze czasy w lesie u Sifa. Ciekaw własnie byłem czy lejesz tylko randomów i czy w ogóle grywa ktoś w to ze starych soulsowych wyjadaczy. Forthsequenca spotykałem czesto w DkS i z tego co tu czytam przy takich spotkaniach już masz schody.

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 939,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Haha jerom się przedstawiał jako hideo z tokio, a tymczasem to zwykły janusz z pod sieradza :yao:

Opublikowano

Jerome boze jaki ten koles jest smutny -__-

Bansai kiedy odpalamy gierke i idzemy na Dzeroma? :D

Opublikowano

Akurat foursequence zna mnie z umbassy, wie ze jestem z Europy.

Zrozumcie, ze taki mam teraz styl i filmiki wam daje, wiec wiecie jak to wyglada. O to chodziło.

Zreszta większość tam pierdzieli głupoty bo zapraszałem na walki z zasadami, grałem tutaj w bb w fight clubach? I co było? Rownież praktycznie same wygrane. Płacz noobow to jest to co lubię. Ja wszystkie walki z tymi gośćmi mam na filmikach, a gdzie ich dowody? Na grubo kilka tysięcy walk dosłownie 3 na krzyż. Większość mnie zna i wie, ze jestem kompletny w Soulsach.

Dalej będę jechał tych cieci

Akurat kilku krzykaczy znam także ich zaproszę do walki i stanie się z nimi to co z ludźmi ze światowej grupy bb na fejsie, to co z 4chanem i to co u hermita. Oni już się upewnili kto jest najlepszy. Zabawa znowu się zaczyna! Praise the Cursed Clan! Praise the DeathStalkerRai : coolface:

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

Tyle, ze na wszystko jest sposób a te nooby i tak nie dają rady mimo wyższych leveli. Cel cursed clanu - kolejni do zjechania - reddit.

DeathStalkerRai już stał się legenda, a pół roku nawet nie minęło :D

Opublikowano

Akurat kilku krzykaczy znam także ich zaproszę do walki i stanie się z nimi to co z ludźmi ze światowej grupy bb na fejsie, to co z 4chanem i to co u hermita. Oni już się upewnili kto jest najlepszy.

http://i.4cdn.org/vg/1442931653636.webm

http://i.4cdn.org/vg/1442936596568.webm

http://i.4cdn.org/vg/1442936494792.webm

@Ukyo

Nigga please, waste of time :yao:

Swoja droga szykuj dupe na dodateczek :lapka:

Opublikowano

No, cały świat chce nagrać od dawna jak wygrywa a po tysiącach walk mamy 5 filmików na krzyż. Ja mam dużo więcej z nimi. Oczywiście jestem do pokonania czasami bo ratio około 90% ale bicz plis :lol:

Opublikowano

Darkside :Coolface: od zawsze. Cursed Clan ma swoją etykiet walk i zadaniem jest zniszczyć wszystkich którzy są przeciwko ciemnością :Coolface:

Opublikowano

Większość mnie zna i wie, ze jestem kompletny w Soulsach.

Cały czas wydajesz sie gubić sedno sprawy. Gada sie o Tobie nie ze względu na umiejętności, tylko ze wzgledu na sposób bycia. Wszedzie gdzie sie pojawiasz, w psn, na forach, fb, zaczyna sie dym, bo ludzie nie mogą Cie znieść. Tu nawet nie chodzi o to jak grasz, zresztą skillem w soulsach niczym sie nie wyróżniałeś spośród regularnych graczy pvp. Może i w Demonach coś tam grałeś, ale to był na początku dosyć hermetyczny światek. W DkSach byłeś już szary. Kuźwa, DaN, który tu przecież pisuje, a który dominował w statystykach turniejowych i lidze w DkS1, na bank nie zaliczył by siebie do czołówki światowej bo ma rozum i godność człowieka. W dwójce też przez uj czasu nie chciałeś iść do NG+ by pograć z polską ekipą a jak już sie zjawiałeś to niczym specjalnym nie błyszczałeś. Raz na wozie raz pod wozem, jak każdy z nas. Nie wiem skąd Ci sie bierze ta megalomania

Opublikowano

Ile osób w klanie jest? Gdzie można się zapisać?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Lipert bzdury. Zapytaj choćby mitra który często oglądał moje walki w kiln czy Gregozol w fc. Zauważ tez jakimi buildami grałem, a co robiłem.Można mnie nie lubić, ale po co wymyślać? Ratio od zawsze 90% to rzeczywiście nic wielkiego.

Bluber obecnie trzy.

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

przypomniałem sobie, że pisywałeś ludziom pmki, że jesteś japońcem, w sumie z twoim angielskim to nie dziwię się, że wierzyli  :cool:

:pawel:

Opublikowano

Ale w którym miejscu są te bzdury? No i co w tym Kiln było poza randomami? Wreszcie, po co mam sie pytać skoro grałem z Tobą tak jak i ze wszystkimi? I nie zasłaniaj sie buildami, w burg wpadlismy na siebie i biegałeś z cb. Zresztą, ja akurat nigdy nie oceniałem ludzi po buildach.

Opublikowano

Całokształt lipert. Nawet u motyla zdecydowana większość wygrywałem czy w fc. Wiesz ile się zrobiło i ile godzin nawaliło. Dodam od siebie, ze uważam pl scenę pvp w dks ds i bb za najlepsza w Europie. W burg i u motyla walczyli najlepsi czy w fc. Sporo Polaków moge wymienić z czołówki. W bb jest trzech w pierwszej dziesiątce.

Opublikowano

Zawsze mnie to zastanawiało, z kim nie pogadam to ma dodatnie ratio. Cuda na kiju panie. I dalej nie wiem, skąd bierzesz te rankingi. W Demonach były czity, na arenie w DkS1 kilku zboczeńców nie wyłączających konsoli przez tydzień było poza zasiegiem reszty świata a w DkS2 nie było nic znaczącego. W BB w ogóle jest jakieś ratio w tym rankingu czy po prostu wystarzy klepać 24/7?

Opublikowano

Chodzi o to, ze hejterzy robią np tak, ze wygra jedna walkę, a 10 przegra to już nie napisze. Napisze ooo roz(pipi)alem go itd, a lipert dobrze wiesz, ze np grając cała noc pvp walczysz często po kilka razy z tymi samymi ludźmi rownież. Zatem jeśli raz kogoś zniszczyłem po hamsku tak drugi raz już idzie normalna walka i i tak przegrywają praktycznie wszystko.

Tak samo teraz napisałeś w odpowiedzi do blubera "zgadnij" a ja ci moge udowodnić. Znalazłem 2 gości którzy mieli wielki potencjał i grali brutalnie. Pisałem z nimi i maja taka sama politykę w randomowym pvp. Zgodzili się dołączyć i niszczyć.

Takich wredot jak ja jest tysiące, a piszą tylko o mnie - tyle ze 4chan, grupa fb 10tys ludzi, hermit przekonali się, ze z zasadami czy nie i tak jestem od tych krzykaczy dużo lepszy. Oni wszyscy wiedza gdzie walczę od dawna.

Cursed Clan od 2011 zmienił kodeks i wywalił wszystkich z klanu, zreszta pamiętasz to na pewno :Coolface:

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

walisz konia do swoich wygranych meczy, które nagrywasz?

Opublikowano

Napisalem "zgadnij" bo nie mam pewnosci czy ludzie wiedza ze nie ma i nigdy nie bylo czegos takiego jak klany w soulsach. No chyba ze chodzi o te wymyslone do grafomanskich opowiadan i banerow wstawianych w sygnature.

Opublikowano

Umbassa, hunters guild, cursed clan, abyss raiders...

Były i są.

Edytowane przez Jerome