Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Ja mam wrażenie, że sony bez from to nie chce tej marki tykać, bo raczej nie wiedzą co z nią mieliby zrobić. Potrzebni specjaliści są z from lub tak jak tutaj ktoś kto rozumie fandom BB.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Autor było już mówione, FROM nie chciał by Bluepoint dotykało rimejkza to ten film to jakiś żart, Jacksepticeye D:
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Niech kurwa zrobią zwykłego patcha z podbiciem rozdzielczości i klatek do 60, tyle.
Opublikowano 14 kwietnia14 kwi Gdyby był ktokolwiek myślący w Sony to po skasowaniu GoW GaaS i remake'a Bloodborne Bluepoint powinno zrobić porządny remaster tak jak to zrobili z Uncharted 1. Dać 4k/60 FPS, dopracować modele i efekty bez zmian artystycznych i koniec roboty. From nie płacze że naruszyli wizję twórców, Sony ma system seller, Bluepoint coś zarabia, wszyscy zadowoleni ale nie, Herman Hulst i reszta geniuszy woli zadowolić akcjonariuszy zamknięciami i pakowaniem pieniędzy w GaaSy licząc na kolejnego Fortnite'a.
Opublikowano piątek o 07:353 dni Jako że dawnwalker wychodzi za ponad miesiąc, a miałem ochotę na jakiegoś soulsika to wybrałem BB. Myślałem o Eldenie, ale to byłoby chyba siódme? przejście, więc może na razie wystarczy, a nowych klas i itemów jeszcze nie dodali. DS1R, DS3, DSR przeszedłem kilka razy, Sekiro umiarkowanie lubię (pewnie kiedyś przejdę drugi raz), Armored Core też 3 razy ojebane, no a BB zacząłem na pc kilka miesięcy temu, ale coś mnie odciągnęło i tytuł został porzucony :[ wstyd mi niezmiernie, że nie skończyłem tej wybitnej gry, więc nie było innego wyjścia żeby granie zacząć od nowa. Od nowa, bo jakoś udało mi się przez te kilka miesięcy usunąć stare pliki i musiałem od nowa szukać gry i wszystko pobrać, zapisu oczywiście też nie miałem. Ale nastukałem wtedy chyba z 20 godzin, więc szybko pójdzie żeby dotrzeć tam gdzie byłem. Wczoraj strzeliła pierwsza godzinka i piękna jest ta gra, Miyazaki to jest pierdolony królewicz, jak można wydać tyle gier w przeciągu ostatnich 15 lat i wszystkie z nich są arcydziełem. Czekam z niecierpliwością na kolejną singlóweczkę, a nawet z szacunku do mistrza sprawdzę Duskbloods Edytowane piątek o 07:383 dni przez rafanus2
Opublikowano piątek o 08:343 dni 59 minut temu, rafanus2 napisał(a):Jako że dawnwalker wychodzi za ponad miesiąc, a miałem ochotę na jakiegoś soulsika to wybrałem BB. Myślałem o Eldenie, ale to byłoby chyba siódme? przejście, więc może na razie wystarczy, a nowych klas i itemów jeszcze nie dodali. DS1R, DS3, DSR przeszedłem kilka razy, Sekiro umiarkowanie lubię (pewnie kiedyś przejdę drugi raz), Armored Core też 3 razy ojebane, no a BB zacząłem na pc kilka miesięcy temu, ale coś mnie odciągnęło i tytuł został porzucony :[ wstyd mi niezmiernie, że nie skończyłem tej wybitnej gry, więc nie było innego wyjścia żeby granie zacząć od nowa. Od nowa, bo jakoś udało mi się przez te kilka miesięcy usunąć stare pliki i musiałem od nowa szukać gry i wszystko pobrać, zapisu oczywiście też nie miałem. Ale nastukałem wtedy chyba z 20 godzin, więc szybko pójdzie żeby dotrzeć tam gdzie byłem. Wczoraj strzeliła pierwsza godzinka i piękna jest ta gra, Miyazaki to jest pierdolony królewicz, jak można wydać tyle gier w przeciągu ostatnich 15 lat i wszystkie z nich są arcydziełem. Czekam z niecierpliwością na kolejną singlóweczkę, a nawet z szacunku do mistrza sprawdzę Duskbloods W Nightreign grałeś? Też spoko, nawet z randomami.
Opublikowano piątek o 09:273 dni 51 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):W Nightreign grałeś? Też spoko, nawet z randomami.Próbowałem, ale nie podeszło. Nie mam jakoś parcia na multi ogólnie.