Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No ale co ty mi podajesz nazwy czatow z psn? Czym sie niby charakteryzuja te "klany" i kto stanowi o ich istnieniu. Sam sie po cichu smialem jak chlopaki na forum wymyslili sobie ten abyss i skonczylo zie na ladnych banerkach. Dalej nie wiem ocb.

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 888,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja też jestem w klanie, ale żurom się nie załapiesz bo wpuszczają ludzi tylko z winrate ratio powyżej 90% :cool: :czesc:

Opublikowano

Lipert już wyjaśniam. Wspólna gra itd, zależy. Umbassy brała najlepszych bardziej z Europy, hunters guild to samo tyle ze bardziej z USA - była rywalizacja. Wspólne sparingi swoje community itd.

Opublikowano

Nie, bo musiałbym walić cały czas jak gram :Coolface:

pięknie wybrnął

Opublikowano

Wszystko zawsze kręciło sie wokół czatów, for dyskusyjnych i twitcha, nie było nigdy żadnych rozgrywek międzyklanowych, rankigów itp. Ot ludzie włazili tu i tam, było hasło gramy i sie grało. To wszystko.

Opublikowano

Lipert ale Umbassa to szanuj m'kay? xD

Jerome powiedz mi gdzie jest ten ranking w BB bo jakos szukam i nie ma ;(

Opublikowano

Nope. Umbassa grała turnieje przeciwko hunters guild itd. Sam chciałem zorganizować turniej cc vs ar czy nawet Polska vs USA w dks1 i się imo zesrali, bo jak wypisałem skład hellowi to zaczęły się wymówki. Oczywiście tez masz po części racje ale prawda jest, ze klany były i bedą.

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

Lipert już wyjaśniam. Wspólna gra itd, zależy. Umbassy brała najlepszych bardziej z Europy, hunters guild to samo tyle ze bardziej z USA - była rywalizacja. Wspólne sparingi swoje community itd.

To były po prostu chaty gdzie siedzieli ludzie zainteresowani pvp w Soulsach. Tak samo jak grupy/fora/itp. Zaproszenie dostawał tam każdy kto pokręcił się chwilę w popularnych miejscówkach do pvp. Ja zaproszenie do "elity" dostałem jeszcze za czasów jak grałem w DeS po jakiejś uber-honorowej walce gdzie zeżarłem tonę grassów :teehee:  Dorabiasz sobie jakąś ideologię do czegoś co nie istniało.

Opublikowano

Przecież napisałem wyżej wyjaśnienie. Każdy wtedy nazywał te społeczności klanami. Każdy miał swoje zasady itd

Opublikowano

A teraz w BB Jerome ma nawet ranking ktorego tak na prawde nie ma i 2 kolegow na psn ktorych nazwal klanem :sir:

Opublikowano

Ranking cały czas jest. Znajomych w (pipi) bo codziennie ktoś wysyła zapro do listy.

Pomagam w grupach tez, także nie tylko zabijam. Staram się być aktywny, bo kocham ta serie i staram się do niej wprowadzać cos od siebie.

Opublikowano

Jaki ranking? xDDD Blood Dregi?

Czy sobie z kolegami w kajeciku zapisujecie PSN ID i Winsy?

Opublikowano

I po co mam z tobą dyskutować skoro prostej rzeczy nie wiesz dotyczącej bb? Tak chodzi o Blood dregi.

Opublikowano

Mhm jaki to jest ranking skoro nie uwzglednia ludzi grajacych w 2 innych frakcjach? Executioners i Hunterzy dobrzy to nie sa gracze? XDDDDDDDDDD

Ja na 3 postaciach mam moze z 150 BD ale gralem w Executioners wygrywajac okolo 80% bez sucker punchow.

Wez idz juz na inne forum.

Opublikowano

Looool gracze pvp w zdecydowanej większości w vileblood. Także skończ noobie wymyślać cos na sile jakby cię dupka bolala i nie pisz w temacie w którym nie masz pojęcia. Hejting na sile jest słaby.

Opublikowano

Chłopaki wasz spor może tylko zażegnać honorowy pojedynek PvP , wygrany bierze fejm

Opublikowano

i szacunek całego FPE

Chyba, że wygra jerom

Opublikowano

Willy a co ja takiego zrobiłem niedobrego, ze mam sobie iść? Ja widze to tak, ze kto tu potrzebuje pomocy zawsze jestem chętny, sajmon34 ostatnim przykładem. Było kilku co napisało mi ze znaleźli mnie na extrimie i czy moge pomoc. Zawsze pomagam gdy ktoś się zgłosi. A ty? Tania prowokacja jeszcze w dodatku moderatora. Tu w tym temacie jest spokój także tez się zachowuj.

Opublikowano

Klany klanami, pvp to pvp a ja dalej mam problem z Amy. Jerome będziesz dziś? Może jeszcze ktoś chętny do rozj..ania Amygdali w lochach?

Opublikowano

Jerome nie chodzi o to czy pomagasz czy nie tylko o to ze nawet jak nie masz racji to ja masz. Bo o brak twojego gustu to tu raczej nie chodzi.

Opublikowano

Ale wszystko co było zostało przeze mnie wyjaśnione. Ja wiem, ze połowa community mnie nie lubi, ale lubię jak już o tym gadać gada się fair, a nie wbijac szpilki na sile