Opublikowano 24 września 20159 l jezus co za komedia Żerom jak lubisz być obrzucany guwnem to poszukaj pracy na oczyszczalni ścieków, wrażenia niezapomniane. Dobre było jak tutaj napisał, że jest graczem 'kompletnym' a na reddicie zaraz komentarz od niby innego gościa You guys are funny, because that guy is complete. i jeszcze to było dobre: That guy is still doing the same exact technique in the same exact spot!? I haven't played in months and that guy was always standing there like a goon, blue elixir bone arrow mash r1 spam. I can't believe someone can be so content to just do the same bullshit for so long. Full retard.
Opublikowano 24 września 20159 l Powinien posłuchać rady Kirka Lazarusa:https://www.youtube.com/watch?v=1Y3FzVQi-R8
Opublikowano 24 września 20159 l Bluber wyjaśnił, ze zawsze o to chodziło. Cursed Clan i ja mamy mega zła opinie u randomow, bardzo dobra wsród ludzi którzy ich znają i maja lekki dystans. Jedni obrzucają (pipi) inni nie, ale już każdy przyznaje, ze skill i inteligencja CC to najwyższa liga. Dostaniecie w grudniu opowiadanie w którym sporo się wyjaśni dodatkowo na temat CC. Bedzie się działo. Pamiętajcie, ze ja i CC was nie tknie A w niedziele pisany trailer dla was z opowiadania, pierwsza cześć napisana także niech hype rośnie Edytowane 24 września 20159 l przez Jerome
Opublikowano 24 września 20159 l Ja się zaczynam martwić trochę że on może się w końcu powiesić : ) czy coś i zamkną forumka : (
Opublikowano 24 września 20159 l Loool, ja mam wielki fun. Jestem w rankingu taki jaki był cel i jest zabawa
Opublikowano 24 września 20159 l Co to za opowiadania ? Parę stron wstecz też o tym było, dajcie no linka.
Opublikowano 24 września 20159 l Ale RogueCreature? Serio? Mogłeś wymyślić cos innego niż nick pod którym grałeś w soulsy...
Opublikowano 24 września 20159 l Cóż za zwrot akcji, znany angielski dżentelmen Sir Jerome Trollbutton Jr. jak Michał Witkowski strollował wszystkich by zgromadzić materiał do swojej najnowszej książki
Opublikowano 24 września 20159 l Lipert do tej pory większość nie wie, ze dwa największe trolle z demonsow DeathlllQueen i RogueCreature to byłem ja. Noc zapada, a księżyc coraz bardziej widoczny... i wszystko się dopiero zaczyna
Opublikowano 24 września 20159 l Marze o tym zeby cos co wyszlo z pod piora zeroma przeczytac, serio.
Opublikowano 24 września 20159 l Jestem na telefonie wiec nie moge Ci teraz dać plusa wretched i innym. Ale jak wrócę to dam. Przeczytacie chłopaki, kilku z was chyba tez się tam znajdzie : coolface:
Opublikowano 24 września 20159 l Słyszałem że twórczość niedorozwojów bywa interesująca. To chetnie poczytam jak cos mosz yo slozok mosorz. I wypad z tym bulem dupska mosorz666 aka pan podruba ciemnej strony mocy -jestes jak block27 w swiecie rocka, wiec nie skacz i wyluzuj, bo nikt tu wczesniej nikogo nie obrazal, wiec nie rozrabiaj. Edytowane 24 września 20159 l przez Jerome
Opublikowano 24 września 20159 l Ogolnie, ale tyczylo sie mnie, wiec wrzuciles mnie do tego wora. Ja nie obrazam nikogo, wiec nie wiem po co sie spinasz.
Opublikowano 24 września 20159 l Przecież w tym temacie nikt nikogo nie obraża, pozdrawiam serdecznie
Opublikowano 25 września 20159 l jerome nie daj sie im, podziwiam cie, dzieki tobie mam ochote przekonac sie do bloodborne