Opublikowano 25 października 201410 l Nowy zwiastun GOTY 2015 Stary trailer, dodali chyba tylko inną muzykę.
Opublikowano 3 listopada 201410 l nie ma co się śmiać, bo wygląda na to, że dzisiejsi uber gracze, to odwykłe od harkoru pipki. Edytowane 3 listopada 201410 l przez kazuyoshi
Opublikowano 7 listopada 201410 l Autor Kolekcjonerka, tylko do EU: includes:gamesteelbookartbookdigital soundtrackgothic notebookpram trinketquill & ink sethoused in a tin case ;ooooo
Opublikowano 7 listopada 201410 l To nic. Dla mnie FROM to Bogowie od czasu 2003 roku i Otogi. Robia gry idealne dla mnie. Mam 3 wersje DS, dwie wersje DkS i jedna DkS2, a Bloodborne wezme Nightmare Edition
Opublikowano 7 listopada 201410 l Samo pudło wygląda genialnie, przynajmniej na tej małej fotce. Można by nawet postawić na półce. Tylko ten wózek jakiś bzdurny, mogli dać figurkę któregoś bossa.
Opublikowano 7 listopada 201410 l nie ma co się śmiać, bo wygląda na to, że dzisiejsi uber gracze, to odwykłe od harkoru pipki. Soulsy to nie jest raczej tytuł który się ogarnia z marszu. nadal pamietam jak kilka razy ubił mnie pierwszy boss w Dark Souls, zanim ogarnalem uniki i jego ataki.
Opublikowano 7 listopada 201410 l Mozna ogarniac nie ginac. Albo bardzo zadko. W DkS nie ginalem wcale. Po DS byla to dla mnie proscizna. Gozej z DkS2 na poczatku bez patcha ''easy mode'' gdzie byly ciezkie momenty.
Opublikowano 7 listopada 201410 l Mozna ogarniac nie ginac. Albo bardzo zadko. W DkS nie ginalem wcale. Po DS byla to dla mnie proscizna. Gozej z DkS2 na poczatku bez patcha ''easy mode'' gdzie byly ciezkie momenty. Co? Kiedy wyszedł ten patch, bo nie wiem czy grałem na "easy mode" czy nie.
Opublikowano 8 listopada 201410 l Zaraz przed wersja na PC, dokladniej mowiac wersja PC miala juz ten patch wgrany, wiec Ci gracze nie poznali pierwotnego DkS2. Mimo tego i tak w mojej opinii DkS2 jest trudniejsze niz DkS. Edytowane 8 listopada 201410 l przez Jerome
Opublikowano 8 listopada 201410 l @mate5 - był jeden patch który redukował hp niektórych bossów (najistotniejszy był chyba Lost Sinner). Z kolei praktycznie każdy kolejny patch redukował moc czarów (zwłaszcza hexów) i niektórych broni czy ekwipunku, więc można mówić, że vanilla DkS2 było easy mode, bo można było każdego braindeadowo wyszczelać z czarnych kuleczek Edytowane 8 listopada 201410 l przez Qjon
Opublikowano 8 listopada 201410 l Zmiana nazwy=nowe ip? Ekran(paski zdrowia itp) wygląda tak samo jak w DkS. To jest Dark Souls 3. LOL
Opublikowano 8 listopada 201410 l Zmiana nazwy=nowe ip? Ekran(paski zdrowia itp) wygląda tak samo jak w DkS. To jest Dark Souls 3. LOL Zmiana kamery i wyspy na miasto = nowe ip? To jest King's Field XVI. LOL
Opublikowano 8 listopada 201410 l luck1985 prosze cie... Dark Souls 3 wyjdzie i bedzie klimatem przypominal poprzednie czesci. Bloodborne ma calkiem inny klimat. To spora roznica.
Opublikowano 8 listopada 201410 l Dzizas, jaki shitsztorm. Nic nie napisałem o grze, tylko, że wygląda jak DkS...