Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire

Featured Replies

• Odpowiedzi 332
  • Wyświetleń 91,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zobaczycie, że będzie, pewnie zaraz po kolejnej serii - już zacieram ręce na MindCrystal   Z resztą tak sobie myślę, że całkiem spoko by było jakby stworzyli PKMN Originals - takie połączenie Gen 1

• Chyba warto odnotować?   http://www.my3ds.pl/demo-pokemon-omega-ruby-alpha-sapphire-polsce/

• Dostałem kod na EON Ticket od Nintendo <3 bycie człowiekiem Nintendo faktycznie popłaca Dla tych co nie wiedzą, EON Ticket umożliwia podróż na wyspę i złapanie drugiego Lati@sa w grze. Można go do

Opublikowano

Ustawimy się i po kłopocie ;) Też będę chciał wszystkie nowe Mega Kamyczki przerzucić sobie z AS do X. Btw. mam nadzieję, że w ORAS będzie Move Tutor, taki jaki był np. w Platinum czy Black/White.

Opublikowano

ciekawe czy pokemony w strojach będą mogły walczyć czy tylko siedzieć w poke-ami

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mega Altaria Dragon/Fairy z ability Pixilate:
corocoro9141.jpg

Mega Lopunny Normal/Fighting z ability Scrappy:

corocoro9142.jpg

Mega Salamence z ability Aerilate:

corocoro9144.jpg

Opublikowano

gamescom, gamescomem ale wyciekły nowe mega evo

Mega Audino is Normal/Fairy-type and the ability Healer. Mega Slowbro has the ability Shell Armormegas.jpg

Opublikowano

audiono - tak jak większość normal-poków nikogo

mega slowbro - wygląda na jeszcze bardziej upośledzonego niż wcześniej

Opublikowano

mega slowbro wygląda fajnie, podoba mi sie

naliczyłem ogólnie 10 nowych mega evo w omega ruby i alpha shapire, w x/y było ich 31 więc 21 pozostaje do odkrycia

Opublikowano

Bieda z tymi mega evo, liczylem ze kiedys slabsze poki dostana normalne ewolucje by zyskac battle value, ale biorac pod uwage, ze mozna miec 1 mega evo na walke to i tak kazdy postawi na jakiegos kozaka, wiec po kij te mega evo dla cieniasow?

Opublikowano

Ja i tak czekam na to co zaproponuje bestplay, bo u nich brałem Pokemon X i miałem przed premierą, ale jeśli to obniżki ze strony dystrybutora to świetnie :)

Opublikowano

BwHgharIAAEueLP.png

HNGHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Pierwszy steelbook na 3DS'a. Mam nadzieję, że u nas również będzie dostępny.

Opublikowano

Ale wypas, ciekawe jak to cenowo wypadnie zaraz napisze do ultimy czy planuja miec:D

Opublikowano

Nie zdziwię się, jeżeli będzie to normalny zestaw do kupienia w każdym sklepie online.

Opublikowano

Musze. To. Mieć.

Nintendo UK zapowiedziało, więc sprowadzić będzie się dało na naszą region locked konsolkę.

Opublikowano

Figurka jeszcze ma byc w tym:)

Opublikowano

Figurka jeszcze ma byc w tym:)

Tylko jak zamówisz z  Official Nintendo UK Store.

Edycja ze steelboxem potwierdzona dla całej europy, nie tylko UK.

figurki:

745x200-n-RB-Wk35-N-CL-PokemonSteelbooks

Edytowane przez Jeez_PS

Opublikowano

Na facebooku dystrubutor Nintendo wstawił zdjęcie steelbooków i napisał, że informacje co do dostępności w Polsce zostaną udostępnione w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

W oficjalnym sklepiku Nintendo UK wydanie zwykłe kosztuje tylko samo co ze steelbookiem i figurką oO

Opublikowano

Ultima odpisala ze powinni miec tylko czekaja na potwierdzenie dystrybutora ciekawe za ile bedzie u nas. Szkoda ze figurka w uk.

Opublikowano

Biere!

Chyba nie da się kupić z wysyłką do Polski z oficjalnego sklepu w UK, szkoda :( Chociaż, z drugiej strony, te figurki jakoś super nie wyglądają.

W ogóle to będą trzy wersje preordera w UK:

1. oficjalny sklep Nintendo - steelbook i mini figurki

2. Game - preorder z figurą legendy (nie do końca rozumiem czy taką samą jak u Ninny)

3. Shopto - preorder i brelok z Torchiciem albo innym starterem

torchickeyring.jpg

via Serebii

Edytowane przez _mike

Opublikowano

Fajne te edycje. Najbardziej mi zależy na steelbooku. Zamówię se u nas, chcę wesprzeć Conquesta.

Opublikowano

Ja pewnie lykne w ultimie albo konsoleigry zamowilem u nich konsolke z pokami i ekspresowo przyszlo.