Opublikowano 14 lipca 201410 l Ustawimy się i po kłopocie Też będę chciał wszystkie nowe Mega Kamyczki przerzucić sobie z AS do X. Btw. mam nadzieję, że w ORAS będzie Move Tutor, taki jaki był np. w Platinum czy Black/White.
Opublikowano 14 lipca 201410 l ciekawe czy pokemony w strojach będą mogły walczyć czy tylko siedzieć w poke-ami
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Mega Altaria Dragon/Fairy z ability Pixilate: Mega Lopunny Normal/Fighting z ability Scrappy: Mega Salamence z ability Aerilate:
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l gamescom, gamescomem ale wyciekły nowe mega evo Mega Audino is Normal/Fairy-type and the ability Healer. Mega Slowbro has the ability Shell Armor
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l audiono - tak jak większość normal-poków nikogo mega slowbro - wygląda na jeszcze bardziej upośledzonego niż wcześniej
Opublikowano 13 sierpnia 201410 l mega slowbro wygląda fajnie, podoba mi sie naliczyłem ogólnie 10 nowych mega evo w omega ruby i alpha shapire, w x/y było ich 31 więc 21 pozostaje do odkrycia
Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Bieda z tymi mega evo, liczylem ze kiedys slabsze poki dostana normalne ewolucje by zyskac battle value, ale biorac pod uwage, ze mozna miec 1 mega evo na walke to i tak kazdy postawi na jakiegos kozaka, wiec po kij te mega evo dla cieniasow?
Opublikowano 21 sierpnia 201410 l Ja i tak czekam na to co zaproponuje bestplay, bo u nich brałem Pokemon X i miałem przed premierą, ale jeśli to obniżki ze strony dystrybutora to świetnie
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l HNGHHHHHHHHHHHHHHHHHH Pierwszy steelbook na 3DS'a. Mam nadzieję, że u nas również będzie dostępny.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Ale wypas, ciekawe jak to cenowo wypadnie zaraz napisze do ultimy czy planuja miec:D
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Nie zdziwię się, jeżeli będzie to normalny zestaw do kupienia w każdym sklepie online.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Musze. To. Mieć. Nintendo UK zapowiedziało, więc sprowadzić będzie się dało na naszą region locked konsolkę.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Figurka jeszcze ma byc w tym:) Tylko jak zamówisz z Official Nintendo UK Store. Edycja ze steelboxem potwierdzona dla całej europy, nie tylko UK. figurki: Edytowane 28 sierpnia 201410 l przez Jeez_PS
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Na facebooku dystrubutor Nintendo wstawił zdjęcie steelbooków i napisał, że informacje co do dostępności w Polsce zostaną udostępnione w przyszłym tygodniu.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l W oficjalnym sklepiku Nintendo UK wydanie zwykłe kosztuje tylko samo co ze steelbookiem i figurką oO
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Ultima odpisala ze powinni miec tylko czekaja na potwierdzenie dystrybutora ciekawe za ile bedzie u nas. Szkoda ze figurka w uk.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Biere! Chyba nie da się kupić z wysyłką do Polski z oficjalnego sklepu w UK, szkoda Chociaż, z drugiej strony, te figurki jakoś super nie wyglądają. W ogóle to będą trzy wersje preordera w UK: 1. oficjalny sklep Nintendo - steelbook i mini figurki 2. Game - preorder z figurą legendy (nie do końca rozumiem czy taką samą jak u Ninny) 3. Shopto - preorder i brelok z Torchiciem albo innym starterem via Serebii Edytowane 28 sierpnia 201410 l przez _mike
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Fajne te edycje. Najbardziej mi zależy na steelbooku. Zamówię se u nas, chcę wesprzeć Conquesta.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Ja pewnie lykne w ultimie albo konsoleigry zamowilem u nich konsolke z pokami i ekspresowo przyszlo.