Opublikowano 11 maja 201410 l Nie musiałem podglądać, wystarczyło kliknąć w obrazek Proszę też Figara, aby zmienił nick obok mojej punktacji. Jeśli nie wiesz jak go napisać możesz go zawsze skopiować i wkleić.
Opublikowano 11 maja 201410 l Autor Fuu, wybacz, zawsze byłem pewien, że jest tam K ;p Ludzie, używajcie hostingu bo wklejanie obrazka z tytułem w linku... ;P
Opublikowano 12 maja 201410 l Escape From Colditz. [EDIT] Noż! Tym razem to mi nie wyszło. Edytowane 12 maja 201410 l przez Accoun
Opublikowano 12 maja 201410 l Kto zadaje? Bo ja mam fajny obrazek![EDIT]Nikt nie daje to dam. I tak łatwe [DOWN]Dobrze, zadajesz. Edytowane 12 maja 201410 l przez Zdunek
Opublikowano 12 maja 201410 l Autor Od teraz każdy daje taki napis, bo sprawił, że google nie znalazło tytułu gry hehe.
Opublikowano 12 maja 201410 l nie wystarczy po prostu ściagnąc obrazek i zrobić upload na imgur i stamtąd dać linka?
Opublikowano 12 maja 201410 l Nie wystarczy po prostu nie odpowiadac, jesli tytul gry zna sie z google, a nie dlatego ze po prostu rozponalo sie screena? Czy czlowiek musi oszukiwac nawet w czyms tak prostym? Czy czlowiek jest zly?
Opublikowano 12 maja 201410 l Faktycznie, zauwazylem ze wystarczy na obrazek kliknac ppm i wybrac" wyszukaj w google. Im out. Edytowane 12 maja 201410 l przez smallv86
Opublikowano 12 maja 201410 l Nie wystarczy po prostu nie odpowiadac, jesli tytul gry zna sie z google, a nie dlatego ze po prostu rozponalo sie screena? Czy czlowiek musi oszukiwac nawet w czyms tak prostym? Czy czlowiek jest zly? Trzeba to omówić w POLACTWIE
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Czy odnowione to nie wiem bo z 15 lat temu gralem ale tak- to N and S.