Opublikowano 18 marca 20169 l Halo 5 Digital deluxe edition 50% przecena Halo 5 Guardians 50% przecena Dzięki za info. Zakupione. W końcu nie muszę zmieniać regionu konsoli by mieć angielski dubbing. Mam nadzieję, że za podobną cenę będzie można kupić FM6 w zbliżającej się (podobno) wyprzedaży.
Opublikowano 18 marca 20169 l Major pisal na twitterze o 50$ zniżce na wszystkie bundle XO ciekawe czy w polsce też przeloży się na spadek ceny w ich sklepie chociaż
Opublikowano 20 marca 20169 l Straszliwie bym przytulił taki kontroler! Podoba mi się, ciekawe czy będzie dostępny u nas?
Opublikowano 20 marca 20169 l Warto kupić kinecta za 300zł do party games? Czy już kompletnie sprzęt został olany przez MS?
Opublikowano 20 marca 20169 l Jeżeli chodzi o party Games, to tylko te co już wyszły. MS oficjalnie jakiś czas temu zakończył rozwijanie Kinecta.
Opublikowano 23 marca 20169 l Mam taki problem, jakiś czas temu migrowalem konto z pl do uk ale dalej mam wszystkie ceny z pln. Nie wiem czy coś zrobiłem nie tak czy co. Jak wybieram na stronie xbox adres do rozliczeń to mam do wyboru parę adresów z różnych krajów bo kupowałem gry z różnych regionów. Jak próbuje migrować to wyskakuje There’s a problem completing your move right now. Please check the Region Change Support Page to make sure it will work for you, and try again later.
Opublikowano 23 marca 20169 l Zmień region w ustawieniach konsoli. W xo nie ma blokady regionalnej, migracja nic Ci nie da.
Opublikowano 24 marca 20169 l Wiadomo już, czy biała konsola w bundlu z Quantum Break jest matowa, czy może taka sama jak ta z Sunset?
Opublikowano 24 marca 20169 l Panowie mam problem z zainstalowaniem gry Batman AK po włożeniu płytki instalacja dochodzi do pewnego momentu i pisze że instalacja przerwana,próbowałem już parę razy,raz staje na 19% na 50% a ostania na 96% i ani rusz,przeczytałem że jak jest jakaś aktualizacja do gry A JEST to wyłączyć na czas instalacji siec i tak zrobiłem i dalej lipa
Opublikowano 24 marca 20169 l Nie mam pojęcia to czy pomoże, ale możesz wyczyścić pamięć trwałą napędu w zakładce Blue Ray w opcjach - jedna z porad supportu MS, gdy miałem problem z (ponowną) instalacją MCC.
Opublikowano 24 marca 20169 l Panowie mam problem z zainstalowaniem gry Batman AK po włożeniu płytki instalacja dochodzi do pewnego momentu i pisze że instalacja przerwana,próbowałem już parę razy,raz staje na 19% na 50% a ostania na 96% i ani rusz,przeczytałem że jak jest jakaś aktualizacja do gry A JEST to wyłączyć na czas instalacji siec i tak zrobiłem i dalej lipa Ja tak miałem z wieśkiem. Kupiłem nówkę i instalacja siadała na 19 %, za którymś razem przeszło do końca ale co się naw(pipi)iałem to moje... Edytowane 24 marca 20169 l przez Spaulding
Opublikowano 24 marca 20169 l płyta jest używana drobne ryski użytkowania,wyczyściłem pamięć blu ray i instaluję się ponad godzinę 95% i koniec stoi,a ty ile razy tego wieśka instalowałeś?
Opublikowano 24 marca 20169 l płyta jest używana drobne ryski użytkowania,wyczyściłem pamięć blu ray i instaluję się ponad godzinę 95% i koniec stoi,a ty ile razy tego wieśka instalowałeś? U mnie to na 100 % była wada fabryczna płyty. Przy 19 % wywalał błąd instalacji, po paru razach udało się przebrnąć dalej i już poszło normalnie do końca. Nie pamiętam dokładnie ile trwała instalacja ale na pewno w (pipi) długo, patcha pobierałem osobno.
Opublikowano 24 marca 20169 l Odpal ixa, jak się zalogujesz to trzymaj logo na panelu konsoli aż się wyłączy
Opublikowano 25 marca 20169 l Panowie po kilku próbach w końcu zalogowałem się w LIVE i zostawiłem konsolę na CAŁY DZIEŃ nie dotykałem nawet pada ponad 10 godz się instalowało nie wiem jak to się stało w końcu gra się zainstalowała razem z tym patchem ,ale dla mnie to jest NIENORMALNE przecież jak by była uwalona płyta to powinno od razu wywalić że nie da się zainstalować a nie tak że instalujesz 20% później 50% a na końcu staje na 96% i lipa ,a jeszcze pokazywał mi się jakiś błąd 0x.... i coś tam,ważne że się zainstalowało uffffff
Opublikowano 25 marca 20169 l Sprzedałem gościowi Fife 16 na allegro i zrzuca mi oszustwo i sprzedaż uszkodzonej gry, bo mu się nie instaluje, zatrzymuje się na 25%. U mnie instalowała się normalnie, gra działa dobrze. Edytowane 25 marca 20169 l przez adasiulko
Opublikowano 25 marca 20169 l Ja właśnie kupiłem używkę i też miałem dzwonić do gościa,żeby się nie okazało że coś kombinują z używkami