Gość suteq Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 A co Ci maja ryc? Oni i tak robia ustawienia fabryczne w zepsutych egzemplarzach. Ja nigdy nic nie usuwalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Usunięcie konta wystarczy - nie zalogują się, skoro go nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Mam bardzo poważny problem. Jakiś czas temu wywaliło mi nie poprawne hasło (ominę całą procedurę resetowania hasła bo nie o to chodzi). Po głębszym dochodzeniu okazało się że ktoś logował się z USA. Pozmieniałem hasła do konta xbox i poczty. Dzisiaj to samo, nie mogę zalogować się na maila (interia). Nie mogę zresetować hasła, bo nie przyjmuje pomocniczego maila ani zapytania. Wysłałem też smsa za 9zł ale dostałem odpowiedź że nie skonfigurowałem nr telefonu w ustawieniach poczty. Maila do konta microsoftu też zmienić nie można (nie ma takiej opcji?) i tak koło się zamyka. Nie da się nic kupić ani pobrać bo potrzebny jest kod zabezpieczeń z maila do którego nie mam dostępu. Podejrzewam że ma to związek z wcześniejszymi zdarzeniami. Teraz jak ktoś zmieni mi hasło xbox live to będzie pozamiatane, bo go nie zresetuję. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 pisz / dzwon na infolinie MS Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Jak odzyskasz konto to koniecznie włącz dwustopniową weryfikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Masz podpiętą kartę? Bo jeśli tak to dzwoń do banku, żeby ktoś nie zrobił na nią zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza
kostek941 35 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Szybkie pytanko. Jak jest z saveami na Xbone? Czy jeśli grałem w niektóre gry na konsoli pożyczonej od brata,a teraz nadszedł czas na własnego Xboxa to te save'y da radę jakoś pobrać z chmury albo zgrać na jakiegoś pena? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 jezeli grales na swoim profilu to wszystko samo ci sie z synchornizuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Powiedzcie szczerze czy te skalowanie rozdzialki w grach na 4k w konsoli "s" będzie rzeczywiście warte zamiany konsoli?są juz może jakieś graficzne porównania itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Powiedzcie szczerze czy te skalowanie rozdzialki w grach na 4k w konsoli "s" będzie rzeczywiście warte zamiany konsoli?są juz może jakieś graficzne porównania itp? to tylko skalowanie, jeśli chcesz skalowania, efektu hdr, mniejszej konsoli, większego dysku i paru bajerów to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 nie będzie, to są jakieś marginalne różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza
kostek941 35 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 jezeli grales na swoim profilu to wszystko samo ci sie z synchornizujeEkstra. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 4k tylko do filmów jak mamy taki TV bo w taką rozdzialka w grach to nie wierzę chyba że na skorpio 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Tu chodzi o emaila. Na konto microsoft loguję się bez problemu. Po prostu nie można nic kupić, zmienić nic w profilu. Jutro dzwonię do interii, w celu weryfikacji danych, tylko nie pamiętam czy miałem cokolwiek wpisane bo to stary mail. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Tu chodzi o emaila. Na konto microsoft loguję się bez problemu. Po prostu nie można nic kupić, zmienić nic w profilu. Jutro dzwonię do interii, w celu weryfikacji danych, tylko nie pamiętam czy miałem cokolwiek wpisane bo to stary mail. A jak chcesz cos kupic to co ci sie wyswietla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Można usuwać na XONE z profilu gry z zerowymi osiągnięciami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 obecnie nie. kiedyś dali taką opcję, nie wiem co im szkodziła że znowu wyłączyli. z którąś aktualizacją pewnie znowu przywrócą. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Takie profile się chyba same kasują po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 (edytowane) Profile czy gry? A i jeszcze jedno, gry z zestawów mają te szpetne napisy bundle copy? Edytowane 10 Lipca 2016 przez Gumiś_JaGoDa Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Profile gier xd Wiem że kiedyś coś odpalilem, nie wpadł żaden czik, a po jakimś czasie już tej gry na gamertagu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 no bo tak było. można było ręcznie schować albo na przeczekanie i samo znikało. teraz to nawet dema się pojawiają i syfią historię gier w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 ale to temat łana więc co z tego że na x360 można od ładnych kilku lat nie wiem co ta opcja im przeszkadzała głupia zagrywka z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Mam wrażenie, że oni specjalnie bezsensownie tną z menu jakąś dobrą funkcję, tylko po to, żeby później Major Nelson miał o czym pipeprzyc na YouTube. Tak było z rankingiem GS, pewnie będzie i z chowanie 0 GS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Wiesz, musze sobie zostawić listę ficzerow do dodania. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Tutaj można głosować: https://xbox.uservoice.com/forums/251647-gaming-achievements/suggestions/6033013-allow-removal-of-games-with-zero-earned-achievemen Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi